Kto pouziva, pochvalte sa 😁
Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
druhy-tretí den mi nenacivata nové aktivity... statshunters stále žvásta "Server is processing activities" .... mate podobne?
U mna sa to prejavuje posledne tyzdne - vyrazne sa spomalilo spracovavanie aktivit. Kazdopadne ked mam potrebu urychlit to, tak pouzijem "Update activity precision" akciu -> vtedy to zda sa obchadza frontu a spracovanie achievementov je ovela rychlejsie
Nemal som to tam vobec nahraté tj nemal som ako updatnut activity precision, ale teda skusil som cez zoznam aktivít "Reload activities", aktivity nakoniec nahralo a po "Update activity precision" aj stvorceky zafarbilo dikes hoši
Pekná zábavka sú tie štvorčeky. Ja som postúpil zo začiatku roka 5x5 na aktuálnych 12x12. Aktuálne som vymetal rôzne JRD cestičky v okolí, kde by ma pôvodne vôbec nenapadlo ísť.
huraa, doplnil som si nejake starsie spolocne vyjazdy od partaka lebo bolo mi z toho spatne jak tam mam len ten jeden smutny opusteny zhluk nad Bratislavou
Aj tak tam toho este kopu okolo BA chyba, ale k tomu sa uz nikdy nedostanem...
A este aj vsetky cyklozajazdy v juznej Europe, co som jazdil cca od 2009 do 2012 - nemam z toho ani jeden zaznam
to je inak zabavne, ako si porovnavame najvacsie stvorce pre mna je napriklad dolezitejsi celkovy pocet stvorcov, lebo to napoveda, kolko roznych miest som navstivil. Samozrejme, nieze by som ten najvacsi stvorec nerozsiroval...
Viac, ako maximálny štvorec má podľa mňa výpovednú hodnotu maximálny cluster. Pri štvorci môže lokalita dosť komplikovať rozširovanie(jazerá, nedostupné areály), pri clusteri toto nevadí.
pavucinku pomaly rozsirujem, ale stale je na com pracovat max cluster mam okolo 370 a keby som pojazdil okolo Baby, este by to narastlo, kedze by sa spojilo jazdenie okolo TT a okolo BA. Takto budem spajat nove byvanicko v PP a stare jazdy u babci. No paradoxne vidim vacsi potencial na rast tu, hoci v tatrach to pojde stazka. Ale mam vacsiu motivaciu brusit po tamojsich dolinach, kedze ma to bavi radovo viac, nez daleke a ubijajuce jazdy po poli
Hups, tak toto je iny level. To moje je len taky prd vo vetre
Lapaloma - zjednodusene - max cluster su tie zelene stvorce, kde mas toho najviac. Teda nie vsetky zelene stvorce (to je "All cluster"), ale len tie zelene ktore mas okolo modreho stvorca, plus ten modry stvorec samotny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alebo Liptovska Mara
U mna sa to prejavuje posledne tyzdne - vyrazne sa spomalilo spracovavanie aktivit. Kazdopadne ked mam potrebu urychlit to, tak pouzijem "Update activity precision" akciu -> vtedy to zda sa obchadza frontu a spracovanie achievementov je ovela rychlejsie
Aj tak tam toho este kopu okolo BA chyba, ale k tomu sa uz nikdy nedostanem...
A este aj vsetky cyklozajazdy v juznej Europe, co som jazdil cca od 2009 do 2012 - nemam z toho ani jeden zaznam
Inak aktualny stvorec = 17x17
Aa uz chapem, vypol som vsetko okrem max cluster a je to jasne
Lapaloma - zjednodusene - max cluster su tie zelene stvorce, kde mas toho najviac. Teda nie vsetky zelene stvorce (to je "All cluster"), ale len tie zelene ktore mas okolo modreho stvorca, plus ten modry stvorec samotny
Ja mam 1239