Lokalizácia
Formulár sa odosiela
dees Brics je Brics tvorený Brazíliou, Ruskom, Indiou and Čínou. Okrem Ruska, všetky firmy s potrebnými technológiami a tovarom predávajú aj v USA. Ak chcú predávať v USA naďalej, alebo obchodovať s USA firmami, nemôžu robiť biznis s Kubou. Tak skús porozmýšlať. Vieš čo je ale najväčší fail? Ľudia sa tu oháňajú demokraciou, ale zrejme ak v OSN hlasovalo dlhodobo za posledných 10 rokov za zrušenie embarga prakticky všetci, okrem USA a Izraela, ktorý sú proti, teda z nejakých 190 štátov, či koľko ich je v OSN, sú proti len 2, tak asi to je málo demokratické.

Srsen aký je teda rozdiel? Vidíš nejaký rozdiel medzi komunizmom a islamom, ktorý sa razí v už spomínaných krajinách? Si v pohode, že by zrazu tvoje dcéry a vnučky atď museli nosiť burky? Že by ich hocijaký chlap mohol znásilniť a ty si ich musel ukameňovať a jemu by sa nič nestalo? Že spravíš totálnu prkotinu a dostaneš 25 rán bičom? Že tvoje ženské potomstvo môže zabudnúť na to, že vôbec bude vedieť čítať a písať? Ako demokracia (aj tá už koľkokrát nie je demokratická, lebo buď máš ten "správny" názor a vtedy je to v poriadku, alebo máš ten zlý názor a musíš byť patrične usmernený), aj komunizmus, islam, kresťanstvo, monarchia atďs sú nejaké formy spoločnosti, ktoré sa pretavujú do vlády v tej ktorej krajine. Aj v tých superdemokratických USA ak si žena, tak v niektorých štátoch aj ťa znásilní otec, brat, dedo, strýko, alebo hocijaký muž, nemáš právo ísť na potrat, ak otehotnieš. Máš to dieťa vynosiť. Je to fér? Môžeš po vzoru našej političky Záborskej tvrdiť, že to je úplne v poriadku. Ja s tým súhlasiť nebudem.
Demokratické zriadenie je na tom rovnako ako komunistické. Obe zriadenia bojujú o to, aby ovládli svet. V rámci roboty som mal dosť kolegov z arabského sveta. Vieš čo mi všetci povedali? U nich nikdy demokracia nebola a ľudia v nej nevedia žiť a spôsobuje chaos a kopu mŕtvych.
Ja nehovorím, že islam je zlý, záleží aj na jeho forme. Tak isto je to aj pri kresťanstve.

V rámci demokracie, moje práva končia tam, kde začínajú práva ďalšieho.
Zobraziť komentár 24.03.2024 - 00:21:28
00
lol, to je brutálny mix, dobrú noc DJ :)
Zobraziť komentár 24.03.2024 - 00:35:43
07
Normalne si hovorim ze ci by nebolo lepsie ak by tesne vyhral prve kolo pelegriny… bojim sa ze dezolati sa teraz zmobilizuju i to viac…
Zobraziť komentár 24.03.2024 - 00:43:35
04
Takže Slovákom ostala Sophiina voľba, či zvoliť predĺženú ruku vládnej moci, alebo nadnárodných korporácií a tretieho sektora. Zase tu nebude nik kto sa zastane bežného človeka.
Zobraziť komentár 24.03.2024 - 06:46:25
01
I. Korčok 42,51 % / P. Pellegrini 37,02 % / Š. Harabin 11,73 %

Takže všetko je relatívne o.k. ,ale zaujali ma 2 fakty-ako môže získať taká pokrivená kreatúra 11,73% ,a prečo ludia serú na volby prezidenta,keďže účasť bola len 52 % :^)

Druhé kolo bude asi patriť podržtaške,stačí si pozrieť,kolko dostane hlasov od tých,čo neprešli :worried:

https://dennikn.sk/prezidentske-volby-2024/
Zobraziť komentár 24.03.2024 - 07:27:30
01
Joj,toto ma teší :)

Bratislava III
sčítanosť: 100 % %

1. kolo

Pellegrini 20.4% | 7 712 %
Korčok 67.4% | 25 499 %
Zobraziť komentár 24.03.2024 - 07:30:17
07
Veľká škoda, že voľby prezidenta sú na dve kolá...
Zobraziť komentár 24.03.2024 - 07:48:40
05
Problem je tych Harabinovych 12%. Obrovske cislo, neuveritelne.
Na Korcokovom mitingu v BA recnil pred par dnami aj emeritny arcibiskup Bezak. Vzhladom na jeho liberalnost (v ramci RKC) ma prekvapilo, ze na moj vkus az nezdravo vyzdvyhoval ulohu tradicnej rodiny a spominal aj Ivanovu manzelku Sonku (naozaj pouzil zdrobneninu). Ale pochopil som a asi aj ostani pritomni pochopili. Korcok potrebuje ziskat priaznivcov tradicnej rodiny - ty su casto zaroven aj zastancami "suverenneho a narodneho Slovenska". To moze byt rozhodujuce. Treba robit vsetko preto aby sa to podarilo.
Harabin uz vyjadril nepriamo podporu podrztaske a zrejme sa stihne onedlho vyjadrit aj priamo. V zmysle ucel svati prostriedky treba utocit na Harabina, ci naozaj podporuje namiesto tradicnej rodiny slizku buznu. Takata konfrontacia sice nekoresponduje s mojim postojom k mensinam a nie je mi vobec sympaticke sa takto vyjadrovat, ale niekdy sa voci zlu len eticky bojovat neda. Mensiny snad vydrzia a pochopia to. 2 tyzdne nepohody, aby bolo potom lepsie. Sanca, ze podrztaska ako prezident otoci a bude druhy Michal Kovac je nulova.

Kedze narodni a suverenni oblubuju jednoduche videa a jasnou myslinekou. Pls. uploadujte na prislusne diskusie otazku:
Harabin chces na Slovensku naozaj toto? Tolka hanba!
https://www.youtube.com/watch?v=66YDJ8J4UEI
Ked "Harabinovci" nepojdu volit, bude to uplne postacujuce.

Naposledy upravil Palo TT dňa 24.03.2024 - 07:52:07, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 24.03.2024 - 07:50:23
06
arrow_leftHazard napísal:
Veľká škoda, že voľby prezidenta sú na dve kolá...

nechapem preco
Zobraziť komentár 24.03.2024 - 07:51:26
00
arrow_left3jalo3 napísal:
Takže Slovákom ostala Sophiina voľba, či zvoliť predĺženú ruku vládnej moci, alebo nadnárodných korporácií a tretieho sektora. Zase tu nebude nik kto sa zastane bežného človeka.

Netrep blbosti. Korčok je kariérny diplomat. Čo má ten spoločné s nadnárodnými korporáciami.
Dokonca bol štátny tajomník MZV aj za ficových vlád...

peter120
Pretože to je zbytočné...
Zobraziť komentár 24.03.2024 - 07:54:14
09
sklamala ma účasť cez 51% je bieda, potom nech ludia nepindaju, ako je na H na Slopensku ...
Zobraziť komentár 24.03.2024 - 07:58:12
07
Par poznamok

Pozri sa na vysledky parlam volieb, ze ci by ti ta vyssia ucast priniesla pre teba skorej pozitivne abo negativne spravy

Napr ludia zo zahranicia volit nemozu
Zobraziť komentár 24.03.2024 - 08:01:03
01
jedno Reel videjko podrztasky, na osviezenie pamate, on snad nikdy nic nepovedal vazne a bez klamania

https://www.facebook.com/stories/100680128770029/UzpfSVNDOjQyNjI1MzU3OTg4OTE0OA==/?view_single=1
Zobraziť komentár 24.03.2024 - 08:03:08
02
tiez by som velmi nebojoval za vyssiu ucast, tato inak bola ale druha najvyssia po volbach v 99 tusim

btw, Korcok dostal cca 960000 hlasov, opozicia+Matelko a Heger dostali cca 1275000 hlasov, takze rezerva tam este je, co je fajn vediet, aj ked samozrejme to nie je automaticke

z druhej strany Pelle mal cca 835000hlasov a dezole malo v 2023 cca 1430000 hlasov a to bez HU a Borisa (dalsich cca 200tis), takze rezerva omnoho vacsia
Zobraziť komentár 24.03.2024 - 08:12:26
00
Nko píše, že toto bola najvyššia účasť v prvom kole.

Európska únia ani NATO s najväčšou pravdepodobnosťou neprežijú dva roky. (Štefan Harabin)

🤦
Zobraziť komentár 24.03.2024 - 08:20:33
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up