Ja už nemám silu bojovať s ľudskou hlúposťou. Povznesiem sa. Pre mňa uzavretá kapitola života, chcem hlavne kľud. Bohužiaľ som začala riešiť vážne zdravotné problémy, potrebujem sa sústrediť na úplne iné veci. Tak držte palce prosím 🙏🏻
Poraďte "civilné" univerzálne trojsezonne topánky. Jedny topánky na všetko, mesto, bajk, turistika, také, v ktorých sa dá nachodiť milión kilometrov. Mokré nohy mi nevadia, metrosexual tiež niesom
K tebe sa hodia jezusky/kristusky. Roky sa riadis pravidlom cim horsie tym lepsie! To vidno na tvojich expedicnych bicykloch tak naco extra boty az dosmrtky!?
Jedny topanky na dlhe roky su hlupost. Teda ano, mam napriklad do lesa kanady, co nosievam uz 10 rokov. Ale nie denne. Mozes mat tvrde kopyta, co vydrzia roky, ale pohodlie nic moc. Alebo makke papucky, ktore ale zoderies. Ja nosim celorocne (mimo sneh a mraz) merrell vapor glove, pretoze mi tento minimalizmus vyhovuje. Chodim v nich aj 15 km denne v pohode. Nedavno som v nich ale bezal 6km, cez spicky a to bolo potom citit, par dni som mal lytka ako kamene. Ale aj to je len o zvyku.
Prave teraz mozno nejaki mimozemstania ktoviekde monitoruju prelet neznameho "meteoritu". Fraza &quo***** dekel" mi bude odteraz vzdy pripominat tuto udalost.
- To nevymyslíš. Nejdřív po “nich” metáme šutrák, pak přiletí téměř tunový kinetický projektil a než mimozemští astronomové zjistí “co to ***** bylo” a že to mělo něco společného, tak dorazí ze stejného směru Voyager “Ahoj, to jsme my”.
- Skoro by šlo napsat i sci-fi v němž lidstvu neznámá rasa vyhlásí válku, protože jsme tímto poklopem zaútočili na jejich civilní loď. Samozřejmě je tou dobou již rok 2600 a nikdo na Zemi moc neví, co se mohlo stát.
- Žádní Lidé, Terrani, Pozemšťané nebo něco takového. Po tomhle nás bude zbytek vesmíru znát jedině jako "Kanálníky".
nadviažúc na riaditeľku PINYnej školy a starostku PINYnej obce som sa dozvedel, že nemenovaná pani učiteľka na nemenovanej základnej škole s plnou vážnosťou oboznamuje žiakov s "faktami", že "vládcovia sveta" majú pod zámkom technológiu na stroje vyrábajúce elektrinu zo vzduchu ... a rôzne iné podobné veci
Hej no..vola sa to veterna elektraren a ked sa raz v zivote odhodlaju na vylet do hlavneho mesta, tak tento iluminatsky satanisticky stroj z hradneho kopca aj uvidia. A keby len jeden, cely skazeny zapad je nimi posiaty. Pomocou nich rozfukuju 5G ziarenie na ludi a ovladaju ich.
Kamarat vozi ludi na letisko a sem tam aj bohatych Arabov na kury do Piestan a ti sa ho casto pytaju, ze co pohana tie vrtule pri Schwechate A to sa bavime o bohatych ludoch, ktori v EU travia niekolko mesiacov v 5* hoteloch.
My cyklisti, co jazdime okolo. Vzdy, ked idem okolo stojacej vrtule, tak ju roztocim. Maju loziska s nizkym trenim, tak to ide lahko a vrtula sa potom aj dva-tri tyzdne toci. Robia to vsetci, co tadial jazdievaju.
Jednoznačne agregáty poháňané arabským dízlom, ktoré fúkajú saharský moslimský piesok na našu rodnú kresťanskú hrudu. Tým sa úrodná pôda znehodnotí a oni si nás podmania. Proste džihád.
Jednoznačne agregáty poháňané arabským dízlom, ktoré fúkajú saharský moslimský piesok na našu rodnú kresťanskú hrudu. Tým sa úrodná pôda znehodnotí a oni si nás podmania. Proste džihád.
prd piesok. teply vzduch, aby tu tym migrantom nebola zima a mohli znasilnovat nase zeny !!! nezabudny sdjielat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
K tebe sa hodia jezusky/kristusky. Roky sa riadis pravidlom cim horsie tym lepsie! To vidno na tvojich expedicnych bicykloch tak naco extra boty az dosmrtky!?
Nejrychlejším člověkem vytvořeným objektem není hypersonické letadlo nebo kosmická loď, ale téměř tunový poklop.
A este par z diskusie:
- To nevymyslíš. Nejdřív po “nich” metáme šutrák, pak přiletí téměř tunový kinetický projektil a než mimozemští astronomové zjistí “co to ***** bylo” a že to mělo něco společného, tak dorazí ze stejného směru Voyager “Ahoj, to jsme my”.
- Skoro by šlo napsat i sci-fi v němž lidstvu neznámá rasa vyhlásí válku, protože jsme tímto poklopem zaútočili na jejich civilní loď. Samozřejmě je tou dobou již rok 2600 a nikdo na Zemi moc neví, co se mohlo stát.
- Žádní Lidé, Terrani, Pozemšťané nebo něco takového. Po tomhle nás bude zbytek vesmíru znát jedině jako "Kanálníky".
My cyklisti, co jazdime okolo. Vzdy, ked idem okolo stojacej vrtule, tak ju roztocim. Maju loziska s nizkym trenim, tak to ide lahko a vrtula sa potom aj dva-tri tyzdne toci. Robia to vsetci, co tadial jazdievaju.
prd piesok. teply vzduch, aby tu tym migrantom nebola zima a mohli znasilnovat nase zeny !!! nezabudny sdjielat