Kategórie
Bike-techposledný komentár: 30. 3. 2024 o 17:03
-15% Shimano XT RD-M786-SGS prehadzovačka, 10-kolo, Shadow RD+, OEM
93,99 €
-15%
MOC 111 €
Akcia -25% Shimano Cues RD-U6050-GS Di2 Linkglide prehadzovačka, 10-kolo, dlhé ramienko
106 €
-25%
MOC 165 €
-6% Shimano SLX RD-M7000 prehadzovačka, 11-kolo, dlhé ramienko (GS), Shadow+
47,99 €
-6%
MOC 91,99 €
-11% Shimano Deore RD-M5130-GS prehadzovačka pre elektrobicykle, 10-kolo, dlhé ramienko Shadow+
40 €
-11%
MOC 66,99 €
savings Shimano Deore M4120 prehadzovačka 10/11-kolo, super dlhé ramienko (SGS), Shadow
24,99 €
savings
MOC 49,99 €
-7% Shimano Deore XT RD-M8050-GS Di2 prehadzovačka, 11-kolo, dlhé ramienko, Shadow+, OEM balenie
249,90 €
-7%
MOC 345 €
-5% Shimano XT RD-M781-GS prehadzovačka, 10-kolo, dlhé ramienko
69,90 €
-5%
MOC 102 €
Akcia -20% Shimano XTR RD-M9100-GS prehadzovačka, 12-kolo, Shadow+
208 €
-20%
MOC 339 €
savings Shimano XT RD-M8130 prehadzovačka pre elektrobicykle, 11-kolo, super dlhé ramienko (SGS), Shadow+
78,99 €
savings
MOC 135 €
-14% Shimano XT RD-M786 prehadzovačka, 10-kolo, dlhé ramienko (GS), Shadow+
60,99 €
-14%
MOC 111 €
savings Shimano XT M8000 prehadzovačka, 11-kolo, super dlhé ramienko (SGS), Shadow+
65,99 €
savings
MOC 125 €
savings Shimano XT SL-M8000-R radenie, 11-rýchl., pravé, s ukazovateľom
38,99 €
savings
MOC 80,99 €
savings Shimano XT SL-M8100 radenie, pravé, 12-rýchl., I-Spec EV
44,99 €
savings
MOC 78,99 €
savings Shimano Deore SL-M4100 radenie, 10-rýchl., pravé, I-Spec EV
23,90 €
savings
MOC 38,99 €
-27% Shimano Deore SL-M4100-R radenie, pravé, 10-rýchl., na objímku, OEM
11,99 €
-27%
MOC 19,39 €
-32% Shimano Deore SL-M6100-R radenie, pravé, 12-rýchl., na objímku, s ukazovateľom
12,90 €
-32%
MOC 43,99 €
-6% SRAM SX Eagle Singleclick radenie, pravé, 12-rýchl., na objímku
31,99 €
-6%
MOC 41,99 €
savings Shimano Deore XT SL-M8100 radenie, 12-rýchl., pravé
42,99 €
savings
MOC 80,99 €
-17% Shimano Deore SL-M4100 radenie, 10-rýchl., pravé, s ukazovateľom, OEM balenie
9,90 €
-17%
MOC 12,99 €
-16% Shimano SLX SL-M7000-R radenie, pravé, 11-rýchl., s ukazovateľom
16,69 €
-16%
MOC 45,99 €
Doplňujem info, že ide o Savu z Alzy (gravel v karbóne). Predtým, než tu začneme mať poznámky o Číne, tak len doplním, že je celý na 105-ke. Tým, že to je bike z alzy a alza nemá servisne pracoviska, rozhodli sme sa to dať urobiť do servisu. O tom servise som mal už skôr svoj názor, ale pre rýchlosť, resp dostupnosť som prikývol na to, že to môžeme dat urobiť aj tam ("veď je to len nastavenie prehadzovačky"). Žiaľ s vyššie spomínaným výsledkom. Peniaze dostali také, aké si zapýtali, čiže 25 eur (aby ste si nemysleli, že im bolo odmietnuté zaplatiť).
(nie som žiaden odborník mechanik, donedávna moje bežné boli 5-6-7 rýchlostné, až prechodom na 105 mám niečo 'moderne')
Ale stojim si za tym, ze slusny obchod by mal jasne zakaznika informovat a mat od neho suhlas s tym co / v akom cenovom rozmedzi sa bude robit. A ak to ides prekrocit, tak mi pride uplne normalne mat suhlas zakaznika. Nemyslis si? A xcboy to zjavne nevedel. Ja tiez neviem, mozno je uplne normalne zakaznikovi v cykloservise povedat ze jeho servis bude stat +-150% "beznej ceny"... Ale ja som po navsteve autoservisu ozaj nebol spokojny s +100%
Xcboy - z toho co pises, nie, niesi jediny komu pride pristup toho servisu nie (celkom) ok.
Edit: ale ak ukon netrval cele 2hod po ktorych volali, ale len "par minut" a ich hodinova sadzba je tomu prisluchajuca, tak je samozrejme vsetko ok (bral som mtbiker cennik s 10€ za stelovanie ako taky standard)
Xcboy nech pozrie cennik servisu, ci v nom nemaju uvedene aj ceny za konkretny ukon. Vela servisov to tak ma. Ak bez konzultacie so zakaznikom uctovali v hodinovych cenach a nie cenu za konkretny ukon (=nastavenie radenia), nevidim dovod platit viac ako ukonovu cenu.
Otazka je, ci maju ukolovu cenu a ak ano, preco ak zistil, ze toto je tazky pripad a ze to bude na dlho a nie za ukolovu cenu, neupovedomil o tom zakaznika predom, ci si to zela.
Doplňujem info, že ide o Savu z Alzy (gravel v karbóne). Predtým, než tu začneme mať poznámky o Číne, tak len doplním, že je celý na 105-ke. Tým, že to je bike z alzy a alza nemá servisne pracoviska, rozhodli sme sa to dať urobiť do servisu. O tom servise som mal už skôr svoj názor, ale pre rýchlosť, resp dostupnosť som prikývol na to, že to môžeme dat urobiť aj tam ("veď je to len nastavenie prehadzovačky"). Žiaľ s vyššie spomínaným výsledkom. Peniaze dostali také, aké si zapýtali, čiže 25 eur (aby ste si nemysleli, že im bolo odmietnuté zaplatiť).
Podla mojho nazoru ti v tomto pripade ti uctovali malo. Plati to co pise Turbi.
Dámske biky sú ozaj niekedy plné "múch", ale nie vždy je problémom ich zlý technický stav
Presne.
Ja by som dokonca cakal takto (to iste tu pisem cely cas): Otazka je, preco ak zistil, ze toto je tazky pripad a ze to bude na dlho, neupovedomil o tom zakaznika predom, ci si to zela. Ak nie, tak nauctovat tarifu toho co nad tym stravil.
Z toho mi vyplýva, že 2 hodiny sa hrali so skutkami a neskúšali nič z toho, čo bolo menované vyššie.
Zjavne sa okolo toho motali viaceri, co "nevedia chytit do ruky imbus".
Este kontrolna otazka: Myslis, ze tento MTBiker Shimano 105 bicykel o cca tri tisicky drahsi sa ladi lahsie alebo tazsie? Kludne aj napis, preco. https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/cestne/bmc-teammachine-slr-five-bicykel-arctic-silver-black-p189002.html
Výpredaj -10% BMC Teammachine SLR FIVE bicykel, arctic silver/black
3 799 € -10%
MOC 4 499 €Otazka je, ci maju ukolovu cenu a ak ano, preco ak zistil, ze toto je tazky pripad a ze to bude na dlho a nie za ukolovu cenu, neupovedomil o tom zakaznika predom, ci si to zela.
V servise sa ale automaticky pustili do hľadania príčiny, ktorú ale ani nenašli a problém neodstránili, no zákazníčku aj tak "nadmerne skasírovali." Samozrejme, sú aj horšie veci, no úplne najšťastnejšie riešenie to imho nie je...
Vzdy sa najde niekto lacnejsi.
Keby mam orezany rozpocet, tak radsej vezmem zakladny alu model od domaceho vyrobcu.
Aspon by som mal zaruku, ze bike nebude viac v service ako na ceste.
Akýkoľvek nákup môžete vrátiť bez odôvodnenia do 14 dní (pozri „Lehota 14 dní na odstúpenie od zmluvy“). Po 14 dňoch môžete požiadať o čiastočné alebo úplné vrátenie peňazí zvyčajne len vtedy, keď oprava alebo výmena tovaru nie je možná. Nárok na vrátenie zaplatenej ceny sa nemusí uplatňovať v prípade drobných problémov (ako napríklad škrabanec na obale CD).