V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Každopádne nechám na adminov, nech sa vyjadria a nezapadne v balaste;)
lto ak nechcem vidieť niekoho príspevok prispevok tak ho nebudem otvárať v inkognito móde, ak si ho náhodou chcem predsa len pozrieť, viem si ho rozkliknúť.
nie
nevideli by originalnu otazku a hotovo.
asi budu kaslat na to, kedze to moze byt komplikovane. len skoda, ze je tu viac ako 296 000 registrovanych a diskusie od vtipakara po hladam nezohnatelne zaplavuje a znehodnocuje zopar idiotov bez sebareflexie.
jeden davnejsi priklad za ostatne: na zhanam nezohnatelne som zhanal velmi specificku skurtku na triatlonovu hrazdu. miestny dristac hodil nezmyselny link na nejake online zeleziarstvo na inu skrutku a z uplne nevhodnej standardnej ocele. v procese stihol zosmiesnit mna, ze neviem pouzivat google a nasledne sa este urazil, ze som nevdacny.
mozno by stacilo len obmedzit pocet prispevkov vo fore na den napr. na 5.
napr. https://www.mtbiker.sk/forum/posting.php?mode=quote&f=10&p=2010579
Ta Politika v poriadku nie je, to je bug.
Ale toto bol prakticky one liner, tak som to upravil a malo by ti to fungovat.
urcite by si mohol zvazit aj upravu pouzivatelskeho mena
Aj riesenie zmeny mena mi napadlo, lenze v tom tusim tiez este nie su vychytane uplne vsetky muchy a nechcel som to preto skusat. Pokial si dobre spominam nejake vazby sa stratia. ? vyskyt povodneho mena v starych prispevkoch, aj ked linky su asi na ID a mali by byt asi OK?
V kazdom pripade spominane dlhe roky predtym fungovalo, takze si opravil len to, co niekto/nieco (update) predtym pokazil.
Ak to robi len tym s medzerou v nicku a suvisi to s dnesnou zmenou, prezijem. Po refreshi stranky je to prec.
👍👍👍
Do teraz som pozeral stav terénu len cez freemap.sk alebo maps.google.
No mal by som mini pripomienku: keby bolo možné mať v rámci obrázku šípky pre zobraziť predchádzajúcu a nasledujúcu fotku. Toto je veľmi dobre spravené na freemap.sk
Ak je tam nejaká finta ako neklikať na mini obrázky, tak sa ospravedlňujem.
Nejde mi o cenzúru...
(A teda ten nový príspevok obsahuje link href)
Btw,jednemu z takto hacknutych som napísal SS, uvidíme, či si prečíta (keďže nedávno dal inzerát, tak snáď áno)
PS: inak toto ukazuje dolezitost nepouzivania rovnakych hesiel na viacerych platformach. Ked niekde ukradnu databazu emailov a hesiel z nejakej sluzby, tieto databazy si vedia spammeri zakupit a potom uz len skusaju rovnake kombinacie na roznych weboch. Vzdy sa im z tych milionov zaznamov nejake podaria najst. A tazko sa to blokuje, kedze to vyzera ako validne prihlasenie, robia to z roznych IP adries a nechavaju si cas medzi prihlaseniami.
(Hadam vam nepisala manzelka