mne Polar H10 ne***** vobec a to periem raz za cas, iba co ho oplacem medzi praniami vodou. normalne ho nosim aj tri krat po sebe bez cistenia ci prania, len ho utrem a ne***** ani nic podobne. teraz som ho pozrel a ovonal co som bol 3x na biku a nie je ani smradlavy ani zasoleny.
Rád nechám otestovať “vône” svojich hrudných pásov 😉 Magene (dva druhy-ne*****, ale fungujú na…. nespoľahlivo s výpadkami, Sigma (ne***** ale po troch rokoch sa oslepuje vodivá gumená vrstva, takže nový pás, inak bez problémov) Polar (***** ale s top funkčnosťou, uvidíme vydrž). Umývam vodou a mydlom-šampiónom po každom použití. Vôňa je subjektívna a nepresahuje intímnu metrovú zónu nositeľa 😌
Ahojte, mam pas Tickr https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/cyklopocitace-a-gps/prislusenstvo-a-drziaky/wahoo-tickr-hrudny-pas-so-snimacom-tepovej-frekvencie-stealth.html?itm_medium=forum#reviews a pouzivam ho cca rok a pol. Poslednych par vyjazdov ale zacal ukazovat nespravne data. Ked sa mi to stalo prvykrat, cca 2 mesiace dozadu, tak som vymenil baterku. Po mesiaci od vymeny opat zacal vypadavat a opakovane sa odpajal od Garminu 830. Tak som opat vymenil baterku, cca 3 tyzdne fungoval v poriadku a posledne 3 vyjazdy ukazuje aktualny tep na 225. Po cca 30 minutach zacne ukazovat spravne data. Ked tam nabehne 225 tak nepomoze ho ani rozpojit.
Dokonca aj ked som ho rozpojil pod dresom a slapal som dalsich 15 minut tak ukazoval tepy nad 200.
Nestretli ste sa s tym niekto? Este je v zaruke, tak ho mozem reklamovat - mesiac budem bez pasu alebo kupim nahradny popruh, co ale neviem, ci pomoze.
Popruh som pravidelne pral pod tecucou vodou, do pracky som ho nedaval.
@biker09 tiez som zacal mat podobneproblemy. U mna to vyzera na problem nedostatocne vlhkosti. Zacal som pred jazdou poriadne namacat popruh (a skusam aj vodivy gel) a zatial OK.
Chlapi poraďte dáky dobrý merač tepu = hrudný pás. Mám Garmin HRM ale po 4 sezónach už asi doslúžil, lebo čísla ukazuje ako sa mu zachce (zrejme ho už rozožral pot). Niečo
do 50 max 60€. Ďakujem.
Vypozoroval som, ze s Brynje sietkou sa velmi nekamarati - raz za vyjazd ukaze pulz cez 200, ale potom funguje normalne. Ale neviem ci nie je na vine len chlad...
ja nosim brynje skoro stale a no problem, po 3 rokoch mi tiez hrm pro 1 gen odisiel. kupil som novy a slape. ( vraj mu vadi bazenova voda, to som nevedel chodil som pravidelne plavat - aj tak si myslim ze zatiekol zlym tesnenim)
potreboval by som poradit. Ani nie rok pouzivam spolu s Garmin Edge 530 aj hrudny pas Garmin HRM Dual. Po zakupeni mi v nom prva baterka vydrzala asi 5 vyjazdov, potom som baterku vymenil a vsetko fungovalo dobre az doteraz. Garmin Edge, prestal ukazovat tepy, tak som opat skusil vymenit baterku za novu ale nepomohlo. V Garmin Edge 530 som skusil snimac odobrat a nanovo pridat. Snimac je najdeny a pridany, ale tepy aj tak neukazuje. Podobne je to v aplikacii Garmin Connect. Ta mi hlasi, ze snimac bol najdeny, ale nie je v "Bluetooth pairing mode".
Stretli ste sa niekto s podobnym problemom?
Dakujem
S appkou to nie je nutné párovať a EDGE 530 by mala preferovať Ant+ pripojenie. Ak to nefunguje tak skús vybrať z hruďáku na 5 minút baterku a vložiť znova nech sa to resetne.
Mal som Garmin HRM Dual pas a blbol mi. Obcas (oblubene pocas pretekov) sa zasekol a vysielal jednu hodnotu tepu. Prvy krat, ked sa mi zasekol na 169 som sa fakt zlakol.
Nepomahali ani vymeny baterky, myslim, ze som skusal aj nejaky update, ale nic. Stale to urobil po nejakom case. Az som ho vyhodil a mam teraz 4iiii a beha bez nejakych problemov.
Ked som sa hral s tym garminovym pasom tak mi 530 tiez tak nejako zblbla a neslo pridat nic. Musel som ju celu resetovat.
mne v poslednej dobe ked mu hrabne tak dava kludne 200 tep ked idem tak mozno 120 a on si tak ide 20 minut a potom mu blikne ze hups a vrati sa na normal a zas o hodinu cvak a 180 tepov v klude
potom mi po vyjazde hodi ze fakt intenzivny trening ste sli a ja pozeram ze wtf? sak som sa len vozil a kochal
som kupil nedavno HRM PRO ten zlty a zatial ok ale aj ten Polar H9 je dobry
Vybral som na polhodku baterku a skusil znovu, ale vobec to nepomohlo. Viem, ze s appkou to nemusi byt prepojene, chcel som to len skusit, ci sa nedozviem nieco viac. S Edge 530 to spajam cez ANT+. Vidim to teda asi na reklamaciu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dokonca aj ked som ho rozpojil pod dresom a slapal som dalsich 15 minut tak ukazoval tepy nad 200.
Nestretli ste sa s tym niekto? Este je v zaruke, tak ho mozem reklamovat - mesiac budem bez pasu alebo kupim nahradny popruh, co ale neviem, ci pomoze.
Popruh som pravidelne pral pod tecucou vodou, do pracky som ho nedaval.
Pre istotu pozri ci dobre dolieha vicko od baterky ci nie je prasknute a dobre dolieha a teda nezateka ti tam pot.
Ja som svoj reklamoval, uspesne, a medzitym som tu v akcii kupil sigmu a ta zatial slape. Ked prestane rozbalim opat wahoo na pokus c.2
do 50 max 60€. Ďakujem.
https://www.decathlon.sk/p/128085-78500-pas-na-meranie-tepovej-frekvencie-pri-behu-dual-ant-bluetooth-smart.html
https://www.decathlon.sk/p/128085-78500-pas-na-meranie-tepovej-frekvencie-pri-behu-dual-ant-bluetooth-smart.html
Ďakujem, nejaký výpadky počas spárovania/ jazdy, poprípade blbnutie dát sa nedeje?
potreboval by som poradit. Ani nie rok pouzivam spolu s Garmin Edge 530 aj hrudny pas Garmin HRM Dual. Po zakupeni mi v nom prva baterka vydrzala asi 5 vyjazdov, potom som baterku vymenil a vsetko fungovalo dobre az doteraz. Garmin Edge, prestal ukazovat tepy, tak som opat skusil vymenit baterku za novu ale nepomohlo. V Garmin Edge 530 som skusil snimac odobrat a nanovo pridat. Snimac je najdeny a pridany, ale tepy aj tak neukazuje. Podobne je to v aplikacii Garmin Connect. Ta mi hlasi, ze snimac bol najdeny, ale nie je v "Bluetooth pairing mode".
Stretli ste sa niekto s podobnym problemom?
Dakujem
Nepomahali ani vymeny baterky, myslim, ze som skusal aj nejaky update, ale nic. Stale to urobil po nejakom case. Az som ho vyhodil a mam teraz 4iiii a beha bez nejakych problemov.
Ked som sa hral s tym garminovym pasom tak mi 530 tiez tak nejako zblbla a neslo pridat nic. Musel som ju celu resetovat.
potom mi po vyjazde hodi ze fakt intenzivny trening ste sli a ja pozeram ze wtf? sak som sa len vozil a kochal
som kupil nedavno HRM PRO ten zlty a zatial ok ale aj ten Polar H9 je dobry