Moja zena ma dobry charakter. Ona sa nikdy nemyli...
17.04.2024 - 12:09:43
013
marseluspp napísal:
Preto už do elektrohejterov neprispievam a odvtedy to tam umrelo a tí čo ostali ako Marselushejteri, tak za to ja nemôžem ... :)

Už tu na tejto stránke chýba len Marli, cokupiť, Ennio a Lapaloma a budete všetci pokope ... zaujímavá skupinka ... zdá sa že hejterstvo máte v krvi, len ho nemáte kde vyventilovať .... ale som rád že existujete. Nebolo by radosti zo dňa keby nebolo temnej noci ... svet musí byť v rovnováhe ;)



Škoda, lebo takto je zahltené úplne celé fórum. Ku skupinke Ennio, Lapaloma, cokupit...sa hlásim dobrovoľne aj ja. A nie je to o tom, že hejterstvo máme v krvi. Skôr sa ti tu všetci snažíme slušne naznačiť, že to preháňaš a mal by si si dať asi na nejaký čas kľud od fóra. Normálne sa to dá ;) Možno získaš nový pohľad s odstupom času a možno aj nie. V každom prípade nám všetkým to pomôže tiež 😉
17.04.2024 - 13:40:49
126
Je mi to jedno kto na čom jazdí. Tá téma elektrohejteri bola úlet a tak aj mala zostať ... čo sa stane vo Vegas, nech zostane vo Vegas... ;)
Elektro milujem a to budem šíriť aj naprieč celým fórom nech sa hejteri aj potrhajú od zlosti. Je to ich problém... :)

Akurát že priebežne stretávam túto malú skupinku čo má stále od elektrohejterskej témy nejaké naučené blbé pripomienky k mojim príspevkom. Väčšinou bez náležitosti k téme, bez prínosnej hodnoty a v mnohých prípadoch bez náznaku inteligencie. Neviem prečo a je mi to tiež jedno. Ale keď tu niekto prihráva hlúposti, nesmie sa diviť že sa mu to môže rýchlo vrátiť ... ;)

Ľudia majú rôzne názory a ktorý je ten správny je zase len vec názoru. Rozprávanie o veciach a vyslovovanie názorov je predmetom fóra. Aj tvoj názor Piny z tvojho pohľadu chápem, mne síce príde divný a predsa to neriešim a nemyslím že by bolo správne ťa za to urážať, alebo sa ti vysmievať .
17.04.2024 - 15:01:35
00
marseluspp napísal:
Elektro milujem a to budem šíriť aj naprieč celým fórom nech sa hejteri aj potrhajú od zlosti. Je to ich problém... :)

A Tvoj problem zas bude, ak na zaklade neustaleho zahlcovania tem balastom a snahou vyvolat flame budes mat zablokovane aj dalsie temy okrem temy Elektrohejteri, pripadne aj uplne zablokovany pristup do fora.

marseluspp napísal:
Preto už do elektrohejterov neprispievam...

A pre ostatnych na vysvetlenie uvediem na pravu mieru toto Tvoje klamstvo. Realita je, ze Ti bola tato tema zablokovana, lebo prave Ty si bol hlavnym zdrojom flameu v nej a neustale si podnecoval k hejtom. Zda sa, ze Ti chyba pozornost a tak tu robis sasa, len smutne je kolko hluposti si schopny kvoli tomu popisat, pricom v podstate neprispievas do fora nicim uzitocnym a hodnotnym. Takze bud sa znormalizujes, alebo sa budeme musiet rozlucit, lebo aktualne foru len skodis.
17.04.2024 - 15:27:31
116
Ale ako krásne to na vás zaberá ♥️♥️♥️♥️
17.04.2024 - 16:13:08
01
Smutne je, ze to musi vyuzivat.
17.04.2024 - 18:07:33
00
keyboard_arrow_up