A mozno len neviete nastavit presmykac a nechcete si to priznat
Jedneho casu uz ku koncu zivota E*****, som vobec nevedel vyladit presmyk, na velku pilu som musel nahadzovat palickou
Potom som kupil side-swing a mierne sa to zlepsilo. No nie na dlho, par mesiacov na to som uz kupil novy bike s 1x12 a odvtedy mam pokoj.
Jedneho casu uz ku koncu zivota E*****, som vobec nevedel vyladit presmyk, na velku pilu som musel nahadzovat palickou
Potom som kupil side-swing a mierne sa to zlepsilo. No nie na dlho, par mesiacov na to som uz kupil novy bike s 1x12 a odvtedy mam pokoj.
1x12 je na oboch koncoch hlucnejsi ako 2x9 so side-swingovym presmykom. Nuti ma to nezaradovat tie prevody
ked príde rodina deti , bude rad aj za hodinový švih aby si vyčistil hlavu kludne aj na graveli...
alebo hodinovy svih na trialovom biku, pumptrackovom a inych.. najma v pripade, ze clovek preferuje cistenie hlavy kreativnejsimi disciplinami.
len som reagoval na komentar ze na cestak dozrejes kedze su aj ine "menej standardne" moznosti.
a da sa to robit aj ratolestami, jedno bezpodmienecne nevylucuje to druhe a ani vek nemusi byt prekazka. https://youtu.be/pH9FJHqtlWQ?t=348
Na novú Fox F32SC s reverzným mostíkom okamžite zareagoval SR Suntour. Na Sea Otter predstavili svoju verziu cenovo dostupnej vidlice s reverzným mostíkom.
Na novú Fox F32SC s reverzným mostíkom okamžite zareagoval SR Suntour. Na Sea Otter predstavili svoju verziu cenovo dostupnej vidlice s reverzným mostíkom.
Jedného pánka s detskou sedačkou vzadu s takto opačne namontovanou vidlicou som minulý rok stretol vo Vydrovskej doline. Po mojej otázke prečo ju má takto naopak nechápal, takto mu to vraj dali v obchode a tak jazdil pár rokov. Pýtal som sa či mu neprišiel bicykel vratký, hlavne s tou sedačkou (a deckom) vzadu, myslel že to je normálne. Vytiahol som multiklúč, otočili sme vidlu, a ešte sme sa potom v doline asi 3 krát stretli a ďakoval stále. Zaujimavé pre mňa bolo, pánko tvrdil že mal bajk v Žiline na servise a toto mu nepovedali.
Jedného pánka s detskou sedačkou vzadu s takto opačne namontovanou vidlicou som minulý rok stretol vo Vydrovskej doline. Po mojej otázke prečo ju má takto naopak nechápal, takto mu to vraj dali v obchode a tak jazdil pár rokov. Pýtal som sa či mu neprišiel bicykel vratký, hlavne s tou sedačkou (a deckom) vzadu, myslel že to je normálne. Vytiahol som multiklúč, otočili sme vidlu, a ešte sme sa potom v doline asi 3 krát stretli a ďakoval stále. Zaujimavé pre mňa bolo, pánko tvrdil že mal bajk v Žiline na servise a toto mu nepovedali.
Ja som min. rok vo Sv. Jure tiez oslovil jedneho pana a opytal som sa ho, preco ma vidlicu naopak. Tiez povedal, ze mu to tak predali v nejakom shope. Nechapal som. Sice som mu to neprehodil (bol som v "civile" a nemal som pri sebe naradie), ale povedal som mu, nech si to doma prehodi (alebo nech to da prehodit niekomu, komu doveruje), ze sa mu bude lepsie jazdit.
Ak chceš aby človek premýšľal pri svojej práci tak ho musíš zaplatiť.
Minule som videl inzerát na českom bike-fóre do väčšej predajne/servisu tu v Prahe a za technika ponúkali ľahko nad minimálku.
If you pay peanuts, you get monkeys.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nastastie su aj dalsie bikove discipliny ktore sa da objavovat a nie je na vyber len z dvoch zakladnych (mtb/cesta).
1x12 je na oboch koncoch hlucnejsi ako 2x9 so side-swingovym presmykom. Nuti ma to nezaradovat tie prevody
alebo hodinovy svih na trialovom biku, pumptrackovom a inych.. najma v pripade, ze clovek preferuje cistenie hlavy kreativnejsimi disciplinami.
len som reagoval na komentar ze na cestak dozrejes kedze su aj ine "menej standardne" moznosti.
a da sa to robit aj ratolestami, jedno bezpodmienecne nevylucuje to druhe a ani vek nemusi byt prekazka.
https://youtu.be/pH9FJHqtlWQ?t=348
Ja som min. rok vo Sv. Jure tiez oslovil jedneho pana a opytal som sa ho, preco ma vidlicu naopak. Tiez povedal, ze mu to tak predali v nejakom shope. Nechapal som. Sice som mu to neprehodil (bol som v "civile" a nemal som pri sebe naradie), ale povedal som mu, nech si to doma prehodi (alebo nech to da prehodit niekomu, komu doveruje), ze sa mu bude lepsie jazdit.
Minule som videl inzerát na českom bike-fóre do väčšej predajne/servisu tu v Prahe a za technika ponúkali ľahko nad minimálku.
If you pay peanuts, you get monkeys.