Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
neviem, ci ilegal, alebo to bola nejaka uz vyslapana lesnicka cesticka, ale celkom fajn spestrenie trasy z MS smerom pod Svaty Vrch alebo teda opacne.
Na mapach nie je. Len ta posledna cast, teda myslim, ze to je ona.
Nepoznate pls niekto trail na severnej strane Zarub, vychodnejsie od Zaruby trailu a zacina zo spodnej zvaznice. Podla heat mapy sa to jazdi viac ako Zaruby. Na trailforks nieje (asi ako vacsina trailov) tak netusim nazov ani obtiaznost.
Vdaka..
Dnes som sa túlal v okolí Zochovej chaty a Čermáka. Cestou do Pezinka som zišiel zo zelenej TZ vpravo na dobre vyjazdený trail, ktorý križoval žltú TZ (smer Rybníček) a končil na modrom "C" (rázcestie pod Kamennými vrátami). Neviete ako sa nazýva. Na trailforks som ho nenašiel. Viď foto 2.
Nie vsetky trasy co tu naokolo jazdime a teda su aj na heat mape zobrazene ako pouzivane, maju nejaky specificky nazov. Jednoducho vhodna spojovacka po starsej lesnej ceste.
Včera celá hrebeňovka MK z Nového Mesta nad Váhom. Podmienky paráda. V lužných lesoch kvitol medvedí cesnak v marci. Na Klenovej teraz 😅 Môj prídavok Periská bomba špica ako vždy...
este jeden spam, pozdravujem edm , ten strom bol nastastie hodne papierovy takze to slo rychlo, pozrel som aj zvysok a trocha to tam este pocistil, niekedy mi musis ukazat ako sa to jazdi 😁
uff GuDa je sice zlahka mimo moju komfortnu zonu ale inak luxusne pojazdenicko.
SvVrch je zjazdny, GuDA zjazdna, Cyclop je zlahka cyklokrosoidny a Cerovka je 1*.Na sustredenie v relativnom tempe je tato kombinacia celkom zahul.
*pri dnesnej jazde nebol nikto ohrozeny. tento segment ked pojde niekto kto sa vie bicykovat mi nalozi minimalne 10minut. tento kom bude casom dost pod 50min...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem, ci ilegal, alebo to bola nejaka uz vyslapana lesnicka cesticka, ale celkom fajn spestrenie trasy z MS smerom pod Svaty Vrch alebo teda opacne.
Mam ale je to take uzke a strme ze ma to vzdy rozhodi a koleso uz ide dole zo svahu.
Vdaka..
*edit : vyriesene
Sv. vrch komplet, Guda, Cyclop a Cerovka
uff GuDa je sice zlahka mimo moju komfortnu zonu ale inak luxusne pojazdenicko.
SvVrch je zjazdny, GuDA zjazdna, Cyclop je zlahka cyklokrosoidny a Cerovka je 1*.Na sustredenie v relativnom tempe je tato kombinacia celkom zahul.
*pri dnesnej jazde nebol nikto ohrozeny. tento segment ked pojde niekto kto sa vie bicykovat mi nalozi minimalne 10minut. tento kom bude casom dost pod 50min...