Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
Novinka -15% Giant Propel Advanced 1 bicykel, lcicle white
3 549 €
-15%
MOC 4 399 €
-16% BMC Teammachine SLR THREE bicykel, sparkling blue/brushed alloy
4 699 €
-16%
MOC 5 599 €
-35% Bianchi Infinito CV Disc Rival eTap AXS bicykel, sivá, veľ. 57
3 899 €
-35%
MOC 5 999 €
-13% Giant Propel Advanced 1 28 bicykel, orion nebula, testovací
4 199 €
-13%
MOC 4 799 €
Novinka -28% Pinarello Dogma X DuraAce Di2 bicykel, xolar sun
od 10 999 €
-28%
MOC 15 299 €
Výpredaj -24% Pinarello Dogma F Dura-Ace Di2 VISION METRON 45 SL DB bicykel, svetlomodrá/čierna
11 299 €
-24%
MOC 14 799 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
Ten bike v lavo bol moj, v decembri som kupil Aeroad CF SLX 8, nemal som vobec dobre posed… zaciatocnik co uz ?.
Tak ako je na foto teraz je spravne.
To je ako povedat, ze velkost topanok je vec vkusu. Podla mojho skromneho nazoru, majitel toho cervela nieje na rozhrani velkosti ani s prizmurenyni ocami, ale vsak ked si niekto chce nicit chrbat aj pri sporte a nielen v praci, nikto mu to neberie. Len prosim netvarme sa, ze je tu nejaky hejt, ked je to vlastne normalny vysmech, ze si chlapec proste kupil zlu velkost.
Lebo ak sme my vedla a riadime sa cisto subjektivnymi nazormi, tak aj majitel je vedla, ak sa riadil pri kupe subjektivnym nazorom a nedal si urobit profi bikefitting za zanedbatelnu cenu, pred kupou tak draheho biku,
Snáď by sa to dalo prirovnať len ku scéne ako sa hightower učil šoférovať.
Ak teda už niekto argumentuje, že XL veľkosti nie sú pekné, tak horšie vyzerá už len takýto setup na malom ráme. A tých pár cm na reach a stack by mu isto nezničilo chrbát a nevykrútilo ruky, keď si vie nastaviť sedlo a predstavec na elku zvládol by to snáď aj na xlku
Presne tak, bicykle sa nerobia na mieru, ale je to konfekcia. Na druhej strane medzi geometriami jednotlivých výrobcov sú dosť rozdiely, takže pri jednom výrobcovi je to o kompromisoch a rám iného výrobcu môže zapasovať perfektne.
Mne pri 185 cm napríklad geometria Specialized svojho času vyhovovala, 56 cm mi bolo akurát. Canyon by som mal mať u cesťákov teoreticky niečo medzi M a L, v oboch prípadoch kompromisy.
Mne na bikefittingu v MTBiker napr. vyslo mat predstavec vyssie o niekolko cm (a mozno prave preto pobolieva ten chrbat), ale dlzka krku vidlice nepusti. Takze z tohto pohladu by som potreboval este vacsi model. Na druhej strane dlzka predstavca by mi bodla mensia. Sedlovka je ideal. Kazdopadne na nom jazdim radsej ako by som jazdil na biku co sedi perfektne ale nepacil by sa mi.
Robím ďalšie pukance
Dobrú chuť k pukancom
Mne je jedno, ci je bike zeleny, cerveny, ci ma krive alebo rovne rurky, dizajn je vec subjektivna. Ale ked nieco bije do oci, tak je to predovsetkym setup a tam si clovek povie, to musi byt curva neprirodzeny posed.
https://sport.bazos.sk/inzerat/164923774/predam-cestny-bicykel.php
Robia, ked vies kde a mas na to.