Podľa mňa Danko prestane žiadať post predsedu parlamentu, ale bude trvať na poste premiéra pre seba :lol: Pri jeho zmýšľaniu by som sa tomu vôbec nedivil :lol:
19.05.2024 - 12:10:51
00
... a ja som štrngal kľúčikmi v 89tom...?
https://www.instagram.com/reel/C7BZs2sq_ML/?utm_source=ig_web_copy_link
19.05.2024 - 12:44:09
00
Na bežných ľudí nepoužívam slovo dezoláti. Ale na politikov áno.
Je neuveriteteľné, akú majú tí dezoláti zo SNS a strán na ňu napojených sebadôveru. A pritom dostali 5,6% hlasov a do parlamentu preliezli o 0.6 percenta.
Zdá sa však, že ich sebadôvera je oprávnená - evidentne im to Smer a Hlas tolerujú, lebo jednak sú jazýčkom na váhach (koalícia má v parlamente naozaj tesnú väčinu) a jednak udržiavajú pozornosť verejnosti na zástupných témach.
A len ako pikošku spomeniem, že pri svojej práci sa stretávam s ľuďmi, ktorí sú polovníci a odhadujem, že sú z oboch strán spektra. Ešte som však za posledného polroka nestretol jedného, ktorý by sa za Huliaka nehanbil a nedištancoval sa od neho a jeho zelenej kamizolky...
19.05.2024 - 12:51:33
02
Oni to netoleruju, ale podporuju. Presne ako pises - blbosti SNS and friends odvracaju pozornost verejnosti od toho,co SmeroHlas potrebuje systemovo riesit, aby sa vyhli vazeniu. A v tomto je Fico fakt dobry a v klamani a zavadzani prva liga, bohuzial.


Naposledy upravil Palo TT dňa 19.05.2024 - 12:58:35, celkovo upravené 1 krát.

19.05.2024 - 12:55:14
03
Jaroh lebo presne toto sú ľudia, ktorí si kradnú symboly pre seba a znehodnocujú ich (polovnícky oblek, vlajku)
19.05.2024 - 12:57:38
01
clxno1 napísal:
Pelle zasa ukazal svoju malost a potvrdil, ze je clovek bez vlastneho nazoru. Prvotna reakcia o ukludneni spolocnosti bola podla mna autenticka (tak ako pri pandemii, ockovani, vojne na UA). Otocenie o 180° par dni po jeho (bez)charakterova crta, kedy bud precitil, ze z toho nebude ziadny politicky kapital alebo to dostal prikazom.


Nebolo to otocenie o 180. Danko jednoducho poslal Pelleho dpc a ten musel "okruhly stol" zrusit, to je cele. Pelle na to povedal ze niektore strany nie su pripravene na dialog. Nepovedal to nahlas, ale kazdemu je jasne ze tie strany su: SNS, Smer a Matovicovci.
19.05.2024 - 13:09:21
00
clxno1 napísal:
Vysvetli mi prosim, preco rozumies odvolaniu Lipsica.

Lebo nová vláda, noví ľudia? Lebo zákony? Lebo špina v politike?
Myslím že tieto bežné postupy tu netreba opakovať dookola.

Ale ak sa pýtaš na konkrétnosti z jeho práce, tak o nich viem prd.
Vlastne presne toľko ako každý, čo vie o Lipšicovi všetko z telky a netu.
Ale ak je tu niekto kto s ním je v styku, tak toho si veľmi rád vypočujem.

Podraždené invektívy samozrejme vnímam, no dopredu sa ospravedlňujem všetkým ich autorom, že nevidím nijaký dôvod reagovať na furt dookola ten istý verklík.
Našťastie je tu dosť rozumných a zaujímavých úvah aj bez týchto zbytočností.
19.05.2024 - 13:54:52
00
Jaroh napísal:
Na bežných ľudí nepoužívam slovo dezoláti. Ale na politikov áno.

:) :y:
19.05.2024 - 13:55:58
00
Zdroj:-diskusia pod článkom na topky.sk o dankovom incidente na benzínke...
Dúfam, že Andrej Danko vysvetlí a ospravedlní sa za incident, ktorý vyprovokoval v stredu večer na pumpe pri Nitre. Podľa svedkov opitý vyrazil veci z ruky mužovi, ktorý tam stál. “Čo čumíš” provokuje Danko a o chvíľu mobil a cukríky letia vzduchom. Ochranka okolo, upokojovala situáciu.
Nie, dotyčný pán neoslovoval proaktívne Andreja Danka, čakal na rade k pokladni. Prišiel Andrej Danko, ako veľká voda a mal pocit, že môže všetko. Videli to predavačky, boli privolaní policajti, na pumpe sú kamery.
Na jednej strane počúvame o pokoji, na druhej strane nám tu niektorí politici ako Andrej Danko hovoria, že oni sa už nebudú okúňať a idú do politickej vojny. Evidente sú opití mocou, niektorí aj inak. Neviem, čím sa previnil pán, ktorý stál v stredu večer na pumpe pred Nitrou. Prišiel do cesty Andrejovi Dankovi. Neviem, čím sa previnili iní, keď dookola musia na svoju adresu počúvať nadávky a útoky. Fakt v stredu neprišlo žiadne poučenie a miesto normálnosti ide pán Danko a Blaha, žiaľ už aj minister vnútra do väčšej agresivity? Oponentúra môže byť vecná, nesúhlas normálny. Ak chceme…
Ktovie, možno Andrej Danko bol pod emóciami, možno bol príliš opitý a nepamätá si to, možno sa dnes ospravedlní. Ktovie, ale bol by to aspoň malý zmier a keď už nie zmier, tak aspoň priznanie si, že všetci sme ľudia… To, že to je od podpredsedu parlamentu Danka po semafóre ďalší incident s alkohol už vieme.
ps: Túto informáciu som dostal, najprv som jej neveril, povedal som si nikto nemôže byť tak šialený, aby pár hodín po útoku na predsedu vlády “vyskakoval” do bežného občana, no potvrdilo sa to. Plus keď vidím, že Andrej Danko nemení rétoriku, nijako sa nesnaží pochopiť čo sa stalo, tak to zverejňujem, lebo nielen to čo sa stalo v Handlovej je absolútne neprijateľné. Hlúpe a neakceptovateľné je aj to, aby podpredseda parlamentu, opitý, vyrážal veci z rúk a dovoľoval si na obyčajného človeka, čakajúceho v rade na pokladňu. O to viac, keď je to v deň útoku na predsedu vlády…
19.05.2024 - 14:13:29
38
thumb_up1thumb_down


Kristina napísal:

Lebo on nestrngal, ale si zapisoval a udaval ze kto chodil strngat. Ma to v tvari, estebacky udavac bradavicnaty.


i.imgflip.com
To je v pohode, to decku neskodi... Potom sa ti narodi toto:
Andrej Danko prave na TA3: "Rozplieskal by som kazdeho"

preview.redd.it
19.05.2024 - 14:40:11
01
kua tak ked SNS, Smer a Slovensko nechcu za okruhly stol tak nech nejdu. Aspon kazdy uvidi kto je skutocne za to, aby sa tu situacia ukludnila a kto tu ma len prazdne reci o miery a klude v spolocnosti. Treba na nich teda ukazat prstom.
19.05.2024 - 15:23:57
09
Svet podľa Machalu ⏬️… všetko je dobre . Danko plače a sľubuje vojnu liberálom a médiám , Dúhovy prezident meni a meni a meni rozhodnutia , mladý šukaj straší a “ vyšetruje “ , a pohonné hmoty lacnejú / nafta atakuje dlhomesacne minima - 1.515€/ L / a zahraniční investori sú v klude . Psy brešú a karavána ide ďalej .

https://www.instagram.com/reel/C6ZLnGMqpTM/?igsh=OTg3MGJzcG8wa2Rv
19.05.2024 - 15:50:07
00
Danko čaká, že ho pozvú k ostrouhlému stolu.
19.05.2024 - 16:05:54
00
A toto už čo je zase za chobotina :facepalm: , niekto si tu z nás ale fakt robí ....

Vláda zriadila vyšetrovací tím, ktorý pracuje na vyšetrení atentátu na premiéra Roberta Fica. Jednou z verzií podľa ministra vnútra je aj to, že útočník Juraj C. nebol takzvaný osamelý vlk. Vychádzajú podľa ministra aj z toho, že dve hodiny po atentáte mal páchateľ vymazanú facebookovú aj komunikačnú históriu.

„Ale nebola vymazaná ním a zrejme ani manželkou,“ povedal Matúš Šutaj Eštok.

Minister vnútra však vyvrátil, že by s útočníkom spolupracovali dvaja ľudia, ktorí držali zábranu, za ktorou sa nachádzal útočník. Išlo podľa neho o slepú ženu a jej nepočujúceho partnera. Minister povedal, že šlo o dezinformáciu, že by pomáhali útočníkovi.

Minister vnútra Robert Kaliňák povedal, že je možné, že útočník Juraj C. komunikoval o atentáte s niekým zo svojho okruhu. Reálnejšia je tak podľa neho verzia, že nekonal sám.

Manželka Juraja C. podľa ministra nie je taká „technicky disponovaná“, že by bola schopná vymazať jeho komunikáciu.
19.05.2024 - 17:08:23
00
A k tomuto - ako prvý krok by mali vyhostiť bratčikova - keďže sami povedali - Nedá sa vylúčiť, že sme živnou pôdou pre činnosť spravodajských služieb zo zahraničia

Bezpečnostná situácia je vážna a neuľahčuje ju podľa námestníka SIS Pavla Gašpara, povereného riadením, ani to, že sú na Slovensku zahraničné médiá a že Slovensko je práve v strede záujmu. „Nedá sa vylúčiť, že sme živnou pôdou pre činnosť spravodajských služieb zo zahraničia,“ povedal.

Námestník SIS povedal, že po útoku na Karlovu univerzitu v Prahe sa inšpirovali aj u nás. Takýto útok sa u nás podľa neho pripravoval, ale podarilo sa im ho eliminovať. Pripravoval sa aj útok na nemocnice, tvrdí Gašpar. Aj tu posilnili monitoring. Je podľa neho možné, že aj vrah z Handlovej môže niekoho inšpirovať.

Poslanec Smeru Tibor Gašpar, ktorý vedie parlamentný výbor pre obranu a bezpečnosť, povedal, že na budúci týždeň zvolajú zasadnutie, aby sa zaoberali bezpečnostnou situáciou. „Vážnejší stav si viem predstaviť len vojnu alebo masívny teroristický útok,“ vyhlásil.
19.05.2024 - 17:12:08
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up