Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Nepoznate pls niekto trail na severnej strane Zarub, vychodnejsie od Zaruby trailu a zacina zo spodnej zvaznice. Podla heat mapy sa to jazdi viac ako Zaruby. Na trailforks nieje (asi ako vacsina trailov) tak netusim nazov ani obtiaznost.
Vdaka..
Dnes som sa túlal v okolí Zochovej chaty a Čermáka. Cestou do Pezinka som zišiel zo zelenej TZ vpravo na dobre vyjazdený trail, ktorý križoval žltú TZ (smer Rybníček) a končil na modrom "C" (rázcestie pod Kamennými vrátami). Neviete ako sa nazýva. Na trailforks som ho nenašiel. Viď foto 2.
Nie vsetky trasy co tu naokolo jazdime a teda su aj na heat mape zobrazene ako pouzivane, maju nejaky specificky nazov. Jednoducho vhodna spojovacka po starsej lesnej ceste.
Včera celá hrebeňovka MK z Nového Mesta nad Váhom. Podmienky paráda. V lužných lesoch kvitol medvedí cesnak v marci. Na Klenovej teraz 😅 Môj prídavok Periská bomba š***** ako vždy...
este jeden spam, pozdravujem edm , ten strom bol nastastie hodne papierovy takze to slo rychlo, pozrel som aj zvysok a trocha to tam este pocistil, niekedy mi musis ukazat ako sa to jazdi 😁
uff GuDa je sice zlahka mimo moju komfortnu zonu ale inak luxusne pojazdenicko.
SvVrch je zjazdny, GuDA zjazdna, Cyclop je zlahka cyklokrosoidny a Cerovka je 1*.Na sustredenie v relativnom tempe je tato kombinacia celkom zahul.
*pri dnesnej jazde nebol nikto ohrozeny. tento segment ked pojde niekto kto sa vie bicykovat mi nalozi minimalne 10minut. tento kom bude casom dost pod 50min...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem, ci ilegal, alebo to bola nejaka uz vyslapana lesnicka cesticka, ale celkom fajn spestrenie trasy z MS smerom pod Svaty Vrch alebo teda opacne.
Mam ale je to take uzke a strme ze ma to vzdy rozhodi a koleso uz ide dole zo svahu.
Vdaka..
*edit : vyriesene
Sv. vrch komplet, Guda, Cyclop a Cerovka
uff GuDa je sice zlahka mimo moju komfortnu zonu ale inak luxusne pojazdenicko.
SvVrch je zjazdny, GuDA zjazdna, Cyclop je zlahka cyklokrosoidny a Cerovka je 1*.Na sustredenie v relativnom tempe je tato kombinacia celkom zahul.
*pri dnesnej jazde nebol nikto ohrozeny. tento segment ked pojde niekto kto sa vie bicykovat mi nalozi minimalne 10minut. tento kom bude casom dost pod 50min...