Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Skúšal som dnes po druhý krát Skalnatu od západu a opäť som vyhorel ... Normálne som musel dať vyproštovací prevod ale pomedzi tie kamene som sa nepreplietol ... Nejaká finta ako na vec?
A potom som ešte bol kuknúť jeden z trailov v Harmónii a dosť mi bolo ľúto že som sám, pekné fičury ktoré sa nedajú skúšať na prvú dobrú ... ***** roboty čo tam niekto odmakal ...
No ja som sa vcera tiez skoro pokakal, ked sa cca. 5 m predo mnou vyrutil zo svahu nad Racou statny diviak a hlava-nehlava sa rutil dole kopcom ako tank.
uff GuDa je sice zlahka mimo moju komfortnu zonu ale inak luxusne pojazdenicko.
SvVrch je zjazdny, GuDA zjazdna, Cyclop je zlahka cyklokrosoidny a Cerovka je 1*.Na sustredenie v relativnom tempe je tato kombinacia celkom zahul.
*pri dnesnej jazde nebol nikto ohrozeny. tento segment ked pojde niekto kto sa vie bicykovat mi nalozi minimalne 10minut. tento kom bude casom dost pod 50min...
na ten segment/zahul sa chystam aj ja niekedy.
trosku si ponadavat, ze na co si to preboha robim, vo vyhrotenom tempe
Skúšal som dnes po druhý krát Skalnatu od západu a opäť som vyhorel ... Normálne som musel dať vyproštovací prevod ale pomedzi tie kamene som sa nepreplietol ... Nejaká finta ako na vec?
A potom som ešte bol kuknúť jeden z trailov v Harmónii a dosť mi bolo ľúto že som sám, pekné fičury ktoré sa nedajú skúšať na prvú dobrú ... ***** roboty čo tam niekto odmakal ...
No mne sa to podarilo vyjst az raz nejakym zazrakom.."Jakou silou? Vší silou".. asi boli tie sutre dobre rozhadzane a vobec som nemal v plane setrit nohy..aj moj core dostal hodne zabrat kedze tie sutre hodne rozhadzovali stabilitu..inak HT s Assegai/Dissector
Cize ja by som byt tebou dam rovno vyprostovak od zaciatku aby si mal rezervu a krutit jak blazon zo zatatymi zubami cez co najmenej rozbitu pasaz
Ten segment SV Guda Cyclop Cerovka je super. Pacia sa mi hecovacky. Idem vyskusat teraz, uvidime.
V Harmonii nieco mozno je. Ale je to to iste ako Zaruby: The second rule of Fight Club is: you DO NOT talk about Fight Club! Podpultove info cez sukromu spravu. By sme tu mohli zaviest nejaky vseobecny konsenzus, ze verejne netreba drazdit hada bosou nohou ...
Včera som bol preveriť traily v okolí červeného domčeka. Močiarna - ešte že má na začiatku jemnejšiu vetvu vpravo, vlny hore-dole vo vetve vľavo cez debru nie sú pre mňa. Strmok - fajn trailík aj so skokmi pre mňa (HT 120mm zdvih).
Zdravim, pozeram ze su tu spominane aj mne zname trasy (lozorno -kosariska) jazdi tu niekto aj cez pracovny tyzden? Nesnazili sa vas z lesa vyhodit? Mna napr naposledy zastavil pan na spalenisku. Pan mi tvrdil ze tam nieje lesna cesta a nemoze sa tam jazdit (teraz myslim cestu hore a nie zjazd) momentalne tam prebieha tazba dreva.
Zdravim, pozeram ze su tu spominane aj mne zname trasy (lozorno -kosariska) jazdi tu niekto aj cez pracovny tyzden? Nesnazili sa vas z lesa vyhodit? Mna napr naposledy zastavil pan na spalenisku. Pan mi tvrdil ze tam nieje lesna cesta a nemoze sa tam jazdit (teraz myslim cestu hore a nie zjazd) momentalne tam prebieha tazba dreva.
Ahoj, samozrejme to jazdime... je pravda ze viac poobede ked uz maju pilcici a lesaci fajront ale zopar chalanom sa stalo ze ich polovnici otacali - ze pocitali zver, prebieha polovacka a pod.. tak samozrejme v ramci spolocneho tolerovania sa pocuvneme .. a pri Spalenisku/Salame zacala tazba kde maju harvester takze chapem ze ta radsej otocili do "bezpecia". Snazime sa nerobit naschval nikomu pokym to je rozumna vec.. Ak ta zastavi nejaky premotivovany jedinec ktory si mysli ze je policajt tak ho pekne krasne posli kade lahsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este stastie ze som tadial nesiel v noci, inak by som sa tam pokakal
Tu nechces. Zaver treba potlacit, preto som napisal prvovystup.
SvVrch je zjazdny, GuDA zjazdna, Cyclop je zlahka cyklokrosoidny a Cerovka je 1*.Na sustredenie v relativnom tempe je tato kombinacia celkom zahul.
*pri dnesnej jazde nebol nikto ohrozeny. tento segment ked pojde niekto kto sa vie bicykovat mi nalozi minimalne 10minut. tento kom bude casom dost pod 50min...
na ten segment/zahul sa chystam aj ja niekedy.
trosku si ponadavat, ze na co si to preboha robim, vo vyhrotenom tempe
No mne sa to podarilo vyjst az raz nejakym zazrakom.."Jakou silou? Vší silou".. asi boli tie sutre dobre rozhadzane a vobec som nemal v plane setrit nohy..aj moj core dostal hodne zabrat kedze tie sutre hodne rozhadzovali stabilitu..inak HT s Assegai/Dissector
Cize ja by som byt tebou dam rovno vyprostovak od zaciatku aby si mal rezervu a krutit jak blazon zo zatatymi zubami cez co najmenej rozbitu pasaz
V Harmonii nieco mozno je. Ale je to to iste ako Zaruby: The second rule of Fight Club is: you DO NOT talk about Fight Club! Podpultove info cez sukromu spravu. By sme tu mohli zaviest nejaky vseobecny konsenzus, ze verejne netreba drazdit hada bosou nohou ...
len na cerovke vies na mna spravit 4 minuty oproti vcerajsku...
Ahoj, samozrejme to jazdime... je pravda ze viac poobede ked uz maju pilcici a lesaci fajront ale zopar chalanom sa stalo ze ich polovnici otacali - ze pocitali zver, prebieha polovacka a pod.. tak samozrejme v ramci spolocneho tolerovania sa pocuvneme