zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Ale vyskúšať to môžeš. Ja som to vtedy testoval s Race Kingom.
k tubolitu a pod. treba aj speci sadu na lepenie. v navode sa pise po zalepeni pol hodinu cakat. neskusal, neviem ci by stacilo par minut. ja mam tu najlahsiu tubolito a 2x ma domov doviezla. aj ked druhy krat ju pichol trn v plasti - popmerne rychlo sfukne oproti klasickej butilovej. lepil som az doma. na dlhsie cesty vozim tu hrubsiu tubolito. ak je pirelli lacnejsie siel by som kludne do nej. bude to aj tak to iste.
mam chut sa vratit k tej butilovej schwalbe ale tubolito nieje citit (pach). tu tenku nosim v drese - nemusim riesit ze sa predrala na rame. no mam z toho materialu divny pocit. chcelo by to mozno len viac skusenosti.
savings Schwalbe XLight 28" - 29" x 1.50-2.40" duša, galuskový ventil, 40 mm
6,79 € savings
MOC 12,09 €A paska mohla nalepená trošičku zle a akurát teraz sa stalo, že podteceny tmel sa mohol dostal až k niplu a tade ti fuci.
Daj vedieť ako si dopadol
NIEkde bude ďurka
Chcel by som si spraviť bezdušáky na svojom biku ( grand canyon 8.0 20019ročník ). Pôvodne som mal na ňom schwalbe nobby nic 2.35 ale tie sa už nevyrábajú a chcel by som dať dopredu: https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/schwalbe-nobby-nic-29x240-addix-twinskin-plasttlr-kevlar-p140033.html?itm_medium=forum#reviews a dozadu https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/schwalbe-nobby-nic-29x225-performance-addix-e-50-plast-tlr-kevlar-p217904.html je to podľa vás v pohode výber alebo dať aj dozadu 2,40 rozmer ?
A ešte k bezdušiam konkrétne mám kolesá Mavic XM 424 a Mavic EN427 takže veľkosť ráfika by mala byť 24 a 27mm potrebujem nato až 2 bezdušové pásky tým pádom alebo stačí 1 t.j. nejaký priemer ?
+ by som bol rád ak by ste mi prípadne odporúčili konkrétnu pásku, bezdušové ventily a mlieko t.j. všetko čo nato treba snáď som nič nezabudol. ďakujem.
savings Schwalbe NOBBY NIC 29x2.40" Addix TwinSkin plášť,TLR, kevlar
25,99 € savings
MOC 43,99 €savings Schwalbe Nobby Nic 29x2.25" Performance Addix E-50 plášť, TLR, kevlar
26,99 € savings
MOC 44,99 €Strcit koleso do lavora, alebo do vane a hned budes vidiet kde unika.