Zjavne si nepochopil,ze galactica bola velmi stara analogova lod,ktora isla do vyradenia,vsetky moderne lode im znicili.Preto aj vobec prezila
Neviem,ci si to dobre pamatam,ale tie technologie im zanechali povodni ludia zo Zeme,za ktorymi cestuju ako za spomienkou nechcem tu pisat spoilers
Koniec hlasenia
Galacticu považujem za jednu z najlepších scifi seriálov. Voľakedy som to zhltol naraz, keď už boli všetky série vonku.
A k tým výtkam:
The primary purpose of the Galactica was to fight the Cylons: sentient robots capable of infiltrating networked computers. This meant that every system on the Galactica was made as basic as possible, without regard to its usability.
The Galactica’s antiquated phone system does prevent Cylon infiltration of a communications network aboard an active warship. Nothing the phone system does requires executing outside pieces of software.
Zjavne si nepochopil,ze galactica bola velmi stara analogova lod,ktora isla do vyradenia,vsetky moderne lode im znicili.Preto aj vobec prezila
Neviem,ci si to dobre pamatam,ale tie technologie im zanechali povodni ludia zo Zeme,za ktorymi cestuju ako za spomienkou nechcem tu pisat spoilers
Koniec hlasenia
Zem im nic nezanechala, Zem idu hladat, to je pointa serialu, zdevastovane ludstvo o niekolko desat tisic prezivsich, ktorych jedine svetielko nadeje je bajna ZEM, ktora je skor nieco ako mytus, asi ako Atlantida.
Serial je vynimocny aj tym, ze ako jeden z mala sci-fi, sa zaobera aj problemamy ako nedostatok vody, jedla, municie, paliva, pilotov, moralky atd. (tkz hard sci-fi, az na to FTL). A do toho vas este nahanaju Cyloni, ktori chcu dokoncit co zacali.
Niektore dejove linky hlavne v poslednej serii a doktorove "halucinacie" su IMHO slabinou serialu, ale nazvat to odpad chce silny zaludok.
Ale dakujem za pripomenutie tohto unikatu zo sveta sci-fi, idem si to zaradit na rewatch list. Kto by nechcel byt inspirovany lidrom ako Captain Adama, nebojacnym ako "frak me" Starbuck a v neposlednom rade sa zasmiat na zbabelom geniovi, ktoremu sa vsetko prepecie aka Gaius Baltar.
Cize to bola frakcia,ktora osidlila Zem?Uz si to velmi nepamatam.Viem,ze zaver bol,ze tu Zem osidlili vlastne roboti s ludmi,a apokalypsa a spomienky sa im vracali,ze to bola povodna ich Zem
moze byť
Toto treba vidieť, krásne čiernobiele taliansko, úzke klasické uličky, super atmosféra, šikovnost jedného pána a skvelá Dakota Fanning. Tak ako v Bimstone, len v inej úlohe.
Chvala bohu som nevidel. Je to uplne na grc. Taky hnoj nepotrebujem pozerat. Mam toho plny svet co sa deje. Ludia sa asi vyzivaju v takych zvrhlostiach, len nerozumiem preco to potom v zivote popieraju a odsudzuju ked sa im paci serial presne o takych hodnotach.
A to si nevidel 3 seriu, kde sa este pritlacilo na pilu.
V 4. to myslim potlacia na max, lebo Homelander ako najsilnejsi superhrdina – knizny pripad Narcistickej poruchy osobnosti –, sa viacmenej musel krotit, kedze nechcel stratit obdiv ludi (co je pre narcisa uplne to najhorsie).
Co sa ale stalo v poslednom zabere 3. serie, tento jeho status urcite zmeni a vyrazne
Ja akurat pomaly davam druhu seriu The Great. Elle sa pre tu rolu narodila. ❤ Tiez si tam robia peknu pucu z rusov 🤣 copyrightresizing.flixster.com resizing.flixster.com
cim zvrhlejsie, viac intrig a zakernosti, falose a hnusu tym sa to viac ludom paci. A vraj si ludstvo zasluzi sancu na zachranu. velky prd. Ludstvo si zasluzi nakopat do prdele aby sa spamatalo a zacalo si vazit veci. koniec offtopic.
Zrazu z teba aky puritan...toto je odreagovanie, fikcia, nie realny zivot. Chod sa pomodlit do kostola a pusti si teda nedelnu omsu.
Mam rad toto moralizovanie. Vodu kazat a potom vino pit...
nie som krestan ani katolik, som ateista takze kostol mam na haku ale ked sa niekomu paci strasne serial kde sa nejaky uchylny blondacky superhrdina odbavuje na tom ze prca s vlastnou mamkou tak to mi pride uz trochu cez. ale to nie je len tento serial. ludi uz zaujima len kto koho zabil, co kto ukradol kde koho znasilnili, o nicom uz v spravach ani nehovoria. ludia uz reauju len na senzacie a cim zvrhlejsia tym lepsie predava asi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Koniec hlasenia
A k tým výtkam:
The primary purpose of the Galactica was to fight the Cylons: sentient robots capable of infiltrating networked computers. This meant that every system on the Galactica was made as basic as possible, without regard to its usability.
The Galactica’s antiquated phone system does prevent Cylon infiltration of a communications network aboard an active warship. Nothing the phone system does requires executing outside pieces of software.
Koniec hlasenia
Zem im nic nezanechala, Zem idu hladat, to je pointa serialu, zdevastovane ludstvo o niekolko desat tisic prezivsich, ktorych jedine svetielko nadeje je bajna ZEM, ktora je skor nieco ako mytus, asi ako Atlantida.
Serial je vynimocny aj tym, ze ako jeden z mala sci-fi, sa zaobera aj problemamy ako nedostatok vody, jedla, municie, paliva, pilotov, moralky atd. (tkz hard sci-fi, az na to FTL). A do toho vas este nahanaju Cyloni, ktori chcu dokoncit co zacali.
Niektore dejove linky hlavne v poslednej serii a doktorove "halucinacie" su IMHO slabinou serialu, ale nazvat to odpad chce silny zaludok.
Ale dakujem za pripomenutie tohto unikatu zo sveta sci-fi, idem si to zaradit na rewatch list. Kto by nechcel byt inspirovany lidrom ako Captain Adama, nebojacnym ako "frak me" Starbuck a v neposlednom rade sa zasmiat na zbabelom geniovi, ktoremu sa vsetko prepecie
moze byť
Toto treba vidieť, krásne čiernobiele taliansko, úzke klasické uličky, super atmosféra, šikovnost jedného pána a skvelá Dakota Fanning. Tak ako v Bimstone, len v inej úlohe.
https://www.csfd.cz/film/1521185-hitler-a-naciste-zlo-na-lavici-obzalovanych/prehled/
Aj prva seria bola super, je to dramaticky zostrihane ale to nevadi. Musim priznat, ze pri niektorych momentoch sa mi tlacila slza do oka.
stihol som vcera prvu cast novej serie, a ta starlight vyzera stale horsie a horsie
--inak nevysli vsetky casti naraz, len prve tri, a potom kazdy stvrtok jedna:
Dopozeral som predvcerom 3.seriu tohoto, stale je to vyborne
https://www.csfd.cz/film/1040950-clarksonova-farma/prehled/
Ved prave o to ide. Nic politicky, nabozensky a ludsky zvrhlejsie nikde inde neuvidis. A to si nevidel 3 seriu, kde sa este pritlacilo na pilu.
V 4. to myslim potlacia na max, lebo Homelander ako najsilnejsi superhrdina – knizny pripad Narcistickej poruchy osobnosti –, sa viacmenej musel krotit, kedze nechcel stratit obdiv ludi (co je pre narcisa uplne to najhorsie).
Co sa ale stalo v poslednom zabere 3. serie, tento jeho status urcite zmeni a vyrazne
Ja akurat pomaly davam druhu seriu The Great. Elle sa pre tu rolu narodila. ❤ Tiez si tam robia peknu pucu z rusov 🤣
https://www.youtube.com/watch?v=gC5DVHrsgrc
Ja cakam na dalsiu seriu Ahsoky.
Mam rad toto moralizovanie. Vodu kazat a potom vino pit...
ale asi som zas iny ako to uz byva.