V nedeľu narýchlo zbúchaný lajtíkový výlet do Gaderskej doliny. + Dedošová, ako sme zistili, keď sa začal meniť terén. Za zadkami búrka, zmokli sme , k autu sme prišli ako prasce, cestou späť dolina vyľudnená, iba pre nás
som híkala celú cestu popri potoku, pre moje oči krásny kus prírody.
podvecerny Inovec - Panska - paradne pocasie, paradna teplota, paradna jazda
povodne som chcel len Inovec - ale ako sa raz pustis od Palucha dole, uz nieje cesty spat
Gusto0 dáva Považský Inovec pravidelne, keďže je domáci.
Ja chodím tak raz, dva krát za rok na "návštevu". Aj včera som bol. Je to klenot.
Zoberte si dovolenku, alebo cez víkend ak sa vám dá a choďte si to prejsť. Aspoň do Piešťan (sedlo Havran). Pre trénovaných odporúčam až do Hlohovca.
V 2. polovici prevládajú zvážnice. Ale často je iba 1. vyjazdená singloidná stopa, nie veľké prevýšenie, les pekný a má to flow až do konca.
Strenki Parádna trasa, hneď by som tam išiel znova. Podľa fotky tvojho biku sme šli ráno s tebou vo vlaku (tí traja šampóni, čo parkovali cesťáky oproti tvojmu biku )
Trochu z Kysuckej vrchoviny po práci. Klasika strmé stojky, blato a občas zjazdy korytom potoka aj na značených cyklotrách. Mal som vziať radšej MTB. A po dvojtýždňovej pauze a +2 kg po služobke ešte ťažšie než obyčajne 😂
3. Hlavné mesto a jeho národný salaš s pravým bačom a dunčom. Biskupické lúky.
1. Dunaj z Lužneho mostu
2. Voda z rozliateho Jaroveckého ramena, kde bežne nebýva.
4. Nábrežie tesne pred západom slnka.
Dnes to vyhnalo mega ľudí na bicy. Konečne teplo a slabý vietor, ktorý ťa nechce pri poryvoch vytlačiť z cesty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
som híkala celú cestu popri potoku, pre moje oči krásny kus prírody.
povodne som chcel len Inovec - ale ako sa raz pustis od Palucha dole, uz nieje cesty spat
Trasa čiastočne inšpirovaná Imroman v reportáži o vzniku MTBiker. ?
Ja chodím tak raz, dva krát za rok na "návštevu". Aj včera som bol. Je to klenot.
Zoberte si dovolenku, alebo cez víkend ak sa vám dá a choďte si to prejsť. Aspoň do Piešťan (sedlo Havran). Pre trénovaných odporúčam až do Hlohovca.
V 2. polovici prevládajú zvážnice. Ale často je iba 1. vyjazdená singloidná stopa, nie veľké prevýšenie, les pekný a má to flow až do konca.
1. Dunaj z Lužneho mostu
2. Voda z rozliateho Jaroveckého ramena, kde bežne nebýva.
4. Nábrežie tesne pred západom slnka.
Dnes to vyhnalo mega ľudí na bicy. Konečne teplo a slabý vietor, ktorý ťa nechce pri poryvoch vytlačiť z cesty.