Vsak preco si to neskomplikovat nevhodnym bicyklom, ze ano. :)
19.06.2024 - 23:18:29
01
Co si cakal od neho? Ja uz len cargo bike ?
19.06.2024 - 23:19:44
00
arrow_leftJezus napísal:
Vsak preco si to neskomplikovat nevhodnym bicyklom, ze ano. :)

Mal som ísť na elekrobicykli, aby to bolo menej komplikované? ;)
19.06.2024 - 23:56:03
00
tam tie sutre co by ta cakali su vacsie ako tie kolieska na tom pidibicykliku :-)
20.06.2024 - 09:06:06
03
Info ohladom starej furmanskej cesty: popadalo tam znacne mnozstvo (hlavne suchych) stromov...vytrapili sme sa vcera...
tr3mp musis mat inak ,,nastavenu" hlavu ak si na tomto zvazoval ist na Brncalku
20.06.2024 - 09:43:46
10
Ak mám pravdu povedať, ani som nezvažoval ísť na Brnčalku :) Len som tam ešte nebol, tak som sa chcel kúsok týmto smerom pozrieť, koľko sa bude dať vyjsť. Hlavne som si chcel prejsť tatranské asfaltky, čo si tiež žiadalo nejaký čas a s tou Brnčalkou by to časovo nevyšlo. A plus som si dal nejaký osobný predpoklad absolvovaného prevýšenia za deň a trasa k Šalviovému prameňu mi ho pomohla splniť.

Gusto0 Veľkosť kolies pri nosení bicykla na ramene nie je až taká dôležitá :D Ale lepšie riešenie by bol ruksak na bicykel, čo je tiež vec, ktorú by som chcel niekedy otestovať, len som sa k tomu ešte nedostal :)
i.pinimg.com

V každom prípade, včerajšia akcia bola super, neľutujem ako som strávil dovolenku a ešte raz ďakujem za konzultácie k trasám.
20.06.2024 - 12:26:08
00
Zdravia Vám bajkeri.
Pozná niekto z vás niekoho, kto pozná toho, čo odhadujem, že pred 2-3 dňami išiel na, popri a popod bike hrebeň Belanskych Tatier? ? Nechcem ho udať. Len by som ho rád počul, ako to hodnotí. Kuva sa musel vytrápiť. Kúpim pivo za zážitky. ✌️
Občas som zazrel stopu. Jedine, že by to bol fúrik a nie bajk. ??
21.10.2024 - 15:27:55
00
Stačí tam hodiť segment možno sa nájde a možno sa budeš čudovať že nie je 1. Videl som chalana čo bol s žiletkou na Slavkovskom štíte :D doba sa mení do vesmíru chodia turisti a po štítoch sa bicykluje :D
21.10.2024 - 15:56:16
00
arrow_leftinfinitipp napísal:
V podstatne sa clovek vie dostat na horaku zo Strbskeho az do Lomnice iba MTB terenom ale pre neznaleho to nebude mozne ani Glevo to nepozna 🤣 ten jazdi furt po ceste. Cize kto chce jazdit v TA3 je tu toho pozehnane...ale nie Zelene pleso 🙈 to je cista grcka v lete.

Jak nepoznam :D veď zo Smokovca do Hágov po zelenej a z Hágov smer Hola úboč ponad trať, či myslíš niečo iné
21.10.2024 - 20:41:46
00
Ano inu pod hlavnou cestou nie tu nad :lol:
21.10.2024 - 20:45:54
00
Glevo ahoj, ako je Brncalka a Sliezky po štvrtkovom odmäku?
23.12.2024 - 11:10:12
00
Ahoj no v sobotu som len prechádzal okolo a vyzeralo to dosť zle ten úvod. Ale v noci teraz isto prisnezilo
23.12.2024 - 11:19:17
00
Ahojte,
Chcel by som vziat rodinu do tatier na cyklo vylet tatranskou cyklomagistralou.

Rozmyslal som, ze by sme sa ubytovali niekde napr. v Smokovci a jeden den sli na zapad na Popradske pleso (popripade na Strbske pleso) a spat do Smokovca.
Druhy den by sme sli na vychod (opat po cyklomagistrale) do Zdiaru (a spat).

S manzelkou mame ebajky a dcera (3r) by bola umna v sedacke.

Mal by som dve otazky:
1. Predpokladam, ze vyssie spomenute trasy a vlastne asi cela cyklomagistrala je bez problemov vhodne na takyto typ vyletu a nevytrasie to z dietata dusu.
2. neviete nahodou, kde na danej trase, su nejake pekne detske ihriska (trampolina, vacsia smykalka, hombalky) , alebo nejake atrakcie (idealne v exteriery, napr. Strachankovo) pre mensie deti?
15.05.2025 - 16:47:55
00
arrow_leftGusto0 napísal:
to co tam buduju za cyklocestu? :lol: od Matliarov po Kezmarske zlaby sa to tvari ako final a mam pocit ze v tom pokracuju aj v inych lokalitach. asi sa rata ze sa to este ujazdi alebo co ale ked som videl vedla mna ten novucky asfalt na ceste siel som po cyklo s velkym sebazaprenim :-D
hlavne za zakruta pri parkovisku Biela voda je uz pekne zrylovana. ked ju nedas caka ta metrovy drop do makadamu :-D
asi lakadlo na zahranicnych cyklistov - pridte do Tatier - uvidite co ste este nevideli.
dalsia slovenka super-cyklocesta
o tom zvysku po starom chodniku na ktory oznacili znacku cyklocesty ani nehovorim - tam ides aj po schodoch :-D

Toto si čakal?
https://www.instagram.com/reel/DMI1DlusvJ3/?igsh=ZGRpZTYxMWlkOGJm
18.07.2025 - 22:47:23
00
spomenul som si na ten moj prejazd v tom roku aj na tento komentar ked to teraz zacali riesit.

- a doteraz to tam nikto ztych kravatakov nevidel :-D vsetko v poradecku, ked sa to budovalo, ked sa to kolaudovalo. kktovo cela tato republika, jeden ubohy mental vedla druheho - ale spravit hentaku kktinu popod Tatry kam zavita vela zahranicnych turistov a spravi si obraz o krajine to by malo vyhrat manazersku cenu roka
tato zakruta bola pre mna uplna topka https://maps.app.goo.gl/4TvatPF6JWYysACB7 to ked na tom sypkom povrchu nedas, tak padas dole do makadamu na parkovisko. nic ta pred nou nevaruje - len tam zrazu je :-D
18.07.2025 - 23:13:28
00
keyboard_arrow_up