Lokalizácia
Formulár sa odosiela
prosím nezovseobecnovat...všetci...bajky za tisíce...
Zobraziť komentár 25.06.2024 - 20:40:26
01
Nechapem to porovnanie. Bajk za tisice = mozes platit ako murovaty 11 eur mesacne lebo 11 vs 1000 je strasne velky pomer a dobre to vyzera ked tym niekto argumentuje. Keby som mal za kazdu vec platit 11 eur mesacne tak nemam ziadne biky za tisice. Tolko k tomuto. Ale tak co od neho moze ine clovek cakat ako takuto <>inu
Zobraziť komentár 25.06.2024 - 21:11:39
01
žijete v nejakom popletenom socializme....všetko najradšej zadarmo.buď chcem pozerať eusp.premium a zaplatím ,alebo nechcem to platiť,ale potom nefňukám nad cenou.
Zobraziť komentár 25.06.2024 - 21:59:43
01
Veru veru, najored mi zrusili formulu v telke … cak zaplat si viac niekde a dame ti aj kopec uzasnych veci, ktore su mi nanic. Teraz zrusia es player, cak zaplat si viac niekde inde kde ti zase daju aj kopec veci co nechcem. Kaslem na to, telka aj tak skodi ociam :D
Zobraziť komentár 25.06.2024 - 22:01:21
01
Ja som ES mal ako sucast balika a zrazu sa niekto rozhodol ze uz nebude. A nedali mi za to zlavu 5 eur ani 11 eur. Tak to asi bolo zadarmo nie? Potom som si platil ES player a zrazu sa niekto rozhodne ze uz si musim platit aj nieco co nechcem za 8eur ked chcem kanal za 3 eur. To je ten kapitalizmus? Ale houno. To je iba zlodejina.
Zobraziť komentár 25.06.2024 - 22:46:30
00
nikto ťa tú zlodejinu nenúti platiť.proste globálna značka ktorá pohlcuje všetko menšie.taký súkromný kapitalistický monopol.
Zobraziť komentár 25.06.2024 - 22:54:20
01
to je ako ked ti poviem ze ta nikto nenuti platit tu dane, kludne sa odstahuj do ineho mesta/statu :)
Zobraziť komentár 26.06.2024 - 07:43:40
00
arrow_leftscarinko napísal:
Ja som ES mal ako sucast balika a zrazu sa niekto rozhodol ze uz nebude. A nedali mi za to zlavu 5 eur ani 11 eur. Tak to asi bolo zadarmo nie? Potom som si platil ES player a zrazu sa niekto rozhodne ze uz si musim platit aj nieco co nechcem za 8eur ked chcem kanal za 3 eur. To je ten kapitalizmus? Ale houno. To je iba zlodejina.

Môžeš si kúpiť kameru, ísť to natočiť a premietať zadarmo.

Zrejme to bola pre obidve strany výhodná transakcia, eurosport nemusí riešiť zákazníkov, ak mu MAX bude platiť paušál a MAX-u aspon kúsok stúpnu tržby, alebo aj nie, ak eurosport zákazníci neprejdu k nim....

Na nás je voľba čo sa oplatí nám.
Zobraziť komentár 26.06.2024 - 08:03:16
00
uvidime, hlavne oni uvidia.
mimo CZ/SK to asi nebude taka tragedia. 11 eur pre nejakeho DE alebo UK manika co ma income 4-5K je ine ako v nasej džamahrii.
Navyse ten MAX je mozno inde rozsireny ako bezny provider.
Zobraziť komentár 26.06.2024 - 08:07:04
00
arrow_lefttriki napísal:
žijete v nejakom popletenom socializme....všetko najradšej zadarmo.buď chcem pozerať eusp.premium a zaplatím ,alebo nechcem to platiť,ale potom nefňukám nad cenou.

Ty si zase nepochopil o com je rec.

Samotny Eurosport stal 25 eur rocne a ako mnohi dalsi, som si ho platil. Po novom si samotny Eurosport uz kupit nemozes. Musis si najskor kupit za 8eur nieco co nechces - (HBO) Max, az potom si mozes za 3 eura dokupit navyse este Eurosport.

Nikto to nechce zadarmo. Ja ale nebudem platit navyse za nieco, co nechcem - tak radsej tie sporty nebudem sledovat.
Zobraziť komentár 26.06.2024 - 08:27:08
05
bez ohladu kolko ES dnes alebo zajtra vyjde tak tento krok je chrapunsky prave podmienovanim platenia nejakeho prieebleho zakladneho balika. Teraz mozu dvihat cenu kazdeho v roznom case a doslovat dojit ludi ako Anca v kravine
Zobraziť komentár 26.06.2024 - 11:32:06
00
Asi trocha OT, ale nemalo byt nahodout tento rok Okolo Slovenska na ES? V programe to nikde nevidim, jedina cyklistika v tychto dnoch je tam opakovanie minulorocnej TdF.
Zobraziť komentár 26.06.2024 - 11:51:51
00
arrow_leftblackpyros napísal:
Asi trocha OT, ale nemalo byt nahodout tento rok Okolo Slovenska na ES? V programe to nikde nevidim, jedina cyklistika v tychto dnoch je tam opakovanie minulorocnej TdF.

iba na RTVS...
Zobraziť komentár 26.06.2024 - 14:06:03
00
arrow_leftLukasHarant napísal:
iba na RTVS...

Len ze cely cas sa tusim aj Privara chvalil ze to konecne bude aj na ES, takze kde sa stala chyba... A ta RTVS - no aspon daco, lenze ta nedava cele etapy a ani aspon vacsinu (tak prvy tretinu by som kludne aj ozelel), pretoze prednost tam maju bud vselijake magaziny alebo ovela vyznamnejsie sporty typu dostihy, volejbal, a neviem co vsetko. To aspon tie magaziny nemozu vysielat v inom case?
Zobraziť komentár 26.06.2024 - 14:24:11
00
dane ťa núti platiť štát. eusp.ťa nenúti nikto.
Foobar je úžasné,že si napísal to isté čo ja.ďakujem ti.
ano nemusíš to platiť a nebudeš ani sledovať.Ja áno.
za mňa ukončené.
Zobraziť komentár 26.06.2024 - 15:30:15
00
keyboard_arrow_up