Btw, nempredal nahodou time svoju diviziu bicyklov? A ponechal si len
pedale a nejake dalsie veci. Ci to len
mtb predali? Rossignolu?
A k cine - asi do istej miery rozumiem co chcel tazatel povedat, a rozni ludia budu mat rozne pohlady. Napr mne principialne az tak neprekaza ze tovar kt kupujem par (kilo)gramov rocne je z druhej strany zemegule - nie vsetko ma zmysel vyrabat v kazdej ritnej diere sveta, a ta preprava cez pol sveta na kg vahy je dost zanedbatelna zvycajne, oproti inym vplyvom.
Tiez sa ale snazim obmedzovat "podporovanie ciny" a podobnych rezimov. Avsak ako bolo povedane, v dnesnom svete casto ani nieze alternativa je drahsia / horsia, ona casto ani neexistuje, alebo je fakt zla, a fakt draha... Napr ked som riesil smart vypinace do domu - no pozriem legrand a ani zaboha sa neviem v nich vyznat - sem tam niekde zahrabane som nasiel ze ponukaju smart (zigbee), ale co, ake to ma vlastnosti, cenu, kde kupit.... Teraz kukam zasa elektricke rolety - a podobna story. No a potom si otvoris ali, a vidis 10 vyrobcov a 40 brandov co ponukaju to co hladas (a tym ze je to zigbee a bezim lokalne tak je to aj sukromie udrzujuce oproti nejakej alexe a pdobne).
Ale celkovo - mnohi obchodnici mi pride akoby zaspali v 19-20. storoci - napr ja nemam chut kvoli 1 skrutke obehavat 17 obchodov a itak vyst naprazdno. Lenze potom si zadam ze "thule adapter na stresny nosic" a za 6 t-track adapterov zaplatim 30€ a itak je to najlacnejsie cez hnusny amazon z uk...