Ideš sa podvečer pozrieť, ako tečie rieka, sedíš a zrazu odniekiaľ pribehne tieň. Pátranie na obecnom fb neúspešné, takže zatiaľ má nový dom. Dobre ziveny, čistý, hravý, žiadne známky zlého zaobchádzania.
hlasim happy end, majitelka si vyzdvihla pesa. Uz vcera za nou bol sused, ci jej nahodou nechyba pes, tvrdila, ze nie, ale az dnes skontrolovala rano garaz, kde bol "umiestneny" a nebol tam. Inak presiel nevedno ako cca 1,5km na miesto, kde sme ho nasli. Nieco mi hovori, ze born to be wild a toto nebude jeho posledna cesta
My sme sa len zbavili jedneho hovienka a dvoch mlacok rano
hlasim happy end, majitelka si vyzdvihla pesa. Uz vcera za nou bol sused, ci jej nahodou nechyba pes, tvrdila, ze nie, ale az dnes skontrolovala rano garaz, kde bol "umiestneny" a nebol tam. Inak presiel nevedno ako cca 1,5km na miesto, kde sme ho nasli. Nieco mi hovori, ze born to be wild a toto nebude jeho posledna cesta
No ja neviem, ci je to happy end, ked majitelka nevie, kde ma šteňa a "zavrety v garazi" bez potreby vyvencit a vyprazdnit vecer tiez nevesti bohvieaky pristup majitela...
vkotrik usli mi uvodzovky. Samozrejme peso je zavazok, ja som bol len rad, ze ho nerozflakalo auto a snad sa majitelka polepsi. Nerobim si idealy, ked vidim psy na dedine, bohuzial, tiez nie som vsemocny :-/
Ach, Muro sa dnes ráno doslova doplazil domov s niekým sa pobil. Dve nohy zlomené, zadná a predná na ľavej strane a len leží. Jeho malý ustaraný ❤️ Idem riešiť
Toho sa vždy keď idem domov bojím aj ja Mám ich štyri (asi vieš) no a keď niektorí chýba, tak tie predstavy sú presne takéto...hrôza
Držím palce nech to s ním dobre dopadne. Mačky majú vraj 9 životov
Určite napíš potom prosím Ťa
Je riadne polámaný, ale vnútorné zranenia nemá. Leží stále v deke, nechodí. Včera celý deň prespal. Jedlo a pitie mu dávam pod nos, počkám, kým zje a dám preč. Cikať sa pýta, takže ho preložím len na trávu a potom zasa do deky. Včera skoro celý deň prespal. Je kľudný, neplače vôbec. Operovať vraj nemá zmysel, je to náročné a drahé.
Ja ho nechcem dať ešte utratiť, ešte sa skúsim postarať najlepšie ako viem. Som teraz doma. Možno to bude lepšie. Má natiahnuté v striekačke lieky proti zápalu a bolesti. Dám tomu šancu ešte a uvidím. Ak to nebude lepšie, budem ho musieť dať uspať
Toto je už šiesta mačka, ktorú nám zrazilo auto. Tú poslednú som tu nedávno zdieľala ( všetky na fotkách prešlo auto) .
Ešte mám dve a viac už nechcem, lebo ja tu plačem potom ako malé decko a behám po veterine. Pre niekoho len mačka a pes, pre mňa je to člen rodiny ❤️
Držím palce, len otázka, neviem, tie zlomeniny to ani nedali do nejakej sadry a podobne? Len ležať a časom sa uvidí?
Vždy sa zlomená labka mačkách zrástla sama. Len oddych to chce. Nikdy sme nemali sadru a to sme riešili už veľa zlomenín. Skáču z plotov, suseda po nich občas hodí niečo...Ja verím, že aj toto bude dobré.
Tak sme sa dnes ešte previezli na veterinu, lebo začal okolo obeda krvácať z konečníka a hnačka. Ale sono v úplnom poriadku, takže veterinár má podozrenie na otravu jedom. Aby málo nebolo 🤦🏻♀️ Dostali sme len Kanavit a probiotickú pastu a uvidíme, čo bude.
Zjedli kura a oboch ich odvalilo na záhrade 🙂
Inak, stopnite ma, ak to tu moc prežívam, nech to tu nezahltím.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To sa ako dostal k svojmu potomkovi? Prisla matka a dala ultimatum? Bud alimenty alebo toto vychovas ty?
Tak nejako
U susedy oproti má maminu, Muro ju chodil obšťastňovať, ale tá malého akosi nechce 🤷🏼♀️ Tak sa ho ujal Muro ❤️
No ja neviem, ci je to happy end, ked majitelka nevie, kde ma šteňa a "zavrety v garazi" bez potreby vyvencit a vyprazdnit vecer tiez nevesti bohvieaky pristup majitela...
https://m.facebook.com/story.php?id=100063468674315&story_fbid=495804809211804
a to si len zívla
Držím palce nech to s ním dobre dopadne. Mačky majú vraj 9 životov
Určite napíš potom prosím Ťa
Ja ho nechcem dať ešte utratiť, ešte sa skúsim postarať najlepšie ako viem. Som teraz doma. Možno to bude lepšie. Má natiahnuté v striekačke lieky proti zápalu a bolesti. Dám tomu šancu ešte a uvidím. Ak to nebude lepšie, budem ho musieť dať uspať
Toto je už šiesta mačka, ktorú nám zrazilo auto. Tú poslednú som tu nedávno zdieľala
Ešte mám dve a viac už nechcem, lebo ja tu plačem potom ako malé decko a behám po veterine. Pre niekoho len mačka a pes, pre mňa je to člen rodiny ❤️
Vždy sa zlomená labka mačkách zrástla sama. Len oddych to chce. Nikdy sme nemali sadru a to sme riešili už veľa zlomenín. Skáču z plotov, suseda po nich občas hodí niečo...Ja verím, že aj toto bude dobré.
Zjedli kura a oboch ich odvalilo na záhrade 🙂
Inak, stopnite ma, ak to tu moc prežívam, nech to tu nezahltím.