viete mi prosím poradiť aké nové diely by sa nato dali kúpiť? Je to starý favorit. Jediné čo viem je, že na plášťoch je 32-530 127x1 1/4, na ráfe kolesa 18x622, kolieska na prednom prehadzovači su 2 a na zadnom 4. chcel by som nechať pôvodnú len kostru ktorá prejde novým náterom. Neviem žiaľ nikde inde nájsť nejaké rozmery podľa ktorých by som kúpil nové a modernejšie diely. Ďakujem za všetky rady čo pomôžu.
Najprv pozri, či rám nie je zvnútra hrdzavý. Za mňa v tom stave čo je, tak sa doň neoplatí vrážať peniaze. Jazdený Triban RC 100 sa dá kúpiť za 150€ a bude to oveľa lepšia voľba na všetko.
vdaka za tip, ale predsalen 56ty rok clovek nenajde na kazdom rohu.
Len taka jednoducha otazka - kto oceni stary hrdzavy pokriveny mäkky zelezny nekvalitny Favorit z komunistickej CSSR? Fakt si to nezamienaj s hodnotnymi znackami tvoriacimi historiu cestnej cyklistiky a neutapaj v tom peniaze. Nema to hodnotu ani v cyklistickych kruhoch, jedine tak nostalgicku pre nejakych 80 rocnych dochodcov, co na takom zacinali.
Prosim vas, rad by som vymenil klinkovy stred za zapuzdreny 4hran. Povodna klinkova oska meria 136mm. Aku dlhu osku musi mat 4hran stred priblizne, nevedel by niekto poradit?
wolf661 Dĺžku osky určujú kľuky ktoré na ňu ideš montovať.
Co sa tyka toho ze podla kluk treba vybrat stred, myslel som si ze to skor zavisi od ramu, aby kluky a zadne kolecko bolo v jednej osy, pripadne kluky nesuchali o ram, toho sa najviac obavam. Kluky co by som tam chcel su campagnolo athena 53/39 a 172.5
Mal som pocit, že to bude atyp, podľa všetkého aj iný závit ako BSA
ak je to JIS, tak potom tie sú aj so závitom BSA ale tá cena.... copyrightwww.velowizard.com www.velowizard.com
ano pardon zabudol som spomenut, mam aj ten stred ku campa klukam spominanym vyssie, je to iny zavit tzv. ITA zavit, favorit ma BSA zavit. Dakujem za upozornenie pozrem aj tu osku, to mi ani nenapadlo ze este aj ten 4stvorhran bude iny. Sakra pomaly mi dochadza ze tam tie kluky nedostanem.
Ahoj, nemáte niekto doma navyše vidlicu, ktorá pasuje na rám favorit 28"? Na mojom fáve je ohnutá a nikde neviem za rozumnú cenu nejakú zohnať - kupovať celý ďalší favorit mi je ľúto Už rozmýšľam, že skúsim vybehnúť na zberný dvor.
Nad takou som rozmýšlal, ale tam by musela ísť V-brzda, ktorá ma iný brzdový pomer ako klasické cestné brzdy nie? Viem teda že existuje nejaký travel agent z číny za 8eur alebo možnosť použiť mini-v od napr tektra ale nepríde mi to moc finančne výhodne na starý bajk do mesta
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len taka jednoducha otazka - kto oceni stary hrdzavy pokriveny mäkky zelezny nekvalitny Favorit z komunistickej CSSR? Fakt si to nezamienaj s hodnotnymi znackami tvoriacimi historiu cestnej cyklistiky a neutapaj v tom peniaze. Nema to hodnotu ani v cyklistickych kruhoch, jedine tak nostalgicku pre nejakych 80 rocnych dochodcov, co na takom zacinali.
hm 103mm sa mi zda dost malo nato ze tam bola 136mm oska, ale dakujem este to skusim premerat.
Co sa tyka toho ze podla kluk treba vybrat stred, myslel som si ze to skor zavisi od ramu, aby kluky a zadne kolecko bolo v jednej osy, pripadne kluky nesuchali o ram, toho sa najviac obavam. Kluky co by som tam chcel su campagnolo athena 53/39 a 172.5
ano je to na stvorhran
ak je to JIS, tak potom tie sú aj so závitom BSA ale tá cena....
https://www.axit.cz/sk/d186134_oem_kliky_2x9_52-42z_170_mm/
+ k nim stredove 113,5mm
https://www.axit.cz/sk/d126148_max1_osa_bsa_alu/
ale za mňa na favorit je toho škoda ......
-13% FORCE Trekking 28" pevná vidlica, oceľ
25,99 € -13%
MOC 29,99 €