Ale potom sa mi začala prejavovať iná chyba. V zábere ide motor ako hodinky, ale ako náhle záber uvoľním tak v ňom začne škrtať ako by tam bol piesok niekedy to vyvrcholí až vypnutím dopomoci. Musím prestať točiť, chvíľu počkať a v zábere zas šlape. Displej neukáže žiadne chybové hlášky.
Bike šiel na servis, motor poslali výrobcovi, tam bolo vraj všetko o.k. Bike sa vrátil a robí to to isté.
V Skidomivo v Nitre kde bol bike kupovaný mi tvrdia že to je tým odblokovaním rýchlosti, čo mne príde ako blbosť.
Nejaké podobné skúsenosti či rady?
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 9:20
Krátko citujem: "Provedená úprava nemá vliv na záruku kola ani motoru"
Zas citujem: "Záruka vám zůstane beze změny - produkt lze snadno odinstalovat a poté není zpětně detekovatelný diagnostikou."
Čo horšie sa mi stalo - že po roku (cca 4 tkm) mi motor "zhasol" a koniec. Reklamácia, výmena počítača, chvíľu to fungovalo a zas. Druhá reklamácia - vyčistenie kontaktov RJ a zatiaľ funguje.
Do servisného listu zapísali, že odporúčajú nejazdiť v daždi a neprevážať bike na aute na nosiči tiež v daždi....
To je ako ten vtip s topánkami, že reklamujem, že pri chôdzi po mokrom chodníku premokajú...A oni mi vysvetlili, že topánky sú len do truhly.... Čiže beriem to tak, že aj eMTB je len do kuchyne, prípadne obývaku. V opačnom prípade máš problém, chlapče....
p.s. - v daždi som jazdil iba raz, občas nejaká tá mláčka, mini blatko, pravidelné a opatrné čistenie s minimom vody.
chcel by som vás poprosiť o radu/vaše skúsenosti. ... Kúpil som nový Crussis e-Largo s Bafang M500 , na bicykli som si všimol, že hlavne pri šlapaní v záťaži do kopca (stálom rovnakom šlapaní) vypadávala dopomoc motora a to v niekolko sekundových intervaloch aj veľa krát po sebe. ... Bicykel šiel na reklamáciu, vraj na diagnostike neboli žiadne chyby, prehrali tam nanovo software a malo to byť v poriadku. ... Zdá sa, že sa to zlepšilo, ale zas robí inú vec. Mám aktuálne nastavený rozsah 1-9, pri dopomoci 1-4 zaberá motor kontinuálne, od 5-9 pri stálom rovnakom šlapaní (hlavne do kopca) neustále mení intenzitu dopomoci aj keď ja šlapem stále rovnako, sklon stúpania ani prevod sa nemení. (skúšal som aj prestavovať rôzne intenzity snímača v nastaveniach, robí to to isté). Neni to moc príjemné, jednak na pocit a asi to nerobí dobre ani tomu motoru, lebo tie zmeny v intenzite sú výrazné. Stretli ste sa s niečim takýmto ? Viete prosím niečo poradiť, či odporúčate radšej opatovnú reklamáciu :/ ?
Zároveň bicykel robí aj ďalšiu zvláštnu vec. Dosť často si všimnem pri spomaľovaní/zastavovaní, že vyletí rýchlosť na nezmyselnú hodnotu (napr. 65km/h). A niekedy to robí aj naopak, idem kontinualne 26km/h cca a kukam že zrazu je na tachometri po dobu par sekund 0,8km/h (priklad, proste nezmysel). Poloha magnetu je v poriadku.
Ďakujem za rady
Vypomoc do 25km/h uplne dostacujuce. Oli vypne az pri 27,5km/h.
Hlavne e bajk mne sluzi na vyletoch po karpatoch aby som presiel kopce a prevysenia kde by som sa inak nadrel ako prasa bez vypomoci. Len tolko. Ked je bicykel v zaruke moc by som blbosti s motorom nerobil lebo ked neuznaju reklamaciu je to ta drahsia polozka.
Skor je to timeout na speed senzore. Ked ides velmi malu malu rychlost, motor nedostane dlhsie signal a vypne. Docital som sa to na nejakom fore, typek si dal 2 magnety na zadne kolo, nastavis na motore, ze mas 2 a prestalo to.
Nazgul, ked ti to zrazu vypne na 25kmh, tak tam mas zly firmware.
Vacsina bafangov, co som jazdil, mal v pohode plynuly prechod.
(Stretol som sa s LeaderFox s M510 daval dokonca citelny odpor pri dosahovani speed limitu - pokaslane casovanie prudov do statora. Je mi to uplne nepochopitelne, ako to moze vyrobca predavat s takym nepodarenym firmwarom)
No a k tomu odblokovaniu. Bafangy su tak blbe, ze nemaju ani log.