Lokalizácia
Formulár sa odosiela
V 2022 som doterigal na biku k Jadranskemu, tento rok by som chcel Baltske.
Chcel som uz minuly rok, ale nejak som bol vyhoreny ohladom bikepackingu, tak tento rok to uz musi vyjst (ak teda nevymyslim iny ciel alebo sa k niekomu nepripojim na inu vypravu).

V skratke: chcem ist cez Polsko, mozno kus aj cez Cesko, k Baltskemu moru, mozno aj naspat. Cesty mimo hlavne tahy, kludne aj gravel, alebo lahsi teren. Spanie na divoko, alebo kempy. Plan nejak len na hrubo, nechcem to velmi hrotit a stresovat sa pocas jazdy terminmi a miestami. Skor exploring, ako sa hnat.

Ak by mal niekto ale podobny plan, rad sa pridam, kedze som casovo velmi flexibilny a urcite sa lahsie prisposobym ja, ako niekto mojmu terminu.
Zobraziť komentár 08.03.2024 - 00:37:35
00
Pozdlz celej nemecko polskej hranici sa tiahne cyklotrasa, od Hradku nad Nisou az po polske Swinoujscie, odporucam tade. Siel som viackrat. Po trase su rozne male kempy. Ide sa prevazne po nemeckej strane, no nie je problem prejst aj do Polska na viacerych miestach po mostoch. A Swinoujscie povazujem za letovisko, ktore schova hocijake chorvatske pobrezne miesto.
Zobraziť komentár 08.03.2024 - 05:47:43
11
Plan cesty
Z Polska spat som to este neupravil, len som spojil dve miesta, ale cca nejak tak by to malo ist.

Prílohy:

1.png
1.png 127.46 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

2.png
2.png 104.61 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

3.png
3.png 139.17 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 03.04.2024 - 21:27:00
03
Prvy den za mnou. Umorne teplo a vlhko, plus Sturec a Klak s 30kg bikom, a na slnku. Na Klaku som uz 2x oddychoval v tieni po 10 min a dobre som urobil.

To dusno o chvilu buchne a ja mam 4-5 dni plne burok. Napozajtra budem do jednej rano vstávat, mozno si teda vyskusam balenie stanu v dazdi – o com som vzdy snival /s

Cele Cesko bude teda sranda. Snad mi v DE uz burky daju pokoj.
Zobraziť komentár 09.07.2024 - 22:30:12
03
Držím palce, občas prihoď nejakú foto.
Zobraziť komentár 09.07.2024 - 22:31:46
01
Diky. V popise mam IG, tam ich davam. Zatial nic zvlastne, len Maniska tiesnava. Ja v podstate ani nemam plan, navstivit nejake zaujimave miesta. Skor asi ta cesta je dolezita. A take 20 dnove dialogy sam so sebou, bude asi fajna terapia :D

Zacinam zistovat, ze velmi pekna cast takehoto cestovania je obcasne prehodenie par slov s nahodnymi ludmi, co sa mi pripletu do cesty. Co je u mna nove, kedze mi vacsinou ludia lezu na nervy..asi starnem :)
Tiez ie zaujimave cestovat sam, co som sice robil, ale max 3 dni. Som zvedavy ako to dopadne.
Zobraziť komentár 09.07.2024 - 22:44:21
04
Je to zaujímavé, my chodime 2-3 a tiež sa často ľudia prihovoria. Kamoš, čo ma pricestovania viac vravel, že väčším skupinám už nie.

Minulý rok keď sme boli Rakúsko-Slovinsko-Chorvátsko tak sme postretali kopec fajn ľudí. Veľa keď videlo SVK vlajku tak sa prihovorili a boli zvedavý odkiaľ a kam ideme. Sem tam nás aj pozvali na nejaký radler atď. 20. odchádzame cez Maďarsko-Srbsko a Macedónsko do Grécka tak som zvedavý. Trochu mám rešpekt z tých teplôt ale uvidíme. Cesta he cieľ.
Zobraziť komentár 09.07.2024 - 23:07:44
04
Podla toho, ci budes mat kopce, a ci budu na slnku. Tiez ako bude vlhko. Ja som mal 40ky a zo zociatku roviny a dalo sa. Hlavne si clovek po 3 dnoch zvykne.
Ja dnes 121/1700 a dost na hrane, este som necitil zacinajuci uplal, viac som pil a oddychoval. To je zaklad. Prevencia. Ked chytis upal, nie je to prijemna jazda potom..ak vobec daka Ono to zacina tak zvlastne, dost je to specificka nevolnost. Vtedy treba aspon 30 min pauzu, ked to prichadza a vela vody, V 2022 som mal taky slabsi. Ale neprijemny, vyvrcholil tak, ze sm si musel v lese lahnut na asfalt. Velky kopec, malo vody a siel som relativne rychlo hore. Paradoxne to bolo uz v SR, par tyzdnov po navrate z balkanu. Ono to vtedy dost zavadzalo, tie nase teploty su trochu nizsie, tiez som mal odstrojeny bike, jediny rozdiel boli tie KOPCE a to, ze som ich podcenil. Nikdy viac.

Hkavne teda pomali sa aklimatizuj tam.Nie hned bomby.
Zobraziť komentár 09.07.2024 - 23:27:35
01
Nikdy som v stane nezazil dazd. Prave ma na 10 min lizla burka a curva aky buchot v stane. Snad horsie ako ked kom siel v spacom vozne co cely hrkotal :-D
Zobraziť komentár 11.07.2024 - 00:46:19
03
Co to maju v Cesku za cesty 3. triedy? Medzi dedinami, v dedinach. Sama zaplata, takmer ziadne nove koberce. Hrbolce, vytlky. Horsie ako na balkane. Som myslel, ze je to len na Morave, ale uz som na severozapade a tu este horsie okolo Raja. Som sa asi teleportoval do Tadzikistanu. Tiez, casto zatvorne cele km ciest – na moje trase. Obcas chlapi pustia, obcas musim prehovarat, obcas sa neda.

Plu este dalsi extrem. Zamocka dlazba cez celu dedinu na hlavnej. Chrbatik trpi posledne 2 dni. ;(
Zobraziť komentár 13.07.2024 - 00:12:39
00
Neviete ako na booking.com skontaktujem majtela skor ako zaplatim?
(Zhanam ubytku k moru a Airbnb sa mi neda naistalovat, resp, nejde mi play store mimo sr)
Zobraziť komentár 13.07.2024 - 15:11:05
01
Nijak:
Komunikace s ubytováním
Pokud máte konkrétní požadavek, budete ho moci odeslat poté, co si vyberete cenu.

Poté, co si rezervujete pobyt, poskytneme Vám kontaktní údaje, abyste ubytování mohl/a přímo kontaktovat.
Zobraziť komentár 13.07.2024 - 17:26:36
00
Dáku fotku z cesty neprihodíš?
Zobraziť komentár 13.07.2024 - 19:10:20
01
arrow_leftivast napísal:
Nijak:
Komunikace s ubytováním
Pokud máte konkrétní požadavek, budete ho moci odeslat poté, co si vyberete cenu.

Poté, co si rezervujete pobyt, poskytneme Vám kontaktní údaje, abyste ubytování mohl/a přímo kontaktovat.

A co ak mi majitek nezoberie bike dnu? Mne ide len o to, aby bol zavrety niekde.

Ta ich app je useless, ked tam nemozes, cez nu, kontaktovat majitela
Zobraziť komentár 13.07.2024 - 22:37:22
00
arrow_leftmamator napísal:
Dáku fotku z cesty neprihodíš?

Ked pridem domov, vytriedim. Zatial na rychlo len IG.
Dnes som mal dlhy den. 178km. Len teraz som sa dostal do stanu. Uz som v DE a uzivam si D12.
Zobraziť komentár 13.07.2024 - 23:35:19
01
keyboard_arrow_up