Tento rok je termín pretekov sobota 20.9.2008.
Ostatné info nájdete na stránke www.cyklo-pozitiv.sk
Tešíme sa na všetkých bikerov a bikerky
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 30. 7. 2024 o 17:04
posledný komentár: 23. 5. 2023 o 22:38
posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
posledný komentár: 23. 1. 2019 o 21:24
Inak jediný žiletkar minulý rok bol STIC ale tento rok vzhladom k tomu že je SPRINTPOLOM súčasťou Žilinskej cyklo ligy je predpoklad že tých žiletiek tam bude viac.
A pre Duracera trať je oproti prvému ročníku 1800 metrov dlhšia. Tak preto tie rozdiely.
...vsak to mi bolo jasne hned od zaciatku ze v 2005 sa sla kratka trat, niekolko krat to tu uz bolo spominane. Ja som mal na mysli priepastny rozdiel vitazov rocnikov 2006 a 2007. Kedze uz viem ze v 2006 islo prvych X-pretekarov na cestakov vsetko mi je uz teraz jasne.
No myslim ze cim dalej tym tazsie sa budu prekonavat najlepsie casy z roku 2006, kedze predpokladam, ze cesta nie je bohvieako udrziavana a z roka na rok je rozbitejsia, tak ako vacsina ciest na Slovensku tohoto druhu
...samozrejme ze prilba bude len dobrovolna, kedze
Ak by som prisiel, velmi by som sa divil, ak by sme boli len dvaja bez prilby.
Ozaj a kto je ten biker, co tam urcite prilbu nebude mat ?
...no neviem kto to je, ale na 99% si dovolim tvrdit, ze na forum urcite nechodi
Jasná odpoveď aj bez tejto fotografie
Aktuálne časy tento rok, budem rád, keď ostatní pridajú svoje časy.
Pred týždňom: 38:38. Merané z námestia v Stráňavách pred obecným úradom a poštou. Štartuje sa od vybetónovanej ryhy, poloblúkom sa obíde námestie a šlape sa stále hore. Končil som pri hrobe 3 Jankov v sedle Javorina.
Včera 5.9.2008 - úsek z námestia k múzeu s delom, presnejšie k rampe s turistickým strešníkom - čas 7:50. Približne tento čas treba prirátať k časom z prvého ročníka, kedy bola časovka kratšia.
Celkový čas v sedle Javorina som mal 36:12. Išiel som čo najľahší bez akéjkoľvek príťaže, bez prilby s klasicky pripraveným MTB na maratón.
Ešte jedna poznámka. Keďže jazdím len 2 roky a mám viac ako polstoročnicu, reálne tento čas je porovnateľný len s mojimi rovestníkmi a ostatnými bikermi, ktorí o to stoja.
Ano vid. foto 2007
Tak ten urcite tentokrat nepride.
Prečo ??????????
Nebudem to tu nejako roztahovat, len tolko, ze padol a ma problem s nohou.
polom sa mi zda proti smrekovici dost brnkacka - ale urcite je tazsi co sa tyka povrhu, no na polome neni ani jeden usek ktory by bolo treba ist pod nejakych 11kmh - na smrekovici su take snad v dlzke 2km
V polovičke časovky to vyzeralo na 34,5 - 35 minút, ale v závere nebolo možné prinútiť nohy k väčším obrátkam. Aj tak som spokojný!
Zajtra sa chystá na 2 výjazdy Lord Klaymen. A budú to zaujímavé časy.
Určite nejaký výborný výsledok hodí aj Stic.
polom sa mi zda proti smrekovici dost brnkacka - ale urcite je tazsi co sa tyka povrhu, no na polome neni ani jeden usek ktory by bolo treba ist pod nejakych 11kmh - na smrekovici su take snad v dlzke 2km
Myslíš rýchlosť na cesťáku? Včera som si všimol, že niektoré krátke strmšie úseky idem 7-8 km/h. Bol som rád, keď som išiel v priemere tesne nad 10 km/h.
Raz som na šprintpolome štartoval. Tento rok budem druhý krát bez ambícií. Idem sa zúčastniť (bez odľahčovania bicykla a seba
Myslíš rýchlosť na cesťáku? Včera som si všimol, že niektoré krátke strmšie úseky idem 7-8 km/h. Bol som rád, keď som išiel v priemere tesne nad 10 km/h.
myslim na horaku...
V polovičke časovky to vyzeralo na 34,5 - 35 minút, ale v závere nebolo možné prinútiť nohy k väčším obrátkam. Aj tak som spokojný!
Zajtra sa chystá na 2 výjazdy Lord Klaymen. A budú to zaujímavé časy.
Určite nejaký výborný výsledok hodí aj Stic.
..ked vidim na com stick sedi neda sa mi neopytat, ci je to ten cestak KTM co visel aj v bazari na mtbikerovi pred asi rokom a o ktoreho kupe som fakt uvazoval. Rocnik: 2006, Vybava full Ultegra, kolesa lacnejsie ksyrije, velkost L, cena 25 000Sk