zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Hh? Ved som reagoval na info ze chcu opravovat cestu medzi lamacom a krematoriom kde je cesta dobra. To ze to nakoniec bude od krematoria az po odbocku k markize som zistil ovela neskor.
Ide mu o to, ze kade chodis tade urazas. Tvoja prva reakcia bola urazka, aj ked si nevedel o co sa jedna a ked si to zistil, nemas ani tu stipku slusnosti povedat "moja chyba". Namiesto toho urazas toho, kto ta na tu chybu upozorni. A tu poznamku o veku si laskavo strc hlboko tam, odkial ti vysla. K starsim sa spravame s uctou, aj keby hned nemali pravdu, co joko ma, robis arogantneho spratka iba zo seba.
Po hrádzi na Lafco, za mostom prejdeš cez koľaje a po hlavnej ceste cez Mlynskú dolinu sa dostaneš na križovatku na Patrónke, kde zabočíš doľava na Lamačskú cestu a po cca 500m doprava k Červenému mostu.
Po hrádzi na Lafco, za mostom prejdeš cez koľaje a po hlavnej ceste cez Mlynskú dolinu sa dostaneš na križovatku na Patrónke, kde zabočíš doľava na Lamačskú cestu a po cca 500m doprava k Červenému mostu.
A ked neches ist cez Mlynsku po ceste, tak spod mosta 100m smer Karlovka na prechod, na nom doprava a po chodniku smer Zoologicka, poopri nej dalej po chodnku, na Patronke zaimprovizujes a si pri Cervenom moste tiez
Ak sa nebojíš jazdiť v premávke a ideš cez víkend cez deň, keď je riedka doprava, ja používam občas aj túto. Je to o cca 5 minút kratšie ako tá prvá varianta. https://sk.mapy.cz/s/medeleleru
Tu prvu trasu pouzivam aj ja, len s malou zmenou - po nabrezi chodim po lavom brehu. Z estetickeho hladiska to tam byva zaujimavejsie ako na pravom brehu
ja sa vo veci Syslovskych poli neviem rozhodnúť čo si o veci mam mysliet, na jednej strane je jedinečná lokalita s výskytom dropa ktorý je pre mňa bajne zviera, nikdy som ho v reali nevidel ... na druhej strane zakaz pre cyklistov a trochu menej pre pešiakov, ale traktory ,kombajny, poľovníci , motorizovani ochranári, posledne keď som sa tam vyskytoval tak rakusania mali na svojej strane hranice zorganizovanú poľovačku na drobnú zver, kopa offroadov, psy, brokovnice ... dosť bezzuby boj, zdá sa ...
ja sa vo veci Syslovskych poli neviem rozhodnúť čo si o veci mam mysliet, na jednej strane je jedinečná lokalita s výskytom dropa ktorý je pre mňa bajne zviera, nikdy som ho v reali nevidel ... na druhej strane zakaz pre cyklistov a trochu menej pre pešiakov, ale traktory ,kombajny, poľovníci , motorizovani ochranári, posledne keď som sa tam vyskytoval tak rakusania mali na svojej strane hranice zorganizovanú poľovačku na drobnú zver, kopa offroadov, psy, brokovnice ... dosť bezzuby boj, zdá sa ...
Osobne mam pochopenie pre to, ze neustaly pohyb chodcova cyklistov je pre hniezdiace vtactvo horsi, ako obcasny prechod vozidla (v principe nerozhoduje hluk, ale skor frekvencia), ale je tam velka skoda, ze sa zvolil postup restrikcii, napriklad namiesto presmerovania cyklistov na nejaku alternativnu trasu primeranej kvality. Neviem ako to vnimaju ostatni, ale pre mna bola ta lokalita aj v case pristupnosti nezaujimava (je to obycajne pole, ale s asfaltovymi cestami), a jazdil som tade iba preto, ze nie je ziadna ina rozumna alternativa/spojenie Jaroviec/Rusoviec s Kittsee -> ak by potiahli rekreacnu asfaltovu cyklocestu popri dialnici, s napojenim na trojmedzie, tak by vacsina cyklistov do tohoto uzemia nemala dovod vstupovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nech to poriesia od Krematoria po Zahorsku degesi
Dal som ti 2 dni čas, aby si sa ospravedlnil...
Napríklad takto - ospravedlňujem sa ľudom, ktorých som nazval degeši, proste občas nechápem prečítaný text, to vtedy keď som momentálne zaostalý...
https://bratislava.sme.sk/c/23358985/bratislava-zacne-buduci-tyzden-s-opravou-casti-hodoninskej-ulice.html
Reagoval si na tento príspevok... Zvýraznil som čo budú opravovať.
Len potvrdzuješ, že si ... (viď vyššie), máš problém pochopiť napísaný text
A nevyhováraj sa, Hodonínska ul. začína na železničnom nadjazde v Lamači a končí na kruháči v Záhorskej Bystrici.
P.S. - nezabudni sa ospravedlniť degešom, daj to na Danka, použi CTRL/C-CTRL/V z môjho predchádzajúceho príspevku
O nič... Len skúšam, či vieš len urážať, alebo pri zistení chyby sa dokážeš aj ospravedlniť.
Nedokážeš. Howgh.
Tak a chcel som to nechat tak ale zase si ma donutil reagovat. Zbytocne. Asi si dnes nebol na biku alebo uz asi vekom. Aj tebe pekny den.
A ked neches ist cez Mlynsku po ceste, tak spod mosta 100m smer Karlovka na prechod, na nom doprava a po chodniku smer Zoologicka, poopri nej dalej po chodnku, na Patronke zaimprovizujes a si pri Cervenom moste tiez
Ak sa nebojíš jazdiť v premávke a ideš cez víkend cez deň, keď je riedka doprava, ja používam občas aj túto. Je to o cca 5 minút kratšie ako tá prvá varianta. https://sk.mapy.cz/s/medeleleru
A takto sme nasli uzvrety podchod, pod Vrakunskym kruhacom..
Dajme ale inú kontroverznú tému: https://www.aktuality.sk/clanok/KeoUAz8/cyklistom-sa-nechce-chodit-dlhsou-trasou-mozeme-prist-o-vzacne-sokoly-a-dropy/
Dajme ale inú kontroverznú tému: https://www.aktuality.sk/clanok/KeoUAz8/cyklistom-sa-nechce-chodit-dlhsou-trasou-mozeme-prist-o-vzacne-sokoly-a-dropy/
Osobne mam pochopenie pre to, ze neustaly pohyb chodcova cyklistov je pre hniezdiace vtactvo horsi, ako obcasny prechod vozidla (v principe nerozhoduje hluk, ale skor frekvencia), ale je tam velka skoda, ze sa zvolil postup restrikcii, napriklad namiesto presmerovania cyklistov na nejaku alternativnu trasu primeranej kvality. Neviem ako to vnimaju ostatni, ale pre mna bola ta lokalita aj v case pristupnosti nezaujimava (je to obycajne pole, ale s asfaltovymi cestami), a jazdil som tade iba preto, ze nie je ziadna ina rozumna alternativa/spojenie Jaroviec/Rusoviec s Kittsee -> ak by potiahli rekreacnu asfaltovu cyklocestu popri dialnici, s napojenim na trojmedzie, tak by vacsina cyklistov do tohoto uzemia nemala dovod vstupovat