Pidcock bol druhy, zariskoval a poslal to tam na hulvata (nieco ako verstappen v F1) a vyslo to. Podla mna to nebolo za hranicou pravidiel, v tom momente uz bol prvy a skor Koretzky sa ho snazil este zablokovat/vytlacit, no nevyslo. Mohol to spravit inac, pokryt viac na istotu, ale tepovky v absolutnych maximach, tam uz moc nenarozmyslas par sto metrov pred cielom.. Holt drzost a zariskovanie mladej krvy vyhralo. Skoda, vyzeral dobre, fandil som mu a v poslednom kole som nemal o moc nizsi tep ako oni

Bolo to na slaktrafenie

Dokonca som mal pocit, ze sa v jednom momente usmieva ked opatoval Tomovi utok a zostal pred nim

Aj tak ze po takom case v uniku mal stale dostatok energie na nielen udrzanie tempa s docvaknutym Tomom, ale na dalsie utoky! To vypoveda o nie premarnenej sance z naskoku “zadarmo”, ale o fest dobrej strategii a manazmentu tempa a energie. Pretoze isiel dostatocne vysoke tempo aby to dotiahol az do ciela, ale stale si drzal rezervu ak by ho dobehol. Pretoze musel pocitat s touto moznostou ze ho cez akekolvek vynalozene usilie moze a dobehne. Pretoze je to Pidcock! Skvely zavod s malinko nestastnym koncom pre mojho trochu vacsieho favorita