Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Oba preteky vyhrali pretekári na mechanickej sade Shimano XTR. Obaja jazdili kolesá vypletené na amerických "špagátikoch" od Berd.
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 15:49:19
01
pre mňa podstatné,že pidck si nebude vo w cupe jazdiť sám štart-ciel.ak ho bude jazdiť.Koretzky mal výborný začiatok sezóny.
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 15:54:51
01
Som zvedavá, či Ineos hľadá náhradu za Pauline. Ich MTB team bol tento rok zatiaľ úspešnejší ako žiletky.
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 16:05:02
00
žiaden už možno nebude.
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 16:06:53
00
scarinko to XCC so Schwarzbauerom? to s tebou suhlasim, teraz ale imho nebolo o com, bol tam skor, Viktor si to “nevykryl”
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 16:11:30
00
o mesiac sú v andore MS.môže si to vynahradiť.
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 16:13:40
00
Ano to. Nemyslim ze nevykryl ale skor nesiel do rizika. Ak by isli obaja do toho rovnako tak by podla mna skoncili na zemi lebo by ani jeden neuhol. Tom to tam poslal na hulvata a vedel ze vybrzdi v tej zakrute Viktora. Za mna je to proste unfair. Ano viem ze to nebude uz nikto riesit lebo jedine co vsetkych zaujima je kto vyhral. Ale ako vyhral to uz je fuk. Mne ale nie. Je to moj nazor. Nikomu ho nenutim.
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 16:14:43
00
Myslíš to XCC kde Schwarzbauer nechal nie že "otvorené dvere" ale "otvorenú bránu do hangára" keď do poslednej zákruty išiel stopu ako s kombajnom 🤔
A teraz sa mal Pidcock kam akože viac uhnúť? Išiel svoju ľavú stopu, to je Koretzkeho problém že to nečakal.
Navyše, keď niekomu nestačí 40 sekundový náskok, ktorý získal zadarmo, tak si olympijské zlato nezaslúži
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 16:24:11
23
tak ako pises, nesiel do rizika, Tom siel, na hulvata to bolo na MS, tam Lucu odstrelil, toto bolo za mna na hrane, ale fer

ale ano, je to nazor
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 16:24:56
00
Netrep blbosti, aj tam bol Tom v zákrute pred Lucom
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 16:28:28
00
Ako na potvoru som zabudol pozerat ,ale ked som videl highlights a zrovna ten moment s Tomom . No je to sice na hrane ,ale tam by siel kazdy tak isto, skôr som mal pocit,že Victor to zbadal a naschval sa mu tam snažil vojsť. Tam nemas co riesiť . Ide o 1 miesto a bud si tam prvy alebo koniec. Ale držal som Victorovi. On sa vie pripraviť na take preteky vyborne, zas treba povedať keby nebolo defektu tak by sa to nerešilo. Hadam na Tiz bude zaznam
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 16:31:38
00
Ja sa s vami hadat nebudem. Za mna je to fail. Ja by som si to k nikomu nedovolil ale tak zlaty lesk vie potlacit vseliake zabrany. Viac k tomu nemam.
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 16:34:17
00
pidkoka nemá nikto rád :lol:
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 16:34:58
00
Ale ved je taky milý a aj psíkov má. :) :) 2 ks !!

Pauline mala dokonca aj aero navleky.
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 16:37:30
00
Pidcock bol druhy, zariskoval a poslal to tam na hulvata (nieco ako verstappen v F1) a vyslo to. Podla mna to nebolo za hranicou pravidiel, v tom momente uz bol prvy a skor Koretzky sa ho snazil este zablokovat/vytlacit, no nevyslo. Mohol to spravit inac, pokryt viac na istotu, ale tepovky v absolutnych maximach, tam uz moc nenarozmyslas par sto metrov pred cielom.. Holt drzost a zariskovanie mladej krvy vyhralo. Skoda, vyzeral dobre, fandil som mu a v poslednom kole som nemal o moc nizsi tep ako oni :-D Bolo to na slaktrafenie :-) Dokonca som mal pocit, ze sa v jednom momente usmieva ked opatoval Tomovi utok a zostal pred nim :-) Aj tak ze po takom case v uniku mal stale dostatok energie na nielen udrzanie tempa s docvaknutym Tomom, ale na dalsie utoky! To vypoveda o nie premarnenej sance z naskoku “zadarmo”, ale o fest dobrej strategii a manazmentu tempa a energie. Pretoze isiel dostatocne vysoke tempo aby to dotiahol az do ciela, ale stale si drzal rezervu ak by ho dobehol. Pretoze musel pocitat s touto moznostou ze ho cez akekolvek vynalozene usilie moze a dobehne. Pretoze je to Pidcock! Skvely zavod s malinko nestastnym koncom pre mojho trochu vacsieho favorita :clap:
Zobraziť komentár 29.07.2024 - 17:18:09
15
keyboard_arrow_up