Príspevok z diskusie o vojne na Ukrajine...zdroj:-sme.sk, diskutujúci Kerasal...
"Pozvanie hokejistov z KHL vraj má spájať ľudí s odlišnými politickými názormi.
Ruský režim, ktorý využíva KHL na propagandistické účely, sa nám dennodenne vyhráža, že nás obsadí alebo vyhladí jadrovými zbraňami.
To nie je konflikt názorov, ale konflikt civilizácie s barbarmi."
zdroj @strakovic151
za mna, ak sa XY rozhodne hrat v KHL, respektujem jeho rozhodnutie, ono nic ine mi ako cloveku ani nezostava, je to jeho zivot, jeho svedomie, jeho ucty (hypoteka, atd) ... na strane druhej, je mojou osobnou vecou, ze dotycnym ako osobou budem opovrhovat, pretoze je to moj zivot, moje svedomie a moje ucty
clovek v zivote urobi milion chyb, aj politici bez ohladu z ktoreho tabora su, dokonca aj tie najzvucnejsie mena nasej politickej sceny ... urobia milion chyb, ale hrat v lige, ktora je absolutne vykladnou skrinou ruskeho rezimu, tak nato musite mat asi dobru chrbtovu kost, a duplom ked Ruska federacia rozputala v EU sialenu vojnu, a je pravdepodobne (takmer iste) ze sa dopustila viacero vojnovych zlocinov
kazdy nech sa pozrie raz do toho zrkadla ... ci tie peniaze, akokolvek lakave a mozno pre dotycneho jedinecne stali zato ... je to na jeho svedomi, nie na mojom
a pre chytrolinov, je to uz nejaky cas, zavrazdili ich ako psov, volali sa Jan a Martina ... nejde o to aku pracu Jan vykonaval, kto si na nich spomenie ? kolko ludi na Slovensku zabudlo ... a preco ? ... neslo o ich syna ani o ich dceru
a tak nejako vela ludi bude obhajovat ucast v KHL ... ak by vam ruska federacia zavrazdila nevinne dieta, garantujem vam ze nic by ste neobhajovali ... a dobre slovo by ste na nich nenasli
vsetko dobre, sirte lasku ... a nech ti, ktori mozu, nech dopomozu ku spravodlivemu mieru ...
edit: Irpin, po 4 tyzdnovej ruskej okupacii
https://pbs.twimg.com/media/FQfL2cKXsAYBsGp?format=jpg&name=medium