arrow_leftskorpion napísal:
nemozno ich vinit, oni nic zle nespravili. To KHL-kari.

ja ich nevinim, ale mohli si stat za svojim, takto to vyznieva dost smiesne, oni repre nepotrebuju, skor naopak
19.08.2024 - 08:37:59
00
https://www.aktuality.sk/clanok/bgAws9Z/vladimir-putin-na-krizovatke-bud-sa-vzda-dobyvania-donbasu-alebo-sa-rozluci-s-kusom-ruska-130-tyzden-vojny/
19.08.2024 - 08:43:19
04
Po zverejnení nominácie szlh si zo srdca prajem ,aby naša reprezentácia nepostúpila na zimné olympijské hry.
Doteraz hokej ľudí spájal, vďaka ďalšej proruskej lúze, ktorá vedie szlh bude aj hokej rozdeľovať spoločnosť.
19.08.2024 - 10:39:03
015
kecy ako Pelle, všetky názory treba rešpektovať, 5 minút Židia, 5 minút Hitler....

„Vy hovoríte váš názor, ale v spoločnosti sú aj iné názory, ktoré treba rešpektovať. Sú iné názory, ktoré možno neboli uspokojené v minulosti. Teraz nebude možno uspokojená iná skupina. My nechceme byť na jednej ani na druhej strane. Sme neutrálni, riešime len športovú otázku a chceme sa spojiť pre dosiahnutie cieľa,“ odpovedal Šatan.

(odomknuté) https://dennikn.sk/4151955/rozni-ludia-maju-roznu-moralku-povedal-satan-a-utocil-na-novinarov-aka-bola-najocakavanejsia-sportova-tlacovka-roka/?cst=9a5fa01e94a76926cdb4aa83918fcf2716576733656c42ea1396b5059f6b62a6

Naposledy upravil bikemartin dňa 19.08.2024 - 12:31:41, celkovo upravené 1 krát.

19.08.2024 - 12:29:51
11
Peter Šťastný,ako jeden z mála špičkových slovenských športovcov, ktorého uznávam aj kôli jeho morálnym zásadám, ďaleko ďaleko prevyšuje túto úbohú chásku eštebákov na čele so Šatanom.
Peter sa musel dnes zgrcať. :puke:
19.08.2024 - 12:31:09
04
Šatan nemá v sebe žiadny morálny kompas.
Pre mňa je to proruský úbožiak.
19.08.2024 - 12:40:20
111
Aj keď by sa dalo namietať, že ide len o "anecdotal evidence", toto je jasný príznak, že Rusko už nejaký čas nemá nijaké strategické rezervy. Tu zajali veliteľa roty, ktorý je "mladšij lejtenant", teda podporučík, čo je veľmi prekvapivá vec, keďže tabuľkovo velí rote v akejkoľvek armáde o tri stupne vyššia šarža – kapitán. Došli im dôstojnícke kádre? Ak ide o bežný jav, potom to svedčí o značnej improvizácii, veď tento by mal veliť nanajvýš čate a a dá sa oprávnene pochybovať o úrovni a kvalite takého velenia (však mu aj celá rota zdrhla).

https://x.com/wartranslated/status/1824936071299584249

Ďalší indikátor je tento vojačik zo Sibíri, ktorý podpísal kontrakt, absolvoval týždeň výcviku a po troch dňoch na fronte už bol zranený a zajatý. To tiež ukazuje, že najvyššie velenie zrejme zúfalo zápasí s nedostatkom živej sily, keď ženie do prvej línie nevycvičených vojakov (v západných armádach je štandard niekoľko mesiacov intenzívneho výcviku).

Video je neobyčajne emocionálne silné, keďže vypočúvanie vedie zajatcov hudobný idol – ukrajinský reper Jarmak, ten pohľad, keď si zrazu uvedomí, kto s ním hovorí, je nezabudnuteľný. Inak chlapec vyzerá byť pomerne inteligentný, je sirota z chudobného kraja, aspoň ja som teda pozeral video ako keby mi v miestnosti neviditeľní nindžovia krájali kýbel cibule. Až sem doviedol Rusko Putin...

thumb_up0thumb_down

Ak neviete, kto je Jarmak, tu je vari jeho najznámejšia skladba:

thumb_up4thumb_down
19.08.2024 - 14:34:47
25
Fuu, zimomriavky pri tom videu...
Snáď čoskoro Putin a Rusko padne
19.08.2024 - 14:55:29
12
Ubytoval utečencov z Ukrajiny a pozýva všetkých pochybovačov na rozhovor s nimi.Marcinko: Obhajoba KHL je zľahčovanie vojny. Kto tam hrá, je súčasť propagandy.zdroj:- sme.sk
19.08.2024 - 15:45:44
08
Príspevok z diskusie o vojne na Ukrajine...zdroj:-sme.sk, diskutujúci Kerasal...
"Pozvanie hokejistov z KHL vraj má spájať ľudí s odlišnými politickými názormi.

Ruský režim, ktorý využíva KHL na propagandistické účely, sa nám dennodenne vyhráža, že nás obsadí alebo vyhladí jadrovými zbraňami.

To nie je konflikt názorov, ale konflikt civilizácie s barbarmi."

zdroj @strakovic151

za mna, ak sa XY rozhodne hrat v KHL, respektujem jeho rozhodnutie, ono nic ine mi ako cloveku ani nezostava, je to jeho zivot, jeho svedomie, jeho ucty (hypoteka, atd) ... na strane druhej, je mojou osobnou vecou, ze dotycnym ako osobou budem opovrhovat, pretoze je to moj zivot, moje svedomie a moje ucty

clovek v zivote urobi milion chyb, aj politici bez ohladu z ktoreho tabora su, dokonca aj tie najzvucnejsie mena nasej politickej sceny ... urobia milion chyb, ale hrat v lige, ktora je absolutne vykladnou skrinou ruskeho rezimu, tak nato musite mat asi dobru chrbtovu kost, a duplom ked Ruska federacia rozputala v EU sialenu vojnu, a je pravdepodobne (takmer iste) ze sa dopustila viacero vojnovych zlocinov

kazdy nech sa pozrie raz do toho zrkadla ... ci tie peniaze, akokolvek lakave a mozno pre dotycneho jedinecne stali zato ... je to na jeho svedomi, nie na mojom

a pre chytrolinov, je to uz nejaky cas, zavrazdili ich ako psov, volali sa Jan a Martina ... nejde o to aku pracu Jan vykonaval, kto si na nich spomenie ? kolko ludi na Slovensku zabudlo ... a preco ? ... neslo o ich syna ani o ich dceru

a tak nejako vela ludi bude obhajovat ucast v KHL ... ak by vam ruska federacia zavrazdila nevinne dieta, garantujem vam ze nic by ste neobhajovali ... a dobre slovo by ste na nich nenasli

vsetko dobre, sirte lasku ... a nech ti, ktori mozu, nech dopomozu ku spravodlivemu mieru ...

edit: Irpin, po 4 tyzdnovej ruskej okupacii

https://pbs.twimg.com/media/FQfL2cKXsAYBsGp?format=jpg&name=medium
19.08.2024 - 16:26:55
18
arrow_leftPali65 napísal:
keďže tabuľkovo velí rote v akejkoľvek armáde o tri stupne vyššia šarža – kapitán.
Došli im dôstojnícke kádre?

den otvorenych okien alebo fosforeskujuci caj.
---------
pbs.twimg.com
:handshake:
19.08.2024 - 16:29:11
08
(prekladač)

💥 Rusko: Sklad ropy v Rostove opäť vybuchol. Po náletoch ukrajinských bezpilotných lietadiel horí už asi 30 hodín.
Vyprázdnené sú zatiaľ 3 hasičské vlaky.

https://twitter.com/igorsushko/status/1825460161831641111

https://dennikn.sk/minuta/4152808/
19.08.2024 - 17:58:32
03
Hasičské vlaky😘
19.08.2024 - 18:00:31
00
arrow_leftskorpion napísal:
do slovenskej hokejovej reprezentacie sa vracaju hraci z KHL. Napisal som partnerom SZLH (Kaufland, Skoda Auto a TV Joj), ako sa k tomu stavaju. Som zvedavy na odpovede :-)

Po Kauflande sa ozvala aj Skoda-Auto. Odpoved podobna ako z Kauflandu. Respektuju rozhodnutie SZLH, ale nestotoznuju sa s nim. Okrem A-tymu podporuju aj mladeznicke tymi, alebo zensky hokej, preto budu v podpore slovenskeho hokeja pokracovat aj nadalej.
19.08.2024 - 18:32:18
01
slovenski rusofily sa mozu hlasit. Putin evidetne potrebuje potravu pre dela :-D
Rusko poskytne pomoc cizincům, kteří souzní s tradičními ruskými duchovními a morálními hodnotami a naopak odmítají „neoliberální“ postoje vlastní země. Výnos, který takovým občanům jiných zemí pomůže s přesídlením do Ruska, podle agentury TASS potvrdil ruský prezident Vladimir Putin.
19.08.2024 - 19:52:01
25
keyboard_arrow_up