Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_left66peter napísal:
Budem sa opakovať. Ak aj spadneme na hubu, na vine budú Šimečka, Odor, Čaputová, Soros....

No ked si to tu citam tak to vyzera, ze aj cyklisti ... :@ :rofl: :headbang:
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 10:35:55
02
arrow_leftrs955i napísal:
No ale demokraticky sme si, to co tu máme,zvolili.
A "po dobrom to nepojde", fú to potom ako???Nájdeme si akože osvieteneho diktátora?
Veď na tej ceste sme už vykročili...🫣

Je síce pravda, že sme si súčasnú "vládu" demokraticky zvolili. Nesmieme však zabúdať na skutočnosť, na tzv. mienkotvorné soc.siete a dezinformácie ruSSkých trollov. Takže vlastne až "dobrovoľne" sme si tú vládu nezvolili, ale boli sme do tejto voľby vmanipulovaní. A nerobím si ilúzie, že na Slovákov sú nasadené trollie farmy a stovky najlepších manipulátorov sveta, ktorí pracujú z rozpočtom väčším ako mnohé futbalové kluby.
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 11:46:22
25
Nájdite 10 rozdielov :lol:
https://x.com/DrEliDavid/status/1839781727213875424
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 12:16:57
03
arrow_leftrs955i napísal:
No ale demokraticky sme si, to co tu máme,zvolili.
A "po dobrom to nepojde", fú to potom ako???Nájdeme si akože osvieteneho diktátora?
Veď na tej ceste sme už vykročili...🫣

Ja nerozporujem výsledky volieb. Je to, ako to je. Tým "po dobrom" som mal na mysli to, že väčšina obyvateľov SR jednoducho nereflektuje na pokojnú racionálnu argumentáciu (ala Odor), tak si jednoducho dôsledky svojej voľby budeme musieť zažiť resp. tí čo tu ostanú žiť. To je ale stále ten "lepší" scenár. Je kludne možné, že väčšina obyv. SR je už "na úrovni" obyv. Ruska a nepohne s nimi už "nikdy" nič presne ako v tom Rusku.
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 13:12:13
03
Volby sice boli demokraticke, ale tolko sraciek a klamstiev co hadzali na Korcoka a opoziciu, vdaka tomu volby tak dopadli... To nie je koser ani trochu.
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 14:16:36
07
Keby to bolo jedno kolo ..tak sú tie výsledky iné...ale obchodovanie s hlasmi v druhom kole, aj tak všetko do...be
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 14:36:59
00
arrow_leftpetersa napísal:
... Je kludne možné, že väčšina obyv. SR je už "na úrovni" obyv. Ruska a nepohne s nimi už "nikdy" nič presne ako v tom Rusku.

vždy je možné niečo urobiť a zmeniť niekoho názor. Niekto pochopí logické argumenty a niekto potrebuje väčší kaliber. Ale nikdy nie je márne vysvetľovať a presviedčať. Aj russi z Kurskej oblasti sa báli vpádu "fašistov" a ešte pred pár týždňami by ich nikto nepresvedčil. Ale keď sa osobne streli s UKR vojakmi a zistili, že oni nerabujú, neznásilňujú a dokonca rozdávajú potraviny tak to určite "zamávalo" s doterajším presvedčením.
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 14:40:50
03
ked Republikani utocia na slobodnych/bezdetnych, a potom si "poziciavaju" zenu a deti od kamaratov, aby na fotkach vyzerali ze su "rodinne zalozeni"...tato Republikanska sekta to je nieco neskutocne :rofl:

https://www.reddit.com/r/pics/comments/1frb60y/childless_gop_candidate_derrick_andersen_borrows/
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 15:10:54
16
zda sa mi ze take finty mal aj podrztaska
Hlina ide jak píla :handshake: https://x.com/strana_sas/status/1840015835575746564

Naposledy upravil peter120 dňa 28.09.2024 - 15:26:46, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 28.09.2024 - 15:12:08
315
arrow_leftKristina napísala:
vždy je možné niečo urobiť a zmeniť niekoho názor. Niekto pochopí logické argumenty a niekto potrebuje väčší kaliber. Ale nikdy nie je márne vysvetľovať a presviedčať. Aj russi z Kurskej oblasti sa báli vpádu "fašistov" a ešte pred pár týždňami by ich nikto nepresvedčil. Ale keď sa osobne streli s UKR vojakmi a zistili, že oni nerabujú, neznásilňujú a dokonca rozdávajú potraviny tak to určite "zamávalo" s doterajším presvedčením.

Inak povedane, pri niektorych ludoch, situaciach, statoch, situaciu dokaze zmenit len hruba sila. Vid nemecko a 2.svv
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 15:22:33
00
Ja dúfam, že obyv. SR dokáže "nakolejit" niečo menšie, ako "invázia" cudzieho štátu, ako tu naznačuje Kristina.
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 16:00:31
00
Tak to ste ma špatne pochopili. Ja som nenaznačovala, že zmena názoru je možná iba inváziou. Na Slovensku žiadna invázia medzi 1989 a 2024 nebola a aj tak mnoho z tých, ktorí sa tešili v 1989 z pádu komunistov a odchodu ruSSkých vojsk neskôr tak teraz opäť fandí ruSSkej armáde. Čo teda zmenilo týmto ľuďom názor?
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 16:15:39
00
Myslim ze ja som ta pochopil. Prave som to tak myslel,ze niektore zmeny su extremne tazke, prakticky az nemozne, bez "zasahu zvonka", kritickych zmien...
Ti rusi co si dala, su tiez ukazka toho - bez toho aby bola vypnuta sovietska propaganda, by sa nezmenilo nic. Ono otazne je, ze kolko sa toho itak v mysleni tych ludi zmeni za par mesiacov/rokov.

Ja by som povedal aj ze, degradacia, ci uz mysle, hodnot, sveta okolo nas - to ide velmi lahko, priam same od seba, je to pohodlne. Ale rozvijat tieto veci - to uz stoji vela casu a namahy. A bohuzial, je vela ludi pohodlnych - a cim viac ich je, tym lahsie sa ide tou prvou cestou destrukcie. Casto v mene "svetlych skorych zajtrajskov"
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 18:30:27
11
arrow_leftTurbi napísal:
Ujo Dobrovoda sa rozčúlil nad pseudovlasteneckým debilizmom. :)
https://www.facebook.com/share/r/1qjQ8E7zKXyYFJtu/

Jedno z najlepsich prihovorov k ludu co som v zivote pocul. Pochopi aj dezolat, treba im to zdielat
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 18:52:14
09
arrow_leftKristina napísala:
Tak to ste ma špatne pochopili. Ja som nenaznačovala, že zmena názoru je možná iba inváziou. Na Slovensku žiadna invázia medzi 1989 a 2024 nebola a aj tak mnoho z tých, ktorí sa tešili v 1989 z pádu komunistov a odchodu ruSSkých vojsk neskôr tak teraz opäť fandí ruSSkej armáde. Čo teda zmenilo týmto ľuďom názor?

Tito ľudia nezmenili názor /na zlovensku väčšina/ len otočili kabát. Názor môže zmeniť len človek ktorý v hlave má aj niečo iné ako len kde koho ohovoriť, kde čo ukradnút, do ktorého otvoru a kedy vliezť, kedy otočiť kabát .....

Do práce som pri príležitosti odchodu vojsk zssr z ČSFR priniesol pár chlebíčkov.
Nazdar, čo oslavujeme?
Odchod okupantov z Česko - Slovenska.
To nebol žiadny odchod okupantov, oni nás oslobodili, to ich vyhnal ten poj...ný Kocáb. /A išiel si dať ďalší chlebíček/
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 20:27:52
014

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up