zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
caute Horska bola vcera takto uzavreta (usek za bufetom na peknom mieste smer pekna cesta)
Pisu ze realizacia 11/2024
V podstate to vyzeralo ze uzavrete je len to miesto kde bol po pravej strane plot.
Horská https://mapy.cz/s/luhedaduvo
Ked uz sme pri tej horskej. Vie mi niekto vysvetlit na keru onu tam postavili tu dialnicu do kopca???
Zatial co cestu z Horskej na alstrovu slubuju vyasfaltovat snad uz 10 rokov a houby
neviem či to tu bolo ale cyklotrasa cez Pečniansky les v úseku od Dunaju k bunkru Lány je neprejazdná, v jednom mieste je to tam pod vodou (vid. mapa)
Z ktorej strany si siel k tomu miestu? Pretoze par dni dozadu sa z pod mosta nedalo dostat ani k smerovniku turistickej trasy Jeleni Haj, tam bola velka cast zatopena, a aj zanesena blatom...
Ked uz sme pri tej horskej. Vie mi niekto vysvetlit na keru onu tam postavili tu dialnicu do kopca???
Zatial co cestu z Horskej na alstrovu slubuju vyasfaltovat snad uz 10 rokov a houby
Ako uz bolo spominane, je to kvoli buducej vystavbe. Skoro vsetky pozemky okolo tej cesty vlastni jeden developer, ktory stal aj za bytovkami zo zaberu...
neviem či to tu bolo ale cyklotrasa cez Pečniansky les v úseku od Dunaju k bunkru Lány je neprejazdná, v jednom mieste je to tam pod vodou (vid. mapa)
Hehe, minuly tyzden som tam ostal po kolena vo vode, pretoze mi skrsla uzasna myslienka: "Vsak to nejak prebrodim, to nemoze byt take hlboke." A aj tak som sa nakoniec musel otocit. Susil som sa potom pri BS-8.
urcite ano, a oproti oktobru sa skladka rozrastla aj na opacnu stranu cesty ktoru krizuje ... normalne som sa citil opat ako na Slovensku, ked som v sobotu prechadzal ...
Na cyklomoste medzi Ciernou vodou a Vajnormi boli odstranene dreva. Je neprejazdny a nie je to ani dobre oznacene. Hlavne z vajnorskej strany ked sa niekto spusti po tme tak bude mat co robit to ubrzdit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pisu ze realizacia 11/2024
V podstate to vyzeralo ze uzavrete je len to miesto kde bol po pravej strane plot.
Horská
https://mapy.cz/s/luhedaduvo
Update: horska je pekne prejazdna
Hori hlavne tam kde nechcu predat.
Z ktorej strany si siel k tomu miestu? Pretoze par dni dozadu sa z pod mosta nedalo dostat ani k smerovniku turistickej trasy Jeleni Haj, tam bola velka cast zatopena, a aj zanesena blatom...
Ako uz bolo spominane, je to kvoli buducej vystavbe. Skoro vsetky pozemky okolo tej cesty vlastni jeden developer, ktory stal aj za bytovkami zo zaberu...
horelo co som ja videl prevazne v inych castiach, v okoli gladiatorskej, miestni hovoria o podpalacovi..
Hehe, minuly tyzden som tam ostal po kolena vo vode, pretoze mi skrsla uzasna myslienka: "Vsak to nejak prebrodim, to nemoze byt take hlboke." A aj tak som sa nakoniec musel otocit. Susil som sa potom pri BS-8.
Dakujem, takze uz sa da dostat dalej ako som sa dostal ja, ale vo vysledku je to asi nateraz jedno, len pre odvaznych