Priložil som aj žiadosť, aby mi vrátili pripoistenie za celú dobu poistenia, keďže zmluva bola vystavená nesprávne aj s príslušnými úrokmi. Odpovedali, že budú riešiť... Riešia doteraz...
Kua, že ma to nenapadlo pred pár rokmi, keď som viac menej náhodou zistil, že som takmer 30 rokov platil Allianzu poistenie domu a domácnosti, ale vlastne v neplatnej poistke. V dome, kde bývam sú dva "byty", ale nie sú nijako definované, v liste vlastníctva je iba vyjadrený pomer spoluvlastníctva - takže vlastne nebolo možné, aby som uzavrel poistku iba na jeden "byt" (napriek tomu, že ju dvaja makléri dvakrát po sebe po 15rokoch uzavreli a viackrát som ju s nimi aj časom prechádzal kvôli aktualizáciám) a že pre uzavretie skutočne platnej poistky je potrebné uzavrieť poistenie celého objektu. Na toto sa prišlo pri konzultáciách o novej poistnej zmluve pred pár rokmi.
Takže de iure som mal takmer 30 rokov nepoistený dom

. Našťastie sa nič nestalo, žiadne poistné plnenie. Ale pre objektívnosť musím dodať, že nejakí vyšší ľudia z Allianzu mi potom vraveli, že keby prišlo k poistnej udalosti, tak by zrejme zohľadnili, že som bol uvedený do omylu a keďže som bez problémov platil celý ten čas, tak by spoločnosť takmer naisto rozhodla o vyplatení poistky. Tak som sa vykašlal na podanie sťažnosti na ich maklérov a pod.
Novú spoločnú poistku už máme, ale pre istotu v inej poisťovni

.