10-12 obcas i viac ziletkarov po dvoch vedla seba na uzkom chodniku pre cyklistov a pesich, valia si to tak 30 a ked ide niekto oproti len sa trochu pomknu ale i tak zasahuju do protismeru. Ja so sirokymi rajdami (810) ich minam tak 2cm a to casto jazdim rychlejsie nez oni. Vcera mi dokonca vybehol jeden uplne do protismeru, takze boli nakoniec traja vedla seba a k tomu sa pozeral na svoje kluky ci niekam dole.
Neprijde mi to ohladuplne voci ostatnym, dokonca nebezpecne, jazdi tam kadekto od rodin s detmi az po starsich cnalozenych cykloturistov so spatnymi zrkadlami a normalne si myslim ze skor ci neskor tam dojde k nejakemu narazu ci padu. Naviac to isto nie je prijemne ani im lebo ked ich minam tak vidno v ich vyrazoch ze si to asi dobre nevypocitali a obcas par ludi od nich vykrikne i od strachu ze sa dotkneme.
posledný komentár: 25. 5. 2025 o 10:25
Nedošiel mi bold.
Špeciálne pre teba si dovolím zopakovať aj vetu, ktorá je pod citátom, na ktorý reaguješ:
"Na Viedenskej ceste teda možno jazdiť aj dnes vo dvojici vedľa seba, samozrejme treba sledovať situáciu okolo seba a keď treba, tak sa upratať za seba."
Takže nezvýraznil som síce celú vetu, ale spravil som ešte viac, výslovne som uviedol príklad, že aj jazda vo dvojiciach má svoje obmedzenie a treba tak jazdiť s ohľadom na ostatných.
Prvá veta nie je pravdivá, minimálne rodo-vi vadí aj jazda dvoch vedľa seba, nieto ešte dvadsiatich. Inak by som nereagoval faktickou pripomienkou
Viď vyššie, neschvaľujem ani pri cyklistoch ani pri motoristoch situácie, keď takýmto správaním obmedzujú/ohrozujú ostatných. Plus pri motoristoch je to vo väčšine prípadov aj nelegálne, narozdiel od vymedzených prípadov pri cyklistoch.
Nepredpokladám, že by som mal riešiť niečo po zrážke. Snažím sa jazdiť tak, aby som sa kolíznym situáciam vyhýbal. Teda ak som niekde na práznej ceste, pokojne sa do toho "opriem", ale v potenciálne kolíznych miestach spomalím. Žiadnu Stravu ani nič podobné nemám, takže sa nemusím hnať a môžem spomaliť. V skupinách nechodím a ich bezohľadná jazda mi tiež dosť vadí. Okrem toho však vnímam ako problém aj bezohľadnú jazdu jednotlivcov (to je na debatu do príslušného vlákna), osobne radšej vždy zvoľním pred nebezpečným miestom (napr. skupina chodcov v blízkosti cyklotrasy), hoci som "v práve". Nedupem 40.
Ohľaduplnosť je žiaľ niečo, čo dosť veľa cyklistom nič nehovorí. A je jedno, či je to pri jazde v skupine alebo sólo.
----
Ešte poznámka pod čiarou: častokrát sa vníma ako divné, že dvaja ľudia, ktorí idú spolu na bicykloch sa spolu chcú po ceste porozprávať. Pritom ak by išli v aute, tak sa nad tým nikto nepozastaví a nenavrhuje im, že sa majú porozprávať na pive alebo na káve. A potom tu ešte máme situácie, keď ide človek sám v aute a prakticky ide v trojici vedľa seba
Dúfam, že raz stretneš svoj klon v protismere a bude mať o 50kg viac.
Nepredpokladám, že by som mal riešiť niečo po zrážke. Snažím sa jazdiť tak, aby som sa kolíznym situáciam vyhýbal. Teda ak som niekde na práznej ceste, pokojne sa do toho "opriem", ale v potenciálne kolíznych miestach spomalím. Žiadnu Stravu ani nič podobné nemám, takže sa nemusím hnať a môžem spomaliť. V skupinách nechodím a ich bezohľadná jazda mi tiež dosť vadí. Okrem toho však vnímam ako problém aj bezohľadnú jazdu jednotlivcov (to je na debatu do príslušného vlákna), osobne radšej vždy zvoľním pred nebezpečným miestom (napr. skupina chodcov v blízkosti cyklotrasy), hoci som "v práve". Nedupem 40.
Ohľaduplnosť je žiaľ niečo, čo dosť veľa cyklistom nič nehovorí. A je jedno, či je to pri jazde v skupine alebo sólo.
Mne vadia idioti a autisti, ktorí nechápu sarkazmus a vypisujú do fór siahodlhé tirády. Toto nie je GJH ani Gamča.
To by som na začiatku hrádze nič iné nerobil. Viete ako to skončí? Mesto tam naištaluje spomaľovače, za sebou, aby sa nedali preskočiť.,,, najlepšie možné riešenie, ktoré naserie všetkých.
Michal Litavský, RBBA:
Na začiatok definícia balíka: Balíkom rozumiem väčšiu skupinu cyklistov jazdiacich vo dvojiciach vedľa seba. Tí, ktorí s nami jazdíte, alebo nás aspoň sledujete dlhšie, ste si určite všimli, že v rámci našich jázd sa snažíme v maximálnej možnej miere eliminovať jazdu po cyklotrasách. Nemyslím len naše (hrádzu), ale aj tie v Rakúsku. Primárne jazdíme po cestách. Je tomu tak z jednoduchého dôvodu. Pretože väčší balík na cyklotrase vie byť dosť nepríjemný pre ostatných cyklistov na nej. Jediným miestom, ktorému sa nevieme vyhnúť je úsek medzi Starým a Novým mostom. Na UTP to vyriešili elegantne a od covidu sa stretávajú v Bergu pri vode. Tento spôsobom pripojenia k nám využívate aj mnohí z vás. Aj vďaka tomu je ten prechod medzi mostami menej kritický. Vyhýbanie sa takýmto frekventovaným úsekom vo frekventovaný čas považujem za akúsi prirodzenú kultúru nášho jazdenia.
Takže tí, čo si utierali klávesnicu o RBBA a UTB by mali stiahnuť chvost medzi nohy. Ale opakujem, každý deň sa stretáva v Bratislave niekoľko skupín a smerujú buď do Rakúska alebo do Čuňova. A nie všetci vyznávajú filozofiu, ktorú razí M. Litavský v RBBA.
JoKo ale čo to?