Joli čo tu hráš za divadlo? Ja chodím do rakúska pravidelne. Na
bicykli za roky asi tak 200 krát som bol, možno aj viac krát, ani raz som neukazoval občiansky.
Autom sme boli tak 30x s rodinou, neukazoval som ani raz občiansky ani pas. Rady v Bergu sú, lebo slováci chodia nakupovať v Sobotu a rakúšania podorzrivé autá proste skontrolujú (videl som už na kraji postavené dodávky a autá ktoré kontrolovali), nechcú tam migrantov len tak zadarmo. Občas idem na
cesťáku cez "Iron Curtain Trail" po hranici s maďarskom a vojaci strážia aj na poliach mimo oficiálnych hraničných prechodov. Vždy som sa pozdravil, ani raz ma nezastavili ani nechceli OP. My chodíme takticky iba v Nedeľu na prechádzky, je to tam pekné. Stačí pár kilometrov a zrazu človek nie je v krajine izolátov.
Ty tu mútiš vodu a strašíš. Už keď som videl tvoje slová "covid šialenstvo" tak si vravím to je ďalší bojovník za slobodu a demokraciu. Najradšej by ti bolo v socializme. Krásne to popísala pani ohľadom zriadenia a cestovania, uložil som si poznámku: Škoda, že my starší sme nemali možnosť cestovať a vzdelávať sa v zahraničí. Komunistická vláda nám to znemožnila, zničila naše životy a zobrala nám radosť zo života . Len vládnuci komunisti mali nárok na všetko,
my ostatní sme len museli robiť za žobrácke platy a najmä držať ústa, inak boli vyšetrovania políciou a basa. Toto bol náš život, hrôza, že niekto chváli toto vydridušské zriadenie.