Takže ak si niekto zmyslí ísť niekedy so mnou nech sa hlási. Sem tam som ochotný sa aj prispôsobiť.
UPOZORNENIE: Ranné vstávanie o ôsmej u mňa nehrozí!
okej, tak v nedelu nech sa teda hlavny organizator vyjazdu - rozumej Turbi vynadri, ze kam a kedy...
ja budem bajkovat cely vikend, tak dufam, ze nejaky tan cukor mi v krvi ostane aj na pondelok - inak putuje do camelu mlade vinko alebo burcak..
dana, buko pisal kratucky mail, ze slape v grecku a ze p..ci, to tam je, tak uvidime fotecky, neviem ani presne, ze kedy sa vrati...
no predsa zajtra a ostatne som predbezne riesil cez ss, zajtra si mozme doobeda zavolat. rad by som vyrazil cca o jednej, ale vieme to korigovat
prida sa este niekto?
heeeej heeej heeeje kedy ? kde ? ja sa pridam raaad len mi dajte vedet .... dufam ze dakoho este stihnem do zajtra (teda uz dnes) piiiste sem alebo SS.
vcera bolo tak pekne ze som si dal aj tricko mtbikera a pivko na terase v miestnom krcmovi... uplne jak keby som bajkoval... ja len ze ked teda dnes idete tak sem pacnite nake foto alebo mamela na facebook nech aj ujo quidoo ma radost... dikes
Rasťo drsniaka som náhodou urobil zo seba v piatok nad ránom keď som kopol do rici omylom šéfinka Kellysu na Slovensku. hehe Už dlho som si nevyrobil trapas tak som si zase napravil reputáciu. hehe
ja sa hned pridam staci ked model Aladin a laicky pohlad z okna ohlasi objem zrazok mensi ako maly
joj, len nech uz tu neni taka kurefska zima a dojde babie leto alebo co, takto sme bikovali pred 6 dnami a akosi si neviem zvyknut nechodit na biku hore bez.. http://www.youtube.com/watch?v=FDuTPgnKmkM
Buko no konečne si sa zjavil. hehe
Hneď ako to okolnosti a počasie dovolí tak sa povozíme po chotári. hehe
Poprípade mi hoď cez ss číslo nech sa ľahšie zladíme.
Jasné, vždy ideme po ceste. Veď sme uvedomelí bikeri ktorí dodržujú zákony. hehe
Na žiletke sa s nami veru nepovozíš.
P.S. Keby si si túto tému prelistoval trošku hlbšie tak zistíš čo a kade jazdíme.
Rasťo drsniaka som náhodou urobil zo seba v piatok nad ránom keď som kopol do rici omylom šéfinka Kellysu na Slovensku. hehe Už dlho som si nevyrobil trapas tak som si zase napravil reputáciu. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ake mate plany na pondelok - statny sviatok? nejaky vyjazd?
kukam ze buko sa este nevratil
ja budem bajkovat cely vikend, tak dufam, ze nejaky tan cukor mi v krvi ostane aj na pondelok - inak putuje do camelu mlade vinko alebo burcak..
dana, buko pisal kratucky mail, ze slape v grecku a ze p..ci, to tam je, tak uvidime fotecky, neviem ani presne, ze kedy sa vrati...
vidime sa v pondelok
prida sa este niekto?
("drsňáci si riť nevytierajú!")
joj, len nech uz tu neni taka kurefska zima a dojde babie leto alebo co, takto sme bikovali pred 6 dnami a akosi si neviem zvyknut nechodit na biku hore bez..
http://www.youtube.com/watch?v=FDuTPgnKmkM
Hneď ako to okolnosti a počasie dovolí tak sa povozíme po chotári. hehe
Poprípade mi hoď cez ss číslo nech sa ľahšie zladíme.
Na žiletke sa s nami veru nepovozíš.
P.S. Keby si si túto tému prelistoval trošku hlbšie tak zistíš čo a kade jazdíme.
Co si mu vyviedol?