Páni, bohužiaľ sofistikované riešenia za tým nehľadajte v tomto prípade. Kvalita výstavby a použitý materiál v roku 1930 takže tu pán nadomnou trafil správne. Teda hmozdinka zapasovala az veľmi dobre, dnu aj von bez problémov
Sa tu opúšťam dnes ? Od rána nám nejde elektrina, tak čistím detské knihy. Túto som prečítala mojim chalanom snáď stokrát. Jaaaj a ešte ma čakajú fotoalbumy ? Aké je to super, že sme fotky dávali robiť a zakladali do albumov. Je oveľa lepšie sedieť pri ohni s kávou z termosky a pozerať na to ako čumieť na obrazovku.
Musím sa k tomu niekedy prepracovať a urobiť zasa pár albumov.
Som natrafila dnes aj na originál fotku z 1948, kde je moja stará mama ešte ako dieťa, komplet rodinka Úplne vpravo je jej sestra, Mária Mačáková. Možno si ju niektorí pamätáte z rozhlasu https://regiony.zoznam.sk/smutna-sprava-dnes-zomrela-rozhlasova-legenda-oblubena-hlasatelka-ktorej-hlas-sme-pocuvali-desatrocia/
To umieranie je teda poriadne drahe V auguste som dal 1800 eur na pohreb a spopolnenie, dnes dalsich 1600 eur na nahrobny kamen, a este bude treba cca 200e na prenajom miesta na cintorine na 10 rokov. To uz je dokopy 3600 eur :/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Musím sa k tomu niekedy prepracovať a urobiť zasa pár albumov.
Som natrafila dnes aj na originál fotku z 1948, kde je moja stará mama ešte ako dieťa, komplet rodinka
https://regiony.zoznam.sk/smutna-sprava-dnes-zomrela-rozhlasova-legenda-oblubena-hlasatelka-ktorej-hlas-sme-pocuvali-desatrocia/
Jaaaj, to hej
Ale aktívne pracujem na svojej vnútornej kráse