Ešte k voľbám v USA. Kto nevie po anglicky, prosím dajte si to preložiť do prekladača.
Nič lepšie som skutočne neprečítal. Tie očakávania aj ten komentár v ktorom je všetko.
Juraj Droba píše:
V USA mám niekoľko skutočných kamarátov, ktorých poznám viac ako 30 rokov, teda od môjho prvého ročného pobytu.
Jedným z nich je aj bývalý americký diplomat, z rodinnej tradície republikán. S jeho názorom síce nesúhlasím, ale považujem ho za inteligentného človeka a pre vyváženosť diskusie pripájam jeho odpoveď na moju otázku, čo nám víťazstvo Trumpa prinesie:
Here’s what we can expect. We will have peace in Ukraine and Israel. Slovakia will be safer. Globalist organizations like the WHO and the WEF will have a harder time with their scams. We will close the southern border and deport 30 million illegals who are ravaging our major cities. Elon musk will restructure the government. Government spending and the printing and borrowing of money will cease and inflation will come down. We will have growth in business and the energy markets. Democrats in his cabinet like RFK Jr and Tulsi Gabard will help to balance policy. Biden and other politicians bribed by China will be out and Trump will engage with them aggressively for fair trade and safe sea passage in Asia. Terrorists will all quit. It’s a bright future.
Myslím si, že Trump nedodá ani polovicu z vyšieuvedeného, mojou pointou bolo ukázať, pre ktoré dôvody volili Trumpa aj inteligentní ľudia.
Komentár zabil totálne, najlepší zo všetkých po voľbách čo som videl:
To mi pride skor ako keby pisal list Jeziskovi.https://www.facebook.com/share/p/18MAEWtzAe/PS - už to vidím, ako sa 30 miliónov nechá vyhostiť. Zaobstarajú si zbrane, ak ich už nemajú a to bude ródeo
Kennedy Jr. je prominentný antivaxer, taký americký Kotlár
tú druhú pani nepoznám, ale ak o nej Donald uvažuje do vlády, tak ani gúgliť nejdem