Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak samozrejme 8 rocny model vo vypredaji a novy je rozdiel, to je bezne.
Ono ale novy Tiguan ma ovela viac vybavy, robi sa oproti staremu vzdy len s automatom, tieto benziny ako mild hybrid...
Ak by sa stary doplnil na rovnaku vybavu, ceny by boli velmi podobne.

Aktualne je situacia ze v SR je len 10 takychto benzinovych Tiguanov (najprevadanejsia verzia), cize viac ako polka dilerov take auto ani nema a caka sa aj pol roka...
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 09:55:32
01
Samozrejme musis pekne hovorit o slonikovi. :)
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 10:02:03
012
arrow_leftJezus napísal:
Jazdeny Tiguan predokolka za skoro 40 tisic, cennikova cena skoro 50 tisic. :D Pred rokom som tu daval zaujemcom info, ze sa dopredavaju predfaceliftove kusy v cenach od 23 tisic. A predokolka Elegance s automatom bola za necelych 36 tisic.

Inak by som doplnil, toto by som uplne "jazdenym" co evokuje stare auto nenazval, je to na urovni predvadzacky.

A novy Tiguan vie byt aj za 30 tis.
Samozrejme ale nie s takou high-end vybavou.
U nemeckych znaciek je to bezne, ze ponukaju aj najmodernejsie vybavy a cenove rozpatie modelu je velmi velke, kazdy si vyberie podla seba.

Najviac sa predavaju tieto 1.5 za 40-42 tisic, (vybava Life/Limited).
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 10:15:28
00
tak o tych vyssich cenach sa vedelo uz pri uvadzani noveho Tiguanu. Po starom sa pri dopredaji sa len tak zaprasilo, teraz su posledne kusky Allspacu v predaji co je tiez fajn auto.
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 10:37:08
00
Maju aj tieto 1.5eTsi 2 vyvazovacie hriadele?nevedel som dopatrat
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 15:09:03
00
čo je to tá high-end výbava?
za 44 tisíc máš teslu Y novú :)
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 15:11:46
01
Napriklad HD LED Matrix svetla (v kazdom svetlomete 19.200 led smegntov, ktore "kreslia" na cestu ciary, pruhy a pod).
Dalsie prvky co bezne auta nemaju (obzvlast v tomto segmente, aj vo vyssich segmentoch ich casto auta nemaju doplatene,alebo sa ani neponuklaju) su napr masazne sedadla, automaticke parkovanie s pamatou parkovacieho miesta, head-up display, autonomna jazda 2.urovne , zdvojene akusticke skla...

Tesla Y ma dobry cenu, aj ID4 a Enuaq su za cca podobnu cenu, avsak 98% ludi kupujucich nove auta kupuje spalovaky, velka vacsina benzinove.
Pre toho, kto chce elektromobil, tento Tiguan neodporucam, ma totiz spalovaci motor :D
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 15:33:45
010
paradne je vyskladany ;) o mokrej prevodovke pri 1.5 som nevedel - dobre vediet. pre mna to bol (sucha verzia dsg pri benzinoch do 110kw) v minulosti showstopper
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 22:18:04
00
V tejto generacii ma aj uplny zaklad eTSI 96kW uz mokru
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 08:04:42
02
Ahojte, je to OK, ked mi po vymene platniciek aj kotucov sucha kotuc o platnicku? Zvykne si to nejak sadnut, povedzme po 50-100km, alebo mam ist spat do servisu?
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 10:24:46
00
arrow_leftskynet napísal:
čo je to tá high-end výbava?
za 44 tisíc máš teslu Y novú :)

Prílohy:

GcaEJ3uWEAAqjIw.jpeg
GcaEJ3uWEAAqjIw.jpeg 58.9 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 15.11.2024 - 11:12:53
013
Späť do servisu
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 11:13:22
11
Treba popísať, že o aké šúchanie kotúča o platničku sa jedná. Kotúč na aute po výmene, keď to človek pretáča na zdviháku šúcha absolútne bežne aj po zajazdení. Nejde to tak, že rukou sa koleso otočí a potom sa ešte samo točí pol minúty. Ale ak to šúcha počas jazdy a vyslovene to počuť, tak vtedy je problém.

S tou Teslou vtipík pobavil. Ja neviem prečo ak by som chcel Tiguan by som si mal kúpiť Teslu Y..Sú to dve absolútne odlišné autá. Jediné čo pri Tiguane nedáva zmysel je predokolka....Ale ako cena útechy je ešte jedno nezmyselnejšie auto a to sú verzie Mercedesu GLK, ktoré boli robené ako zadokolky, to musel vymyslieť ozaj debil.
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 11:21:50
00
Tesla je take hrackarske auto, auto od firmy, ktora nema s vyrobou aut skusenosti (a tak to aj vyzera). Ma skvelu techniku (aku+motor+SW), ale otrasnu ergonomiu a po zakladnej mechanickej stranke je to tiez dost ubohe.
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 11:39:20
05
arrow_leftmisung napísal:
caute, chcel by som osetrit podvozok a dutiny rocnemu S-crossu. Davali ste to niekto v poslednej dobe niekomu robit alebo urobili ste to doma? Aky nastrek siel na to? zatial vsade registrujem len dinitrol

Robit to doma je strasna pakaren ak nemas klasicky servisny (stlpovy) zdvihak, kedy sa mozes pod autom volne pohybovat. A inak skoda, ze ste to neriesili hned po kupe. A druha skoda, ze si si spomenul v novembri a nie v lete. Teraz poriadne vysusit dutiny nie je vobec lahke a cely proces si vyzaduje viac casu a vykurovane priestory ak to ma byt spravene poriadne.

Ale teda Dinitrol je overeny, tak preco vymyslat ine? Akurat treba zvazit aky typ aplikovat. Ak sa s tym nebude jazdit v terene, tak na podvozok stoji za zvazenie pouzit namiesto klasiky (4941 / 4942) skor 4010, kedze 4010 je transparentny a teda zostava vsetko viditelne. To je okrem zaruky / servisu vyhodne aj v tom, ze ak by niekde casom vznikala korozia, tak v pripade 4010 je lahka vizualna kontrola, kdezto pri klasike clovek o probleme pod nastrekom vobec tusit nebude.
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 12:39:25
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up