Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tam je ještě jeden zajímavý problém. V podmínkách je napsané, že pokud by někdo ukončil integraci do Stravy, musí smazat všechna uživatelská data, která dostal. Tj. i pokud by se např. StatusHunter odpojil od Stravy, a přepojil na Garmin Connect, musel by všem uživatelům smazat veškerou historii.

„Unless otherwise required by applicable law or agreement with the applicable user to retain such data, if a user revokes the authorization previously granted for your Developer Applications to access to their Strava account, you must ensure that all Personal Data pertaining to that user is deleted from your Developer Applications and related networks, systems and servers. If you stop using the Strava API Materials altogether or if your Strava API Materials access is revoked, you must delete all Personal Data in the same way.“
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 10:01:17
00
"or agreement with the applicable user to retain such data"
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 10:14:44
00
arrow_leftfabulator napísal:
Tam je ještě jeden zajímavý problém. V podmínkách je napsané, že pokud by někdo ukončil integraci do Stravy, musí smazat všechna uživatelská data, která dostal. Tj. i pokud by se např. StatusHunter odpojil od Stravy, a přepojil na Garmin Connect, musel by všem uživatelům smazat veškerou historii.

„Unless otherwise required by applicable law or agreement with the applicable user to retain such data, if a user revokes the authorization previously granted for your Developer Applications to access to their Strava account, you must ensure that all Personal Data pertaining to that user is deleted from your Developer Applications and related networks, systems and servers. If you stop using the Strava API Materials altogether or if your Strava API Materials access is revoked, you must delete all Personal Data in the same way.“

tomu trochu nerozumiem. Ak strava zakaze data do Statshunters tak co oni mozu robit? data mat nebudu takze jedine co im ostane je ze zozenu pristup od garminu alebo ineho dodavatela
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 11:35:49
00
Este to tu myslim nikto nespomenul, ale tato zmena viac-menej zabije aj Vyjazdy tu na MTBikeri... Nebude ten import moct fungovat stylom, ako funguje teraz. Minimalne ziadny vyjazd importovany zo Stravy nebude moct byt verejny...
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 13:00:34
00
Pisalo sa to na predminulej strane. Jedine urobit import tu a nahrat gpx, fit subor priamo, pripadne cez zip viacero.
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 13:07:53
01
Keby radšej upravili počet selfie pri jednej aktivite :lol: Hodina jazdy na biku a 10 cmukacích fotiek sa s frajerom alebo bez. Fotky z výťahu a kúpeľne by som zakázala úplne :lol:
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 15:13:57
010
ja by som zas zrušil ten ,,výgrc,, od AI čo tam ma pod každou aktivitou 😅
tu appku stale zlepšujú ale na druhu stranu - priestoru na zlepšenie ja tam viac než dosť
ak nebude fungovať to členstvo ,,Strava family,, tak to zrušim, platiť to už nebudem ... su aj ine alternatívy
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 16:13:08
00
arrow_leftlapaloma napísal:
ak to dobre čítam, tak v tomto momente pre mňa strava stráca význam…. Bral som to hlavne ako spôsob automatizovaného importu na mtbiker/stathunters … segmenty ma viac menej nezaujímajú

Strava je pre mna dobra evidencia fyzickych aktivit s prehladnym UI , nezavisla na vyrobcovi gps zariadenia, ktore pouzivam na zaznam. Mal som iGPSport cyklopocitace, teraz uz tusim 3 roky Garmin hodinky, a o par rokov kto vie co budem pouzivat. Aplikacie od vyrobcov gps zariadeni pouzivam v podstate len ako gateway na prenos zaznamov zo zariadeni do Stravy.
Strava ma sice pre mna aj zbytocne funkcie, ktore su nastastie schovane za predplatnym. Tam by vklude mohli skoncit aj segmenty. :-)
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 22:52:45
03
Vývojári naštvaný, ľudia rušia predplatné.

Prílohy:

Screenshot_20241123-194037.png
Screenshot_20241123-194037.png 138.34 KiB thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 23.11.2024 - 19:45:27
00
Okrajovo to tu sledujem o co ide?
Stravu si neplatim, pouzivam ju pre svoje vyjazdy a su vacsinou pristupne iba pre sledovacov.
Tiez zopar ludi sledujem a obcas si stiahnem ich inspirativne gpx.
Budem moct takto fungovat dalej?
Dakujem.
Zobraziť komentár 23.11.2024 - 20:10:16
00
"We anticipate that these changes will affect only a small fraction (less than .1%) of the applications on the Strava platform–the overwhelming majority of existing use cases are still allowed, including coaching platforms focused on providing feedback to users and tools that help users understand their data and performance."

No som zvedavý. V článku je napísané, ze spolupracujú intenzívne aj s platformou VeloViewer

The popular third-party app VeloViewer posted to BlueSky that they are working with Strava.
Zobraziť komentár 23.11.2024 - 21:51:53
00
arrow_leftboris.ko napísal:
Okrajovo to tu sledujem o co ide?
Stravu si neplatim, pouzivam ju pre svoje vyjazdy a su vacsinou pristupne iba pre sledovacov.
Tiez zopar ludi sledujem a obcas si stiahnem ich inspirativne gpx.
Budem moct takto fungovat dalej?
Dakujem.

ano pre teba sa nic nemeni
Zobraziť komentár 23.11.2024 - 22:28:22
20
Ja som kedysi pouzival Sportstracker, este na Nokii 6220 clasic. Na Androide som presiel na Endomondo Sportstracker. Tam sa mi pacilo, ze som si uz uploudovane udaje vedel pozriet aj offline. Na Stravu som presiel preto, lebo som si zacal stopovat "kopce", ci sa zlepsujem, teda segmenty bola a je za mna skvela vychytavka, resp.funkcia. To mne ako obyc.cyklistovi, co ide 2 maratony a par amaterskych pretekov v roku staci. Platenu verziu nemam ako vyuzit. Akurat mi bude chybat km interval vymeny retazi, ak uz to nebude zdielane aj tu v profile. Budem si to musiet pocitat.
Zobraziť komentár 24.11.2024 - 00:14:06
00
Na odlahcenie Strava umenie
https://www.instagram.com/reel/DCraAWwoljj/?igsh=MXdqZW5mcWxzc2JzMw%3D%3D
Zobraziť komentár 24.11.2024 - 12:39:12
08
Z toho, čo píšu tu to chápem tak, že napríklad na stathunters budeš vidieť mapu, badges, štatistiky, aktivity - tak ako doteraz, ale nebudeš vidieť kluby a štatistiky jednotlivých členov klubu, ani heatmapu klubu, keďže sú tam dáta aj iných užívateľov, nie len tvoje.
Zobraziť komentár 27.11.2024 - 13:00:57
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up