Objednavka 16.8. na obed. Bike cez DHL uz doma, zvysne drobnosti isli cez DPD a este visia niekde v Nemecku.

Bike mal na webe dorucenie 11-17 dni, zvysne veci 2-5.

Prílohy:

Screenshot 2024-08-22 085717.png
Screenshot 2024-08-22 085717.png 26.07 KiB thumb_up0thumb_down

22.08.2024 - 09:02:58
00
Caute, mam prosbu o radu. 8.9. mi bike discount odoslal balik s dorucenim do 2-3 prac. dni, ktory sa niekoho zlyhanim ocitol v Mexiku. Cakam uz mesiac, b-d, dhl ani sl. posta mi nevedia povedat kde je moj balik, b-d mi nechce vratit peniaze, vraj ho mam odmietnut prevziat (co bude bohvie kedy). Je na to nejaka paka? Predmetnu suciastku som uz objednal, o tu ich uz nemam po mesiaci cakania zaujem…vdaka

Prílohy:

IMG_0681.png
IMG_0681.png 113.34 KiB thumb_up0thumb_down

08.10.2024 - 19:59:43
00
Kks že v Mexiku :D Dosť závisí od toho ako si platil.

Inak https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/bike-discount-de-t15378-870.html
08.10.2024 - 20:08:34
01
Servus. Ja len pozdielam aktualnu skusenost s reklamaciou zadnej brzdy z bicykla, ktory som u nich kupil. Nejak som sa zmieril, ze za zaslanie k nim budem musiet cvakat 10-15 eur, no vzhladom na to, ze som nechapal celkom postup a podmienky, tak som im napisal, ci aspon nemaju preferovaneho/zmluvneho prepravcu cez ktoreho brzdu poslem. A oni mi zaslali rovno podaci harok s dopravou zadarmo. Sice trvalo asi 2 tyzdne, kym zasielku zaevidovali, ale reklamacia trvala cca tyzden. A nastastie ju Magura uznala a poslali mi novy kus. Cize som milo prekvapeny.
26.11.2024 - 16:27:27
02
ja som u nich (b-d) objednával ráfik, ktorý mali na sklade (vraj) a prišiel mi po 6 týždňoch a dvoch urgenciách.
26.11.2024 - 17:03:52
00
Ja som takto z BD pred dvoma rokmi kupil membranovu zbalitelnu bundu za menej nez polovicnu cenu. Ked prisla domov, vnutorna strana bola znecistena nejakou farbou. Vyzera ako ogrcana, ale je to iba zvnutra. Hned by bolo jasne, preco tato cena, tak som to takto akceptoval. V popise tiez ten nedostatok nebol uvedeny. Tak mozno je to podobny pripad.
29.11.2024 - 08:02:06
00
jachmel nebola to od NW ta nepremokava s bielou membranou z vnutra? ta mi prisla s hnedymi flakmi. uz mi od nich prisla aj oprana, nosena s odstrihnutymi stitkami. uz tam nekupujem.
29.11.2024 - 09:18:33
00
rainskin, tiez som ju vtedy bral a tiez mi prisla zvnutra osrata. po prvom oprati to zislo dole, za tu cenu som to neriesil.

prisiel mi ale z BD novy krivy kotuc. najprv som im napisal mail a poslal video, odpoved bola, ze vyzera to krive, ale musim im to poslat a vyhradzuju si pravo na vlastne posudenie. po 3 tyzdnoch mi prisli 2 notif maily po sebe, ze to prevzali a posielaju naspat s odovodnenim, ze nenasli ziadne poskodenie. tak som ich instantne zdrbal, ze to snad nemyslia vazne, poslal dalsie fotky a videa, co som spravil este pred odoslanim, ze ten kotuc bol vazne krivy.. po tom stiahli usi a odpisali, ze posielaju novy kotuc a stary, co uz bol na ceste, si mozem nechat.
nakoniec to teda dopadlo dobre, ale tiez mam odvtedy problem od nich nieco objednavat ak su toto ich bezne reklamacne praktiky...
29.11.2024 - 11:00:22
01
Ano bola to NW Rainskin.
29.11.2024 - 16:01:10
00
arrow_leftpa3km napísal:
Caute, mam prosbu o radu. 8.9. mi bike discount odoslal balik s dorucenim do 2-3 prac. dni, ktory sa niekoho zlyhanim ocitol v Mexiku.

Pridavam moju aktualnu skusenost s BD, ktory mi odoslal balik cez DPD. Moj balik sa (zatial) sice v Mexiku neocitol, zato uz podozrivo dlho sa zdrzuje v Nemecku. Objednaval som 1.12. Odoslali to tretieho. Stvrteho to dorazilo do Koblenzu, odkial to 3 dni (asi peso) putovalo do 40km vzdialeneho Morsdorfu. Dnes je desiateho a ziadna nova info zatial. Tymto tempom to mozno do Vianoc pride. Uvidim. :lol:

Prílohy:

dpd.jpg
dpd.jpg 24.26 KiB thumb_up0thumb_down

10.12.2024 - 10:50:28
00
Mne tiež cestoval dlho balik,na kazdom mieste stal tri dni. Oni niečo pisu ze sa snažia eliminovať CO2,že asi sa snažia vytazovat viacej autá...a ešte máš smolu ak do tých dní sa ti dostane vikend
10.12.2024 - 14:39:20
01
Ahojte, rozmyslam o kupe full eBike a jeden z uzsieho vyberu mozem kupit u nas, alebo v bike-discount.
Z Nemecka vyjde o 400 eur menej. Co by ste si vybrali?
Oplati sa priplatit 400eur za farbu ktora sa mi paci (nepodstatne) :) a garancku zadarmo a pripadny zarucny servis u nas?
Alebo to zato nestoji a radsej usetrit? A zarucne problemy riesit cez bike-discount + zaplatit si u nas nastavenie tlmicov, garancku a pravdepodoben ajservis mensich problemov, aj ked bude este v zaruke..
Predpokladam ze bike-discount pred odoslanim nenastavuje tlak v tlmicoch na vahu jazdca. Alebo ano?
04.05.2025 - 20:36:19
00
nafukat si tlmenie na svoju vahu si vies aj ty sam. ak chces nastavit tlmenie aby fungovalo lepsie alebo priam idealne tak to sa robi pocas jazdenia v lese alebo celkovo na trasach kde jazdis.
co sa tyka reklamacii - s bike discountom su reklamacie promptne a bez problemove pripadne vedia aj niekedy preplatit pripadny servisny ukon {nemusis posielat do DE ale das niekde v SK zoservisovat}.
garancne prehliadky - to ze sa nieco kyve, nebrzdi tak ako ma alebo neradi zistis aj sam. Ten cas co by si zabil tym, ze ides do servisu a naspat vies napr investovat do pozretia par videi o servisovani od MTbikeru a usetris peniaze a hlavne cas aj do buducna.
takze za mna: objednat bike z BD a naucit sa zakladne ukony sam.
Kedysi som fungoval tak ze s kazdou blbostou som chodil do servisu pricom 90% ukonov je uplne jednoduchych, zvysnych 10% je rozoberanie vidlice tlmica a odvzdusnovanie magur :D
04.05.2025 - 20:58:12
00
Keď sa pýta na takú vec, či e-shop fúka tlmič podľa váhy jazdca, tak lepšie mu kúpiť v kamennom obchode ?
04.05.2025 - 21:08:46
02
Vdaka :) ja som tiez skor nakloneny kupe v BD (ak teda pojdem do Cube).
Len samoservis bude vyzadovat nakup minimalne momentovych klucov a pumpy na tlmice. Pri kupe z BD bude treba tiez kupit pedale.
Tak som len rozmyslal, ze ked sa spocitaju vsetky vstupne vydavky po kupe v BD, ci bude ten rozdiel zaujimavy a ci sa bike neoplati nakoniec kupit u nas :D
04.05.2025 - 21:12:17
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up