Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Hmm, troska pridam 5c o aliexprese, ebay a podobne - s niecim sa da suhlasit, nieco je dost subjektivne podla mna - napr co je pridana hodnota? To ze na ceste je extra N skladov a obchodnikov ktorych z toho treba uzivit? Pre mna iste nie. Nehovoriac o stitkoch a prelozenych manualoch a inych chobotinach (ktore musite robit ale ktore akorat zeru zdroje z mojho pohladu). Obdobne ekologicka stopa - ano, ak produkt vazi "tony" a papieriky k nemu su par gramov a v sklade sa ani neohreje a ide ku zakaznikovi lodou - ak ale musim na kazdu "50g" karabinu lepit "30g" papiera a caka to v 3 skladoch cestou....
Mne osobne vadi primarne to ze je to cina, a takto (ne)priamo podporujeme ten rezim. Bohuzial, povedzme si pravdu, aj ked imo vyhladavanie na aliexprese je na govno, amazon na total zumpu, ebay nema ani moznost prepnut si .de na anglictinu/ine mutacie co maju, tak su casto "mile" pred inymi predajcami ked to vezmeme ako global.
Mojj aliexpres su nabijacka (na liion), nejake tranzistory, ap wifi karta+prislusenstvo, sroubiky na ntb, membrana na shimano brzdy, a podobne. To su casto veci co ani nejde inde najst, alebo ich kupa inde je uplne sialena, pripadne iba pre b2b, pripadne opat len cinsky eshop.
Ja by som napr aj akceptoval, keby existovala moznost "vzdat sa zaruky", podla mna by toto mohlo/malo byt ponukane, nehovoriac o lokalizacii manualov do kazdeho narecia a podobnych (pre mna) kravin.
Pre mna je pridana hodnota to, ze pridem na "gme" a viem si kupit par kondenzatorov, liion bateriek, dobijaciek a prkotin ktore potrebujem s tym ze to lahko najdem tam a aj to maju - nie ze na kazdom eshope musim najskor zmaturovat aby som eshop vobec nasiel a potom tam ten produkt nasiel. A ked ho najdem, tak nebude s postovnym za 50€/obalka + ceny v nasobkoch oproti "ali".
Nevravim ze vy principialne, ale proste realita je taka, ze aj ked ten ali/amaz/ebay su nagovno, tak aj "nadpriemerny" obchod z oboru je casto na este vacsie govno.
A usetrene peniaze mozem napr potom investovat/pouzit niekde kde pre mna maju pridanu hodnotu a mozno je to tiez "lokalne".
A napr, nieco "wannabe" konstruktivne
- mne casto nevadi cakat na produkt - i.e. mat obsirny "copy/paste" poloziek dodavatelov v ponuke by som bral ako vyhodu - objednam, a nech pride objednavka (cast) za mesiac... Ak to ale proste nikde nenajdem, tak ano, pohladam cez ali - a ze aj pri cyklo veciach sa take najdu (shimano nahradne/servisne diely napr)
- uvadzanie krajiny povodu
- uvadzanie technickych parametrov, nielen marketingovych zvastov (napr co za membranu je pouzita v oblecku)
-unifikacia vyhladavania podla velkosti + dostupne velkostne tabulky pre dany druh produktu daneho vyrobcu
- navod na pouzitie, navod na pranie, technicke nakresy/rozmery, a podobne
....
Stratil som sa čo si vlastne chcel povedať.
No nič, skúsim inak. Eú má zákony a pravidlá aj pre ochranu spotrebiteľa. Predsa nechceme aby nabíjačka napr spálila byt či potriasla užívateľa. To sú skúšky, atesty.
direktiv je viacero podľa toho čo ten predmet robí.
To je to CE , cina si z toho urobila prdel. Ich logo je vizuálne iné, china export. Negarantuje vôbec nič.
Potom je tu geopolitický rozmer, tak ako ruska ropa financuje vojny, nepokoje a zostrelené civilné lietadlá, potom nákup čínskeho bordelu môže v blízkej budúcnosti napr financovať útok na Taiwan.. Čo je top výrobca čipov, a potom ešte len budeme v prdeli. Usa si už uvedomili že je zle, a snažia sa roztočiť domácu výrobu-CHIPS and Science Act.
Je veľmi krátkozraké dnes sa tešiť z nákupu čínskeho fejku, keď o x rokov to môže vyjsť riadne draho.
peter120 chcel som povedat ze eu obchodnici by v prvom rade mali zlepsovat svoje sluzby, produkty, efektivitu.... tak aby dokazali konkurovat. Pretoze to zdaleka nieje len o "neferovej" vladnej pomoci. Tak ako kedysi davnejsie japonske, nie tak davno korejske auta boli na smiech a potom zrazu "hrozba" pre "nase s pridanou hodnotou" automobilky, teraz je to cinska konkurencia.
Ak si si vsimol, nakup toho cinskeho produktu som napisal ze mi vadi kvoli podpore cinskeho rezimu. Lenze to tym, ze kupis cinsky produkt cez x-dalsich sprostredkovatelov nijak nemenis. Napr. aj "davno vravim", ze napr. influx cinskych studentov do zapadnych institucii by sa mal "riesit", zdaleka nejde len o nezistne produkovanie vedcov pre vseobecne blaho, a tak by sa k tomu malo aj pristupovat.
scarinko kludne si tam dosad mouser, digikey a podobne.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Cina nas uz davno predbehla, a vacsina vyrobkov v eu je len byrokraticke a papierove prezlecenie, prebalenie cinskych vyrobkov. Cina uz davno nie je to co pred 15 rokmi.
Zdravim, stava sa mi pri objednani vyzdvihnutia v sklade a je to aj pripad najnovsej c. 1154812, ze sa zmeni status objednavky z "Pockaj na sms" na "Objednavka sa prepravuje na vydajne miesto". Objednal som vcera doobeda a rad by som pre tie kratasy co najskor prisiel. Dakujem.
Ahoj, Sesulak, riesil som to so skladom a zda sa, ze cez sviatky nemame doriesene, kto vlastne mal oznacit objednavku ako pripravenu na prevzatie a ostala dlho "v tranzite" aj napriek tomu, ze realne fyzicky trva presun objednavky od balica k regalu v sklade len desiatky sekund. Objednavku mas pripravenu na prevzatie a mrzi ma velmi vzniknute omeskanie.
Pozeral som tiez tvoje historicke objednavky a vidim, ze aj tu predoslu sme naozaj nestihli pripravit vcas (za avizovanych 60 minut). V tej predoslej doslo k oznaceniu ako pripravena na prevzatie za 13 minut po zabaleni, co by bolo ok, ak by to bolo v ramci 60 minut, no nebolo. Na tomto popracujeme. Dakujeme
Neviem ci sa to tu uz riesilo ale nefunguje vyhladavanie MTB tretier na eshope podla velkosti ani pohlavia. Ukaze mi napriklad ze mate 5ks v nejakej velkosti ale zobrazi mi vsetky.
Ahoj, infinitipp, toto je UX problem. Nezobrazi ti vsetky, ale zobrazi ti aj o velkosti o jednu vacsiu a jednu mensiu. Takze ked vyberies napr. 44, zobrazime tretry aj 43.5 a 44.5. Komunikujeme to len v takom malom otaznicku hore vedla cisla s poctom produktov. Je to ale zmatocne a budeme to riesit inak, resp. komunikovat inak tak, aby to bolo jasne. Skusime urcite viac ciest a pretestujeme.
Urcite si to porieste aby Vam neutekali predaje. Z mojho pohladu som isiel hladat podla filtru a nenaslo mi to co som vsade inde takto hladal. Tak som stratil zaujem a smahom palca to cele ukoncil 🤭 Doba elektronicka 😵💫
Rachela Zdravím. Príspevok vyššie som čítal možno ešte na Silvestra, či na Nový rok. Dnes mi prišla správa o novom príspevku v tejto téme, pritom tu nie je od toho príspevku nič nové. Dnes som dal príspevok k téme Ohodnotenie/ocenenie horského bicykla. Teraz mi došla správa , že môj príspevok bol presunutý do tejto tejto ... teda akoby som ho dal predtým niekde inde.
dalsia negativna skusenost s dpd v kratkom case ... po tom ako dpd nedorucuje balik v den ktory uvadza v sms, tentokrat balik dpd ulozilo v uplne inom odbernom mieste (boxe) nez vybranom v objednavke, dokonca v uplne inej mestskej casti KE ...
To sa posledne razy stalo aj mne.A to som musel patrat kde to vlastne je,lebo v infe o ulozeni zasielky bolo mnou vybrane miesto,ale bola ulozena uplne inde.
Nebolo to vsak z tunajsieho shopu!
dalsia negativna skusenost s dpd v kratkom case ... po tom ako dpd nedorucuje balik v den ktory uvadza v sms, tentokrat balik dpd ulozilo v uplne inom odbernom mieste (boxe) nez vybranom v objednavke, dokonca v uplne inej mestskej casti KE ...
Velmi to zavisi od kuriera. Ked je lenivy a este k tomu aj blbec, tak robi take veci. Ja v KE pouzivam Packetu, lebo mam odberne miesto za rohom a zatial som nikdy nemal problem.
vlastoch Ahoj, mrzí ma tvoja skúsenosť. Deje sa to v prípade, ak má zákazník zvolené doručenie do Alzaboxu a tento box je čase doručenia plný. V tom prípade kuriér buď balík podrží a doručí ho do Alzaboxu keď bude voľný alebo dá balík na najbližšie odberné miesto na svojej trase. Tzn. to odberné miesto nemusí byť najbližšie k tomu boxu. DPD nemá informácie o obsadenosti boxov ako je to v prípade Packety. Preto sa podobné prípady dejú najmä v čase Vianoc/black friday prípadne v mestách kde je menej boxov na počet obyvateľov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mne osobne vadi primarne to ze je to cina, a takto (ne)priamo podporujeme ten rezim. Bohuzial, povedzme si pravdu, aj ked imo vyhladavanie na aliexprese je na govno, amazon na total zumpu, ebay nema ani moznost prepnut si .de na anglictinu/ine mutacie co maju, tak su casto "mile" pred inymi predajcami ked to vezmeme ako global.
Mojj aliexpres su nabijacka (na liion), nejake tranzistory, ap wifi karta+prislusenstvo, sroubiky na ntb, membrana na shimano brzdy, a podobne. To su casto veci co ani nejde inde najst, alebo ich kupa inde je uplne sialena, pripadne iba pre b2b, pripadne opat len cinsky eshop.
Ja by som napr aj akceptoval, keby existovala moznost "vzdat sa zaruky", podla mna by toto mohlo/malo byt ponukane, nehovoriac o lokalizacii manualov do kazdeho narecia a podobnych (pre mna) kravin.
Pre mna je pridana hodnota to, ze pridem na "gme" a viem si kupit par kondenzatorov, liion bateriek, dobijaciek a prkotin ktore potrebujem s tym ze to lahko najdem tam a aj to maju - nie ze na kazdom eshope musim najskor zmaturovat aby som eshop vobec nasiel a potom tam ten produkt nasiel. A ked ho najdem, tak nebude s postovnym za 50€/obalka + ceny v nasobkoch oproti "ali".
Nevravim ze vy principialne, ale proste realita je taka, ze aj ked ten ali/amaz/ebay su nagovno, tak aj "nadpriemerny" obchod z oboru je casto na este vacsie govno.
A usetrene peniaze mozem napr potom investovat/pouzit niekde kde pre mna maju pridanu hodnotu a mozno je to tiez "lokalne".
A napr, nieco "wannabe" konstruktivne
- mne casto nevadi cakat na produkt - i.e. mat obsirny "copy/paste" poloziek dodavatelov v ponuke by som bral ako vyhodu - objednam, a nech pride objednavka (cast) za mesiac... Ak to ale proste nikde nenajdem, tak ano, pohladam cez ali - a ze aj pri cyklo veciach sa take najdu (shimano nahradne/servisne diely napr)
- uvadzanie krajiny povodu
- uvadzanie technickych parametrov, nielen marketingovych zvastov (napr co za membranu je pouzita v oblecku)
-unifikacia vyhladavania podla velkosti + dostupne velkostne tabulky pre dany druh produktu daneho vyrobcu
- navod na pouzitie, navod na pranie, technicke nakresy/rozmery, a podobne
....
No nič, skúsim inak. Eú má zákony a pravidlá aj pre ochranu spotrebiteľa. Predsa nechceme aby nabíjačka napr spálila byt či potriasla užívateľa. To sú skúšky, atesty.
direktiv je viacero podľa toho čo ten predmet robí.
To je to CE , cina si z toho urobila prdel. Ich logo je vizuálne iné, china export. Negarantuje vôbec nič.
Potom je tu geopolitický rozmer, tak ako ruska ropa financuje vojny, nepokoje a zostrelené civilné lietadlá, potom nákup čínskeho bordelu môže v blízkej budúcnosti napr financovať útok na Taiwan.. Čo je top výrobca čipov, a potom ešte len budeme v prdeli. Usa si už uvedomili že je zle, a snažia sa roztočiť domácu výrobu-CHIPS and Science Act.
Je veľmi krátkozraké dnes sa tešiť z nákupu čínskeho fejku, keď o x rokov to môže vyjsť riadne draho.
Ak si si vsimol, nakup toho cinskeho produktu som napisal ze mi vadi kvoli podpore cinskeho rezimu. Lenze to tym, ze kupis cinsky produkt cez x-dalsich sprostredkovatelov nijak nemenis. Napr. aj "davno vravim", ze napr. influx cinskych studentov do zapadnych institucii by sa mal "riesit", zdaleka nejde len o nezistne produkovanie vedcov pre vseobecne blaho, a tak by sa k tomu malo aj pristupovat.
scarinko kludne si tam dosad mouser, digikey a podobne.
Pozeral som tiez tvoje historicke objednavky a vidim, ze aj tu predoslu sme naozaj nestihli pripravit vcas (za avizovanych 60 minut). V tej predoslej doslo k oznaceniu ako pripravena na prevzatie za 13 minut po zabaleni, co by bolo ok, ak by to bolo v ramci 60 minut, no nebolo. Na tomto popracujeme. Dakujeme
a ŠNR!
ine obchody (ani ci to suvisi so statnym sviatkom v pondelok) som nepozeral
Nebolo to vsak z tunajsieho shopu!
Velmi to zavisi od kuriera. Ked je lenivy a este k tomu aj blbec, tak robi take veci. Ja v KE pouzivam Packetu, lebo mam odberne miesto za rohom a zatial som nikdy nemal problem.