Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mne osobne vadi primarne to ze je to cina, a takto (ne)priamo podporujeme ten rezim. Bohuzial, povedzme si pravdu, aj ked imo vyhladavanie na aliexprese je na govno, amazon na total zumpu, ebay nema ani moznost prepnut si .de na anglictinu/ine mutacie co maju, tak su casto "mile" pred inymi predajcami ked to vezmeme ako global.
Mojj aliexpres su nabijacka (na liion), nejake tranzistory, ap wifi karta+prislusenstvo, sroubiky na ntb, membrana na shimano brzdy, a podobne. To su casto veci co ani nejde inde najst, alebo ich kupa inde je uplne sialena, pripadne iba pre b2b, pripadne opat len cinsky eshop.
Ja by som napr aj akceptoval, keby existovala moznost "vzdat sa zaruky", podla mna by toto mohlo/malo byt ponukane, nehovoriac o lokalizacii manualov do kazdeho narecia a podobnych (pre mna) kravin.
Pre mna je pridana hodnota to, ze pridem na "gme" a viem si kupit par kondenzatorov, liion bateriek, dobijaciek a prkotin ktore potrebujem s tym ze to lahko najdem tam a aj to maju - nie ze na kazdom eshope musim najskor zmaturovat aby som eshop vobec nasiel a potom tam ten produkt nasiel. A ked ho najdem, tak nebude s postovnym za 50€/obalka + ceny v nasobkoch oproti "ali".
Nevravim ze vy principialne, ale proste realita je taka, ze aj ked ten ali/amaz/ebay su nagovno, tak aj "nadpriemerny" obchod z oboru je casto na este vacsie govno.
A usetrene peniaze mozem napr potom investovat/pouzit niekde kde pre mna maju pridanu hodnotu a mozno je to tiez "lokalne".
A napr, nieco "wannabe" konstruktivne
- mne casto nevadi cakat na produkt - i.e. mat obsirny "copy/paste" poloziek dodavatelov v ponuke by som bral ako vyhodu - objednam, a nech pride objednavka (cast) za mesiac... Ak to ale proste nikde nenajdem, tak ano, pohladam cez ali - a ze aj pri cyklo veciach sa take najdu (shimano nahradne/servisne diely napr)
- uvadzanie krajiny povodu
- uvadzanie technickych parametrov, nielen marketingovych zvastov (napr co za membranu je pouzita v oblecku)
-unifikacia vyhladavania podla velkosti + dostupne velkostne tabulky pre dany druh produktu daneho vyrobcu
- navod na pouzitie, navod na pranie, technicke nakresy/rozmery, a podobne
....
No nič, skúsim inak. Eú má zákony a pravidlá aj pre ochranu spotrebiteľa. Predsa nechceme aby nabíjačka napr spálila byt či potriasla užívateľa. To sú skúšky, atesty.
direktiv je viacero podľa toho čo ten predmet robí.
To je to CE , cina si z toho urobila prdel. Ich logo je vizuálne iné, china export. Negarantuje vôbec nič.
Potom je tu geopolitický rozmer, tak ako ruska ropa financuje vojny, nepokoje a zostrelené civilné lietadlá, potom nákup čínskeho bordelu môže v blízkej budúcnosti napr financovať útok na Taiwan.. Čo je top výrobca čipov, a potom ešte len budeme v prdeli. Usa si už uvedomili že je zle, a snažia sa roztočiť domácu výrobu-CHIPS and Science Act.
Je veľmi krátkozraké dnes sa tešiť z nákupu čínskeho fejku, keď o x rokov to môže vyjsť riadne draho.
Ak si si vsimol, nakup toho cinskeho produktu som napisal ze mi vadi kvoli podpore cinskeho rezimu. Lenze to tym, ze kupis cinsky produkt cez x-dalsich sprostredkovatelov nijak nemenis. Napr. aj "davno vravim", ze napr. influx cinskych studentov do zapadnych institucii by sa mal "riesit", zdaleka nejde len o nezistne produkovanie vedcov pre vseobecne blaho, a tak by sa k tomu malo aj pristupovat.
scarinko kludne si tam dosad mouser, digikey a podobne.
Pozeral som tiez tvoje historicke objednavky a vidim, ze aj tu predoslu sme naozaj nestihli pripravit vcas (za avizovanych 60 minut). V tej predoslej doslo k oznaceniu ako pripravena na prevzatie za 13 minut po zabaleni, co by bolo ok, ak by to bolo v ramci 60 minut, no nebolo. Na tomto popracujeme. Dakujeme
a ŠNR!
ine obchody (ani ci to suvisi so statnym sviatkom v pondelok) som nepozeral
Nebolo to vsak z tunajsieho shopu!
Velmi to zavisi od kuriera. Ked je lenivy a este k tomu aj blbec, tak robi take veci. Ja v KE pouzivam Packetu, lebo mam odberne miesto za rohom a zatial som nikdy nemal problem.