chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
V centrále Wolfpacku si na obrovskej mape sveta zapichli špendlík do mesta Trenčín. Len tak rozmýšľam, nemohol by túto značku predávať aj mtbiker? Boo_boo
silne náhodná podobnosť desaťročím ošľahaným rocketronom .. ale veď nevadí ,vzorek je najuniverzalnejší
Áno, majiteľ Wolfpack robil zmesy gumy pre Schwalbe, Spešl, Continental. Takže aj tie vzory vychádzajú z modelov týchto značiek. Aj keď to spracovanie je výrazne jednoduchšie ako originál. On sa zameriava skôr na zmes.
Uz som to pisal, neviem ci by som si trail opakovane kupil.... Sak neni to zle, ale ani najlepsie... Mam este novy cross, tak ten chcem na leto skusit dopredu... Ale mozno to bude nanic...dezen na crosse v strede je docela malyyy, 2.8mm
Keď sa tu tak spomína ten wolfpack... Nevie sa nič o nejakej, možno pripravovanej, odolnej enduro gume od nich? Normálne mám chuť ich vyskúšať ale keď vidim tie nízke hmotnosti...
Ja som jazdil Speed asi v 2020 a vlastnosťami boli vynikajúce na ten jemný vzor, mali prekvapivý grip ale ochranou veľmi slabé, niekoľko nečakaných defektov. To sú plášte podla mňa cielene presne na kategóriu ako sú ľudia tu, co hľadajú na zimu gumu s vyšším dezenom ale stále uprednostňujú váhu pred ochranou.
mozem len potvrdit prezul som teraz na zimu z NN/RoRo, 2.35/2.25 oba speedgrip, na MM/HD 2.35 oba soft a po asfalte sa tomu faaakt ze nechce.. ale za to ten zvuk!
Caute, rozmyslam ze vyskusam na novu sezonu Vittoria Mezcal XC Race ale robia len 2,4. Mate niekto zmerane aku to ma realnu sirku. Trek Procaliber vidla 32 Fox, max plast tam ide 2,4
Alebo este zvazujem Vittoria Peyot ale nove RC zase len 2,4 ?
Ja mám obuté Pirelli Scorpion trail. Za mňa rýchly plášť, ktorý má grip asi všade. Dobrý výkon podáva na každom povrchu. Na pevnom, sypkom ale aj v blate a do konca aj na snehu či ľade. A životnosť je tiež na dobrej úrovni. Mám na ňom nabehaných 500km v horách a stále vyzerá ako nový. Pred tým som mal Maxxis Rekon a ten sa zodral za 800km skoro na hladko.
Skus wolfpack...
Vcera som siel po namrznutom, chvilami ladovom aj zasnezenom asfalte, cross drzal dobre na zadu... Tlak cca 1.6bar... napredu maxterra highroller, cca 1.1 bar, ten drzal tiez dobre... a strasne lepil kamienky na mäkke bocne stuple, fuuurt to rachotilo
Stretal som dakych chalanov, jeden mal podla stop rekon race a ardent race, druhy mal asi dost nafukane forekaster a rekon a kazdu chvilu bolo vidiet ze isly do smyku... Hlavne ten z nabombovanimy pneu... Reku chalani sfuknite to a bude to hodne lepsie... je to markantny rozdiel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
silne náhodná podobnosť desaťročím ošľahaným rocketronom
Este zvazujem ze vymenim predny Nobby nic 2,4 soft za Magic Mary 2,6 Soft alebo Ultrasoft
Ale tak snehu moc nie je tak zatial 🤷
Alebo este zvazujem Vittoria Peyot ale nove RC zase len 2,4 ?
Konkretne by ma zaujimali nejake 29" na XC
https://www.mtbiker.sk/shop/search?action=search&recommendations=0&clearance=0&unavailable=0&per_page=48&f_category_id=145&sort_by=popularity&s=&price_from=&price_to=&in_stock=all&manufacturer_id%5B%5D=546
Konkretne by ma zaujimali nejake 29" na XC
https://www.mtbiker.sk/shop/search?action=search&recommendations=0&clearance=0&unavailable=0&per_page=48&f_category_id=145&sort_by=popularity&s=&price_from=&price_to=&in_stock=all&manufacturer_id%5B%5D=546
Ja mám obuté Pirelli Scorpion trail. Za mňa rýchly plášť, ktorý má grip asi všade. Dobrý výkon podáva na každom povrchu. Na pevnom, sypkom ale aj v blate a do konca aj na snehu či ľade. A životnosť je tiež na dobrej úrovni. Mám na ňom nabehaných 500km v horách a stále vyzerá ako nový. Pred tým som mal Maxxis Rekon a ten sa zodral za 800km skoro na hladko.
Vcera som siel po namrznutom, chvilami ladovom aj zasnezenom asfalte, cross drzal dobre na zadu... Tlak cca 1.6bar... napredu maxterra highroller, cca 1.1 bar, ten drzal tiez dobre... a strasne lepil kamienky na mäkke bocne stuple, fuuurt to rachotilo
Stretal som dakych chalanov, jeden mal podla stop rekon race a ardent race, druhy mal asi dost nafukane forekaster a rekon a kazdu chvilu bolo vidiet ze isly do smyku... Hlavne ten z nabombovanimy pneu... Reku chalani sfuknite to a bude to hodne lepsie...
Zmeriam ešte neskôr