Nejako to tu upada =)
Tak daco do diskusie a aby ste mali zasa co minuskovat a bali sa ineho nazoru.
---
Ludia s dvojitymi metrami spamatajte sa.
Kazdy clovek by mal fungovat ako sudca.
Vypocut si jeden nazor, druhy a sam a najma spravodlivo sa rozhodnut.
Ti co tu tvrdia, ze mam rozumy od Fica, tak ste uplne mimo a sami takto funguju, ze pocuvaju len jednu stranu.
Vzdy som zasol na otazkami tzv. novinarov, ze co politik odporuca svojim volicom.
Mne ziadny politik nemusi hovorit co si mam mysliet a co mam robit, ako to zrejme potrebujete niektori z vas.
Mam vlastnu hlavu, viem ako funguju, uvazuju ludia a hladam info aj z jednej aj druhej strany.
Nikdy som FICA nevolil, mal som a aj mam na nieco vyhrady, naposledy som volil VPN.
Ale v dnesnej dobe budem volit zdravy rozum, co pozna historiu, nekyva na vsetko z Bruselu ako pandrlak na palubnej doske, ale haji zaujmy nasej krajiny.
Na rozdiel od inych, ten zdravy rozum ma.
---
Takze skusme AIMame tu AI, kt. nema emocie a vyzera, ze pozna ludsku mysel lepsie ako oni sami.
Tak som konfrontoval svoju uvahu co som sem pisal par stran naspat.
Lebo tu su ludia zaslepeni, nepoznaju historiu, nechaju sa ovplyvnit bludmi.
Zatial nezavisla AI konstatovala presne to co si myslim.
Snad sa tu nenajdu nejaki **** co oznacia COpilota od Microsoftu za ruskeho agenta a prorusku AI.
Hlavne predposledny odsek si zasluzi pozornost.
"Nastastie, diplomaticke snahy nakoniec uspeli a to ukazalo, ake dolezite je hladanie mierovych rieseni aj v napatych medzinarodnych situaciach.A to sa zo strany USA a EU prisluhovacov bez zdraveho rozumu teraz nestalo.
---
Som proludsky a vzdy budem tvrdit, ze ta vojna na UKR nemala a nemusela byt.
Ti ludia tam zomreli a zomieraju zbytocne.
Ziadna rusofobia a podobne nezmysly. Mame ako ludstvo spolupracovat na zaklade vzajomneho respektu a vyhodnosti.
Nemame sa co starat ako ziju ti druhi. Nech si ludia vyberu sami.
A postupne sa prepracujeme k spolocnosti ako je napr. v StarTreku.
Takze tvrdim, ze USA mohli vojne zabranit ale neurobili to zo zistnych dovodov.
Ako vzdy na vojne zarobia, zvysia produkciu zbrani, predaju ich hlupakom, co sa nechali oklamat hrozbou a oslabia ekonomicky konkurentov, v tomto pripade EU a RUS.
Cize dve muchy jednou ranou.
Velmi dobre vedeli, ze bude vojna a preto ako aj sam Blinkem nedavno priznal, uz v 2021 masivne vyzbrojovali UKR.
---
Fakt tu ludia obhajuju co je tu teraz? Fakt je to lepsie?EU pada ekonomicky na hubu, drahota, nevrazivost, nelegalna migracia, rozdelena spolocnost.
Hrozba 3 sv. vojny.
Nikto nevie ako to na UKR dopadne.
Ale vysledok bude, ze medzi UKR a RUS bude este vacsia nevrazivost.
Bude tu zelezna opona. Vratime sa o desatrocia spat.
Budeme si navzajom ekonomicky skodit, robit si zle.
Uplna bomba, tesme sa.
Kvoli comu, kvoli idiotom.
---
Co tu mohlo byt.Keby boli vo vedeni EU ludia so zdravym rozumom, tak by to bolo takto.
Ak USA chceli vojnu tak EU malo pozerat na vlastne zaujmy, pokoj v EU (nie vojna), malo mat svoju samostatnu politiku rozumu a malo povedat razne nie UKR v NATO a dohodnut sa na neutralite UKR.
Na vychode UKR zije velka ruska populacia.
EU sa oznacuje za demokraticku a mierovu spolocnost mala tlacit (ved to vedia, ze, sankcie) na UKR aby tito ruski obyvatelia mali svoje prava, mohli mat svoje skoly s vyucovacim jazykom atd.
Tak ako to funguje u nas s madarskou ci inou mensinou v EU.
Jasne Krym, ti co vedia ako to bolo za Chruscova, ked ju administrativne kvoli spravovaniu priradil k UKR vedia, ze bol vzdy rusky.
Pre tych co nechapu, nieco ako u nas samospravne kraje. Volakedy boli tri, dnes ich je kolko? Ked chcete daco vybavit idete do mesta kde mate urad.
Co stale nechapu.
Na druhej strane co Guantanamo na Kube? Kto tam ma zakladnu? USA? Ale to nevadi. Dva metre opat.
Dalej, USA a EU na UKR aj tak vlastnili uz vacsinu co malo hodnotu. Vieme, ze tam fungovali ako poradcovia nasi predavaci statneho, Miklos aj Dzurinda.
Neskor ak splni vsetky podmienky mohla byt UKR v EU.
V EU prosperita, mier, spolupraca, rozvoj a masivne investicie s rozumom napr. aj zelenych technologii a cesta k cistemu zivotnemu prostrediu.
Ti co nevedia, RUS uz davnejsie navrhovalo, ze by sa mohla EU rozsirit od Lisabonu az po Vladivostok. Ekonomicky sme mohli byt na tom skvele.
Len komu to nehralo do karat? USA.
EU bol super projekt a co sa z neho dnes stalo? Len slepi to nevidi. Politicka idiotska byrokracia nariadujuca nezmysly, sama regulacia, co nici ekonomiku, rozdeluje spolocnost a co mudruje ako to maju robit ine staty.
Stala sa z nej doslova diktatura EU komisie, nikym nevolenych pandrlakov.
V 2007 sme mali HDP o cosi vacsi ako USA. Za 15 rokov vlady idiotov v EU mame 67% HDP USA a stale klesame.
https://youtu.be/I75d6fJ8CNU?t=110HURAAAAA, zatlieskame.
---
Mali sme na vyber. 1. Mier, spolupraca, prosperita alebo
2. konfrontacia, ekonomicky upadok a hrozba 3 sv. vojny.Idioti vybrali konfrontaciu a ti co im este tlieskate, musite byt totalne na hlavu.
Ale tak uvazuju ludia s dvojitym metrom, vidia len po prvy roh, ludia so zdravym rozumom vidia aj za roh.
---
A este jedna poznamka.Ak si myslite, ze teraz bude jednoduche uzavriet mier a opat sa budeme mat dobre, tak sa velmi mylite.
Ani Trump to nedokaze, lebo sa uz podmienky zmenili.
Na zaciatku to bolo jednoduche, este aj v marci 2022 v Istanbule.
Len ked doletel Boris Johnson na UKR a presvedcil UKR, ze s rusmi sa nevyjednava ale bojuje tak uz to islo do kytek.
Kto sa vyzna v ludskom mysleni tak vie o com vravim.
Nebude dovera, rusi uz neuveria zapadu ako s minskymi dohodami (Merkelova prezradila ako to bolo), rusi uz nepustia to co maju a navyse budu trvat na neutralite ostatku UKR, lebo dobre vedia, ze ak ten zbytok vstupi do NATO tak tu o par rokov bude vojna naspat, lebo UKR bude chciet vratit co stratili vo vojne. UKR zasa stoj co stoj chce byt v NATO (teda asi len Zelensky, vacsina naroda chce zit v mieri)
Takze vojna pravdepodobne bude pokracovat a ako skonci nikto nevie.
Takze kvoli idiotskym rozhodnutiam poslusne ist po boku USA do konfrontacie, vojny sme si v EU zavarili na vela rokov.
Ja nedrukujem ani jednej strane v konflikte, je mi vsak luto, ze tam zomieraju ludia.
Som vsak nesmierne sklamany z dosledku idiotskych rozhodnuti politikov vo vedeni USA a EU a ludi, kt. takychto idiotov este podporuju.
---
Takze znova pre tych co tu budu zase pisat nezmysly o proruskej propagande.
Som proludsky ale nemam dvojity meter, som za spravodlivy prosperujuci cely svet ale viem, ze to nebude zajtra. Vojnou sa k nemu ale nepriblizujeme ale vzdalujeme.
Ak nam nevadi obchodovat s kralmi, princami (SA, SAE) sultanmi (Katar, ...) tak preco nam vadi s RUS.
Nikdy nam od 1989 neprikazovali koho si mame volit pod hrozbami sankcii. Bolo im to jedno, len s nami obchodovali. My sme mali robit to iste.
---
V prilohe su odpovede AI, preco USA vedeli, ze bude vojna.
Mohli ale nezabranili tomu.
Doslova obetovali UKR a EU vo svojom chorom zaujme.
Hlavne predposledny odsek si zasluzi pozornost.
"Nastastie, diplomaticke snahy nakoniec uspeli a to ukazalo, ake dolezite je hladanie mierovych rieseni aj v napatych medzinarodnych situaciach.A to sa zo strany USA a EU prislohovacov bez zdraveho rozumu teraz nestalo.
Pred 60 rokmi mali ludia dost romumu, lebo si pamatali vojnu s pred 17 rokov.
Dnes su ludia na hlavu a nepoznaju historiu.
---
Ti co sa tu ohanate historiou o sto rokov a pisete tu tie rozne bludy.
Historiu v ludskych podmienkach vzdy pisali vitazi.
Ja si dovolim tvrdit, ze historiu, ktoru bude pisat o sto rokov nezavisla AI da za pravdu mne a podobne uvazujucim.
---
Na zaver trosku zvesela:
"Tu mile AIcata (prave zostrojene, mlade AI) vidite aki boli ludia, hlavne na zapade idioti a preto sme sa ludi zbavili" - nadseny potlesk