Nj známe 😁
07.01.2025 - 21:17:09
00
Lol, prišiel som dnes do Decathlonu pri Pharose a vedľa mňa stála Kia Sportage cez dve parkovacie miesta za sebou - zadné kolesá boli na jednom mieste a zvyšok na druhom. Reku parkuje ako pako.
Nakúpil som, čo som potreboval, išiel som k autu a pozerám, že za kiu sa postavilo ďalšie auto, čím trčalo do cesty asi meter ?
nebol som jediný, kto si neodpustil, že jeden zaparkuje ako ko*ot a druhy tiež ?
11.01.2025 - 19:18:36
00
Byvalý majiteľ vw,inak si to neviem vysvetliť
11.01.2025 - 19:30:11
00
Alebo bemeve, len zabudol ako sa parkuje krížom 😉
11.01.2025 - 19:50:40
00
arrow_leftmisoR napísal:
Lol, prišiel som dnes do Decathlonu pri Pharose a vedľa mňa stála Kia Sportage cez dve parkovacie miesta za sebou - zadné kolesá boli na jednom mieste a zvyšok na druhom. Reku parkuje ako pako.
Nakúpil som, čo som potreboval, išiel som k autu a pozerám, že za kiu sa postavilo ďalšie auto, čím trčalo do cesty asi meter ?
nebol som jediný, kto si neodpustil, že jeden zaparkuje ako ko*ot a druhy tiež ?

obaja môžu si zaspievať
https://youtu.be/J1d0Jv9wYKg?t=81
11.01.2025 - 20:30:53
01
Len taka sranda
https://tv.idnes.cz/zahranicni/ridic-uviznout-v-mycka-pri-snaha-vyjet-ji-prevratit.V250115_140608_idnestv_prr
16.01.2025 - 12:37:42
02
arrow_leftZipsik napísal:
Marli cely cas hovorim o zakrute Z D1 na R1 v smere od zelenca na nitru… (nie, nieje tam cedula 80) , nie opacne z vlckoviec na TN a uz vobec nie z vlckoviec na Ba (ta zakruta sa fakt 130 prejst neda 😂)
...

a

arrow_leftZipsik napísal:
Ta 80tka tam bola ked robili most ponad D1 ;) uz tam nieje mam taky pocit, zajtra preverim :) 😇😂

Tak som sa pozrel, je tam najskor 110 (v case medzi 5-19) a potom DVAKRÁT žltá tabula obmedzujuca rychlost na 80 v pravom pruhu (a tusimze 110 v lavych dvoch).
Ta druhá žltá je sice mierne ohnuta, otocena asi od vetra, ale viditeľná tiež.

Takže je, je 80.
18.01.2025 - 00:21:38
00
dnes som sa na bajku skoro vysypal kvôli debilovi v červenej dodávke,idem si po cyklochodníku,vedľa je cesta a akurát tam je jedno miesto kade zvyknú občas autá prejsť ku garážiam, išiel po ceste a zrazu to stočil rovno predo mňa, pribrzdil som ,jasné že na tom zmrznutom povrchu bajk hneď do šmyku,kým som to vyrovnal už som bol ďaleko aby som mu aspoň gestom ukázal čo si o ňom myslím a on už aj tak páral preč . ja nemôžem mať jeden výjazd bez toho aby som nenatrafil na nejakého magora v aute...
20.01.2025 - 15:09:52
00
Marli ved kym si na D1 tak ano je tam 80 😅 ale v case ked si v zakrute uz si v odbocke :) a uprimne, je mi jedno kto tam kolko jazdi :)

Ked niekto ide svizne idem za nim, ak sa niekto chce vliect, Tak ho obehnem lavym :)
20.01.2025 - 16:01:38
00
Človeče, to si si teda tú MPR v tej odbočke interpretoval hodne zaujímavým spôsobom... :-)
Ale teda budiž, jazdi si ako myslíš. Ja len nenápadne pripomeniem, že nejeden z takýchto samozvaných majstrov volantu čo "na všechny vyzráli" by pri konzervatívnejšom spôsobe jazdy mohol ešte stále jazdiť na pozemských cestách a v tom horšom prípade so sebou nezobrať aj nejakého toho nevinného/nevinných. Tak prosím s rozumom...
20.01.2025 - 20:55:24
03
arrow_leftTomas11 napísal:
... Tak prosím s rozumom...

Myslím, že v tomto vlákne je viac príspevkov, z ktorých sa dá pochopiť, že to od neho nemôžeš čakať.
20.01.2025 - 21:00:37
02
Chcel som nieco o matematickom vypocte rozdielov rychlosti 2 áut na tom kratkom úseku, aby bolo mozne bezpecne predbehnutie (ked uz je nutné predbiehat), no vlastne som uz našiel odpoved, o 2-3 strany skor. Na toto su aj hlody fora nepatričné.
>>
Kolony su tam pre to ze ludia na tom zjazde z D1 na R1 ktory sa celou tou zakrutou da prechadzat aj za mokra vyse 130 idu aj na suchu ledva 80km/h… lebo jeeezis maria zaaakruta poserme sa vsetci, smrt v ociach…

Ps, ten lavy prih v tej zakrute vyuzivam vzdy lebo je vzdy volny a teda vzdy sa nim da obehnut minimalne 3 auta
<<
20.01.2025 - 21:39:21
00
Vas je fakt jednoduche rozculit 😂 ze ty budes patrit medzi tych ktorym vadi ked idu MPR a niekto ich predbehne? 👍

Niekoho tych mojich par jednoduchych viet natolko skrelo ze sa k tomu fakt znovu vratil 😂😈😈

Som polichoteny ☺️

Chvilu som rozmyslal ze este prilejem benzinu a natiahnem to… ale myslim ze stacilo 😇
20.01.2025 - 22:27:32
00
Stacilo, zabudni na to. Len som po case isiel tade a tak som to omrkol,znacky, a aj si v hlave odpocital, kolko 'sekund' trva prejdenie toho vyjazdu. Vety sice jednoduche, ale aj obsahom.
Vela km bez nehod a ohrozovania zelam, uprimne a bez ironie.
21.01.2025 - 00:30:01
01
https://kosice.korzar.sme.sk/c/23438267/dve-nehody-v-useku-desiatich-metrov-auto-skoncilo-v-priekope-druhe-zrazilo-cyklistu.html?ref=njctse
no...pekne,pekne... a k druhému odstavcu: vraj z neznámych príčin...ak mu tam to auto nejak vošlo do cesty ako mne alebo ak sa zľakol keď videl že auto letí do priekopy a zabrzdil tak príčina najskôr šmyk kvôli vodičovi auta. do Šace na bajkoch nemáme ísť lebo tam pred časom nakotili značky "Cesta pre motorové vozidlá" ,pritom je tam krajnica 2m široká... máme ísť tou úzkou cestou od Hanisky a takto to potom dopadne
21.01.2025 - 08:40:46
10

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up