zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Myslim ze za cele bikovanie (asi 43K km z toho 6km na ceste/graveli) som zatial definitivne odpisal len jeden Aspen ( 5cm sus defekt na strede dezenu) a dva povodne dratove plaste co boli k Marinu 2021.
Ale samozrejme tych plastov co uz stratili idealne vlastnosti mohol by som ich vyhodit mam tak 6 + 2 cestne, pri cestnych sa objavili trhliny tak som ich pre istotu vyradil. Tie na horak sa daju jazdit teoreticky az dokym nezacne cmuhat ta vrstva pod gumou alebo sa neobjavi bublina
Najvacsi hrdina aj vdaka velkemu najazdu na asfalte je jediny Ikon ktory som kedy kupil (2.2" obyc dual) so skoro 9tisic km
takze tento rok niekedy v novembri nahodit bez ohladu na dezen nove gumy a na jar ich dojazdit na asfalte
Toto isté správanie som spozoroval aj na nových trailovo a gravity orientovanych Continentaloch, bez ohľadu na to o akú zmes sa jedná... Zaujímavé ale je že nepoužitý plast vydrží mäkký dlho, degradovať začína až keď na tom človek trocha pojazdi... Žeby tam bol nejaký ochranný povlak?
Ja mám pumpu len do 4 bar, ale ešte sa mi nestalo že by pätky nezaskočili, keď mám booster natlačený na tie 4 bary. Či tam nebude nejaká iná zrada.
Jadrá ventilov pri nahadzovaní vyberáš, či nie?
Áno, MTB plášte, ale už majú čo to za sebou. Dávam ich na zimné záložné kolesá. Napr. nové Maxxisy mi sadli aj bez boostra. Fakt záleží na kombinácii ráfik-páska-plášť. Jadro ventilu vyberám, jednak kvôli fúkaniu a aj mlieko so striekačkom dávam cez ventil.
Ľahké osadenie, nafúkala som to obyčajnou pumpou za pár sekúnd a čistá robota, kľudne môžem dolievať mlieko aj v blúzke
Škoda, že zvuk nejde, ale komplet video s výmenou plášťov bude aj tak na nete
Lacnejšie ako kabelka
Lacnejšie ako kabelka
Colovy guľový ventil na vodu stojí 10 euro.
A este si predstav ten wau efekt, ked si ho namontujes na kolesa. Kazdy sa za tebou otoci
vyhoda tychto spociva v tom ze nemaju jadro ktore v mnohych pripadoch (takmer vzdy) treba vysrobovat aby bol prietok zvduchu vacsi koli nahodeniu plasta. osobne lejem mlieko cez ventil, takze dalsie plus a mlieko sa vie obcas dostat do jadra ventilu a zalepit ho.
A bol som aj teda v servise, keď že tu niektorí písali, že to je problém a že to nie je v poriadku. Tuším Gusto0 niečo v tomto zmysle písal. Takže odpoveď servisu je, že je to normálne. Jednak to môže byť ráfikom. Buď samotnou šírkou ráfika, teda ak by bol vnútorný priemer väčší, tak by možno plášť držal v ráfiku. Ja mám ráfik s vnútornou šírkou 21mm a plášte sú 44mm.
Alebo to môže byť aj samotným ráfikom a jeho konštrukciou. Konkrétne ten "žliabok," v ktorom držia pätky plášťa. U rôznych ráfikoch to je inak riešené tento žliabok.
A druhou možnosťou môže byť samotný plášť. Mám Tufo swampero hd 44mm a tieto plášte majú oproti ostatným mäkšiu zmes, takže aj plášť je celkovo mäkší", takže aj týmto to môže byť, že pätky plášťa vyskočia z ráfiku pri vypustení vzduchu. Plášť s tvrdšou zmesou by tam teda mohol aj držať.
Navyše pri nejakom defekte vzduch tak rýchlo neunikne. Nerátam samozrejme rôzne extrémy. Takže plášť by tiež mal držať bez toho aby vyskočil.
Takže vo výsledku to, že mi pätky vyskočia a plášť tam teda nedrží za okolností spomínaných vyššie, je normálny jav a nie je na tom nič zlé. Toto píšem len margo toho, že mi tu niekto "natáral" hlúposti.
Už sa teda teším, keď čo najskôr nasadnem a budem jazdiť.
pisal som ti ze ked niekde nahodou seknes plast tak ze ho mlieko nezalepi ale budes potrebovat don dat knot, moze ti sfuknut natolko ze ti odskocia patka. stalo sa mi to niekolkokrat. musel vylievat mlieko a babrat sa s dusou. a pritom stacilo vymenit pasku dtswiss za notubes a ten isty plast na tom istom rafku drzal aj po uplnom sfukniti. pri seknuti potom stacilo dat knot nafukat a ist dalej.
ale ved sam pochopis ked budes plakat nad rozliatym mliekom kdesi v lese.