Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja neviem či bol väčší kkt kkotavy mŕtvy hzdésak zomrety počas “ prejavu “ na Miletičke v krčme , či hzds ex prezident … jeden by povedal , že bol permanentne nacengany . Neuveriteľne , čo za spodina nám tu desaťročia vládne .

https://www.instagram.com/share/BAOH9f2niE
09.02.2025 - 14:38:07
01
len pre doplnenie

Tomáš Fiala (* 13. května 1974, Brno) je český podnikatel. Od konce 90. let žije na Ukrajině, kde je ředitelem a spolumajitelem investiční skupiny Dragon Capital.

Není příbuzný premiéra Petra Fialy.
09.02.2025 - 15:37:26
32
Ja som stále nepochopil aký je rozdiel medzi kvórom 5 % pre jednotlivé strany, 7 % pre koalície dvoch alebo troch strán a 10 % pre koalície štyroch alebo viacerých strán. Teraz akože máme koalíciu 4 strán ale neviem o tom že by SNS + Národná koalícia získala 7% vo voľbách, teda ich výsledok sa mal hneď anulovať, tak ako dávno PS. Však keď idú do volieb spolu 2 samostatné strany so samostatným programom, tak by mal o byť kvórum automaticky 7% a môžu sa tváriť aj ako jedna strana. A keď nie, tak aspoň po voľbách ak budú jednať ako 2 samostatné strany, tak všetkým poslancom čo sa dostali na kandidátke SNS odobrať mandáty a prepočítať pomery v parlamente. Potom nech sa hrajú na rekonštrukciu vlády :)
09.02.2025 - 15:42:15
11
johnnySVK však sa na tie protesty autobusmi zvážame … napr aj 21tka z dnv chodí brutálne plná a na predstaničnom to všetko vystúpi a hoj sa smer protest… neviem kde by ľudia parkovali, ak by chodili autami v takom počte :)
09.02.2025 - 16:15:35
02
arrow_leftlapaloma napísal:
johnnySVK však sa na tie protesty autobusmi zvážame … napr aj 21tka z dnv chodí brutálne plná a na predstaničnom to všetko vystúpi a hoj sa smer protest… neviem kde by ľudia parkovali, ak by chodili autami v takom počte :)

NO jooo..SRANDICKY. Keby len autobusy, ale aj trolejbusy, elektricky.. Samozrejme, ze som nemal na mysli MHD......Tento Dezodorand kameroval nejake dialkove autobusy pred SND. Dalsia vec je , ci to naozaj bolo v den protestu kamerovane....Ci to len neboli nejake zajazdove autobusy.....Tak len preto som sa pytal, ci nahodou niekto nevie nieco o tom videu a autobusoch.
09.02.2025 - 16:18:50
00
Presne ako pises, skor slo o zajazdove autobusy na nejake predstavenie. Kludne to mohol natocit iny den a teraz sa toho dezole scena chyta. Ja som dnes zachytil obrazok s nejakymi hviezdami z Hollywoodu a pri kazdej postavicke suma v XY milionoch dolarov ako odkaz ze za kolko dolarov propaguju Zelenskeho vo svete. :D Proste ludia dokazu toto zdielat a verit tomu.
09.02.2025 - 16:23:30
00
arrow_leftdislukas napísal:
Presne ako pises, skor slo o zajazdove autobusy na nejake predstavenie. Kludne to mohol natocit iny den a teraz sa toho dezole scena chyta. Ja som dnes zachytil obrazok s nejakymi hviezdami z Hollywoodu a pri kazdej postavicke suma v XY milionoch dolarov ako odkaz ze za kolko dolarov propaguju Zelenskeho vo svete. :D Proste ludia dokazu toto zdielat a verit tomu.

tak to aj vysvetluje, preco tam mal typek na FB vypnute pridavanie komentarov. Chcel som mu tam jeden nechat , ale holt, nedalo sa....Ale na 2500 lajkov to aj tak stacilo. Tá moja matka odlajkne barsjake h....o
09.02.2025 - 16:38:22
00
arrow_leftflegko napísal:
.

Takto je to s tou vacsinou na SK...nestaram sa, neriesim az pokedy sa to nezacne tykat mna, akonahle sa tyka mna prezentujem to ako problem vsetkych, pretoze dnes sa to stalo mne a zajtra sa to moze vam.
Otazke znie, kde boli tito ludia, ked sa to dialo inym, preco boli vzdy apoliticki a zrazu uz nie su, ked im hrozi, ze im stat vyvlastni ich domov. Tato pstrosia taktika, ze nevidim zlo, nepocujem zlo ich vo finale doviedla k tomu, ze ich dom bude (mozno) zatopeny.

Môj obľúbený citát, ktorý v dnešnej dobe naberá na obrátkach 👍

Nakoniec vám budú vládnuť tí najneschopnejší z vás. To je trestom za neochotu podieľať sa na politike.
Citát pripisovaný gréckemu filozofovi Platónovi (428 – 328 pr. n. l.)

nadácia zastavme korupciu si urobila domáce úlohy a spočítala koľko dobrých zlodejov a lúpežníkovi sme vďaka Ficovemu sprzneniu zákonodarstva a trestného zákona pustili na slobodu a unikli trestu 🫶https://x.com/gl_sk/status/1888473264369836173?t=RTmc11yRfFK5DCx47AmVtQ&s=19 video
09.02.2025 - 18:40:07
02
Asi je povrch tenisovych lopticiek z “grafenovych vlakien” a tie vas ako hovori Oskar dose.. viac ako herak, inak si neviem vysvetlit to obrovske zatupenie SVK tenistov s dezole nazormi. Vid najnovsie Klizan
09.02.2025 - 23:00:46
00
Keďže o Klizanovi som nic nepocul, tak som doštudoval: najskor oznameny rozchod s priateľkou exmoderatorkou, potom navazanie sa do studenta Omanika, filmu/herca Ondrika, vecera s Bombicom...
Ťažký zivot (ex)tenistu
10.02.2025 - 00:26:40
02
Stručne a jasne-Ficove klamstvá o plyne:

https://x.com/Posledniskaut/status/1888596736215593374
10.02.2025 - 08:11:50
013
arrow_leftMarli napísal:
Keďže o Klizanovi som nic nepocul, tak som doštudoval: najskor oznameny rozchod s priateľkou exmoderatorkou, potom navazanie sa do studenta Omanika, filmu/herca Ondrika, vecera s Bombicom...
Ťažký zivot (ex)tenistu

Stary znamy primitiv, majster svetla vo vsetkom. Kandidoval za starostu Petrzalky za Hlas a Smer s nehorazne velkou kampanou. Totalne pohorel, uplne fiasko. Jeho kvalifikacia? Vacsinu zivota buchal raketou do lopticky s roznymi vysledkami.
10.02.2025 - 09:49:32
113
Mozno to bude tym, ze tenisti su vysoko individualni sportovci. Musia mat odolnu mentalitu a extremne sebavedomie. No a potom sa rozdelia na dve skupiny. Jedna skupina s intelektom s tym dokaze narabat vyborne (napr. Federer), druha skupina bez intelektu ale s obrovskym sebavedomim je priklad Klizana alebo Tabak. Nulova sebareflexia, za ich neuspechmi treba hladat neprajnikov okolo, v ziadnom pripade to nemoze byt ich neschopnostou. A ohybanie reality (ked napr. Tabak povedala, ze ma sice len 13k followerov, ale v jej hlave je to 130 milionov).

A ze Klizan je zakomplexovany uboziak vieme uz davno. Prekliajte si tuto galeriu s jeho vyjadreniami po volbach, Predpokladam, ze PS vini zo svojho debaklu vo volbach. Je to seria asi 11 screenshotov
https://sport24.pluska.sk/gal/ostatne/ostatne/sportovci-reaguju-volby-jedni-smutia-klizan-tesi-tenista-drsne-podal-progresivcov/9
10.02.2025 - 10:24:07
05
Traged to bol už pri búchani..vždy len plačko po slabom výkone...ani sa nečudujem jeho orientácii dezolata
10.02.2025 - 10:25:25
03
Och, Beňová krstnou malej Cibule. 😵
10.02.2025 - 11:09:58
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up