Matoviča fakt nemusím,ale toto 7 min. video o tom,že Fico opäť chlastá,som si pozrel-pozor,pozerať len na vlastné nebezpečenstvo
TAJNÁ SPRÁVA 🔴 OD SMERÁCKEHO ZVEDA: opäť slope, lebo …
https://www.facebook.com/groups/200418140661660/posts/1572821033421357/Ako fajn, dobre sa to pocuva, mozem aj nemusi to byt pravda, teda netvrdim, ze si to matelko vymysla, ale mohli mu takehoto donasaca aj podstrcit...dost bolo konspiracii
Ale, ked uz konspirujeme tu je moj pribeh stary niekolko dni. Informacie z neho su pravdive...z mojej strany,...ci je pravda to, co sa v nom hovori necham na vas.
Par dni dozadu, niekde v CR som sa ocitol u zakaznika, kde pri popijani caju mi majitel posepol takuto pikusku, Vedla v miestnosti sedel starsi pan a pil tiez caj, pretoze cakal na jeho manzelku, ktora bola...niekde vedla.
A zrazu mi majitel stisenym hlasom oznamuje, ze pan vedla je uznavany psychiater, jeho staly zakaznik(teda jeho manzelka)...a ze k nemu(k psychiatrovi) chodil prave Matovic, ktory sa vsak uz momentalne lieci kvoli anonymite v AT a ze je to cisty blazon. Zasmiali sme sa tomu a to je koniec pribehu.
Moj zakaznik si pribeh nevymyslel, na to ho dobre poznam, ci dotycny pan je naozaj psychiater a ci je jeho pribeh praviivy za to ruku do ohna nedam samozrejme.
Tolko o blaznoch vo vrcholovej politike.