Dobre takze sudruh "napisal" list kamosovi za velku mlaku. Teraz mu Elon odpovie hned zajtra rano a k listu bude aj priloha z excelu kde bude mat sudruh v tabulach s kolacovym grafom vyznacene kolko ktora mimovladna organizacia dostavala dolarikov z USA. Kristova dobrota *facepalm*
Fico sa na financovanie pozerá ako sme počuli v legendárnej nahrávke:
„Dúfam, že to nikto nepočúva. Zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci.“
a preto aj pri mimovládkach automaticky predpokladá černotu.
A pritom by stačilo požiadať mladého Erika, možno by zvládol vygoogliť výročné správy
hajlujúci Elon teraz naňho nebude mať čas, rieši americké štátne agentúry
a ide tiež vypnúť Voice of America a Radio Free Europe https://dennikn.sk/minuta/4458909/
NO jooo..SRANDICKY. Keby len autobusy, ale aj trolejbusy, elektricky.. Samozrejme, ze som nemal na mysli MHD......Tento Dezodorand kameroval nejake dialkove autobusy pred SND. Dalsia vec je , ci to naozaj bolo v den protestu kamerovane....Ci to len neboli nejake zajazdove autobusy.....Tak len preto som sa pytal, ci nahodou niekto nevie nieco o tom videu a autobusoch.
V piatok bol v cinohre Konformista (hlavna postava Juraj Loj), okrem toho druhe predstavenie cinohry v štúdiu a aj opera Carmen
Neviem diskutovať do mrte.
Je mi jasné, že sú to kosti a oni majú dlhodobý plán ako variť žabu. ( Viď Kaliňák na chate a jeho vyjadrenia akú majú ľudia pamäť). Skôr mi ide o to, aby si ľudí nenabádal na nezáujem, alebo nevenovanie pozornosti, lebo sú to len "kosti". Už tu jeden taký je, čo nám odporúča sa ísť radšej bicyklovať . Verím tomu, že aj ty máš záujem žiť lepšie a si ochotný pre to niečo spraviť , ale prosím ťa nie tým, že budeš bagatelizovať akože tanečky a kosti.
Joj, tak to som sa zle vyjadril, sorry. Chcel som povedať, že neplytvajme energiou na také somariny ako je list Muskovi a venujme pozornosť, úsilie a zdroje naopak tým dôležitým veciam.
Ten list nebol určený Elonovi, ale ovečkám. Asi toľko k tomu. Tieto prázdne gestá robí RF, a robí ich a DT a VO a každý ďalší potenciálny diktátor, aby ovečkám ukázal, aký je king. Výsledkom týchto gest je 0, zero, ništ, ale ovečkám to zjavne nevadí, oni si to dokonca ani nevšimnú.
V tomto je Matovič dobrý, v atraktívnom šírení atraktívnych zvestí proti smerohlasu ...určite jeho videjká môžu prispieť k pádu Agenta RF ... len ako tohto panáčika následne odstaviť od prípadných exekutívnych funkcií...??
Tým, ktorí neradi pozerajú plantážnika Matoviča v skratke: fico strašne slope, je totálne v péčku z protestov a nechápe kto prezradil jeho zlatú vaňu vo Vietname.
To posledné ja viem kto za to môže, sám sa prezradil. Však nahral video priamo z toho superdrahého apartmánu, čo čakal, kremeše?
nejako sa mi nechce veriť, žeby sa takto opúšťal pred ľudmi, čo ho môžu prezradiť ... ako aj minule na tej večeri, kde mali riešiť školstvo a sociálnu sféru .... za tým jendoducho musí byť nejaký plán
Veď už mu musí dobre liezť na nervy, že musí stále ten luxus zatajovať. Celý život bezdomovec, bez majetku. Úcta tiež nikde. Tak sa len pred vlastnými chcel trocha pochváliť, lebo tí mu doprajú a zasa tí slniečkari cez Dennik N to pokazia.
AKO FICO (NE)NAPÍSAL TRUMPOVI.
Premiér Fico napísal list americkému prezidentovi Donaldovi Trumpovi. V ňom ho požiadal, aby nezavádzal clá na tovar z EÚ, lebo to tvrdo postihne automobilky na Slovensku. To výrazne zasiahne celé slovenské hospodárstvo a ohrozí zamestnanosť. Rovnako vyzval prezidenta Trumpa, aby urýchlene odsúhlasil kúpu koncernu US Steel japonským koncernom Nippon Steel. Fico zdôraznil, že súčasná nejasná situácia okolo predaja, ochromuje nevyhnutnú modernizáciu košických železiarní, ktoré vlastní US Steel. Navyše v čase, keď je celé európske oceliarenstvo v hlbokej kríze, ktorú ešte prehĺbia nové Trumpove clá na import ocele. To všetko vážne ohrozuje ďalšiu existenciu železiarní v Košiciach a desaťtisíce pracovných miest priamo v nich a vo firmách, na nich naviazaných, s citeľným negatívnym dopadom aj na HDP Slovenska....
PREPÁČTE! OPRAVA!
Fico napísal v skutočnosti Elonovi Muskovi, aby mu udal, koho a aké nevládne organizácie či médiá, podporila americká vládna agentúra USAID na Slovensku.
Toto je premiér a vláda, ktorá má úplne "v paži" konkrétne problémy krajiny, ktorej vládnu. Zaujíma ho a ich, len hľadanie "vnútorného nepriateľa". Sú to typickí komunisti, ktorí sa hrdo fotia s fašistami.
Ako fajn, dobre sa to pocuva, mozem aj nemusi to byt pravda, teda netvrdim, ze si to matelko vymysla, ale mohli mu takehoto donasaca aj podstrcit...dost bolo konspiracii
Ale, ked uz konspirujeme tu je moj pribeh stary niekolko dni. Informacie z neho su pravdive...z mojej strany,...ci je pravda to, co sa v nom hovori necham na vas.
Par dni dozadu, niekde v CR som sa ocitol u zakaznika, kde pri popijani caju mi majitel posepol takuto pikusku, Vedla v miestnosti sedel starsi pan a pil tiez caj, pretoze cakal na jeho manzelku, ktora bola...niekde vedla.
A zrazu mi majitel stisenym hlasom oznamuje, ze pan vedla je uznavany psychiater, jeho staly zakaznik(teda jeho manzelka)...a ze k nemu(k psychiatrovi) chodil prave Matovic, ktory sa vsak uz momentalne lieci kvoli anonymite v AT a ze je to cisty blazon. Zasmiali sme sa tomu a to je koniec pribehu.
Moj zakaznik si pribeh nevymyslel, na to ho dobre poznam, ci dotycny pan je naozaj psychiater a ci je jeho pribeh praviivy za to ruku do ohna nedam samozrejme.
O tom,že Matovič je na hlavu,sa vie už dávno-aj to,že chodí na "naštelovanie" mimo SK je verejné tajomstvo
Ale že Fico chlastá prvú ligu,sa vie tiež-a je to na ňom aj vidno
Je strhaný,psychicky zničený a má toho dosť-aktuálne info:
cele znenie Dankovho listu... ze to nema chybu - tento pan kapitan je okrem toho,ze neoplyva mudrostou este aj nebezpečný, prečítajte si (zmena ustavy, tvrdo na opoziciu, ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kedze je nas pan Hranol velavazeny hrac svetovej geopolitiky, tak Musk s odpovedou dlho nevahal
https://x.com/Johny_freedom22/status/1889014808122450221?t=Z-XATWRV3p3ZS1ysIty_UA&s=08
https://hnonline.sk/slovensko/96194026-fico-poslal-list-elonovi-muskovi-chce-sa-stretnut-a-zistit-ktorym-mimovladkam-prispela-americka-vlada
Fico sa na financovanie pozerá ako sme počuli v legendárnej nahrávke:
„Dúfam, že to nikto nepočúva. Zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci.“
a preto aj pri mimovládkach automaticky predpokladá černotu.
A pritom by stačilo požiadať mladého Erika, možno by zvládol vygoogliť výročné správy
hajlujúci Elon teraz naňho nebude mať čas, rieši americké štátne agentúry
a ide tiež vypnúť Voice of America a Radio Free Europe
https://dennikn.sk/minuta/4458909/
V piatok bol v cinohre Konformista (hlavna postava Juraj Loj), okrem toho druhe predstavenie cinohry v štúdiu a aj opera Carmen
Je mi jasné, že sú to kosti a oni majú dlhodobý plán ako variť žabu. ( Viď Kaliňák na chate a jeho vyjadrenia akú majú ľudia pamäť). Skôr mi ide o to, aby si ľudí nenabádal na nezáujem, alebo nevenovanie pozornosti, lebo sú to len "kosti". Už tu jeden taký je, čo nám odporúča sa ísť radšej bicyklovať . Verím tomu, že aj ty máš záujem žiť lepšie a si ochotný pre to niečo spraviť , ale prosím ťa nie tým, že budeš bagatelizovať akože tanečky a kosti.
Joj, tak to som sa zle vyjadril, sorry. Chcel som povedať, že neplytvajme energiou na také somariny ako je list Muskovi a venujme pozornosť, úsilie a zdroje naopak tým dôležitým veciam.
TAJNÁ SPRÁVA 🔴 OD SMERÁCKEHO ZVEDA: opäť slope, lebo …
https://www.facebook.com/groups/200418140661660/posts/1572821033421357/
To posledné ja viem kto za to môže, sám sa prezradil. Však nahral video priamo z toho superdrahého apartmánu, čo čakal, kremeše?
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oPMZYzL4zvVb64fnu8Hs9P3eHsta8PsJ7pFmKK94q27EBk8Qh6354wzRTfMA26KNl&id=100091567669287
AKO FICO (NE)NAPÍSAL TRUMPOVI.
Premiér Fico napísal list americkému prezidentovi Donaldovi Trumpovi. V ňom ho požiadal, aby nezavádzal clá na tovar z EÚ, lebo to tvrdo postihne automobilky na Slovensku. To výrazne zasiahne celé slovenské hospodárstvo a ohrozí zamestnanosť. Rovnako vyzval prezidenta Trumpa, aby urýchlene odsúhlasil kúpu koncernu US Steel japonským koncernom Nippon Steel. Fico zdôraznil, že súčasná nejasná situácia okolo predaja, ochromuje nevyhnutnú modernizáciu košických železiarní, ktoré vlastní US Steel. Navyše v čase, keď je celé európske oceliarenstvo v hlbokej kríze, ktorú ešte prehĺbia nové Trumpove clá na import ocele. To všetko vážne ohrozuje ďalšiu existenciu železiarní v Košiciach a desaťtisíce pracovných miest priamo v nich a vo firmách, na nich naviazaných, s citeľným negatívnym dopadom aj na HDP Slovenska....
PREPÁČTE! OPRAVA!
Fico napísal v skutočnosti Elonovi Muskovi, aby mu udal, koho a aké nevládne organizácie či médiá, podporila americká vládna agentúra USAID na Slovensku.
Toto je premiér a vláda, ktorá má úplne "v paži" konkrétne problémy krajiny, ktorej vládnu. Zaujíma ho a ich, len hľadanie "vnútorného nepriateľa". Sú to typickí komunisti, ktorí sa hrdo fotia s fašistami.
TAJNÁ SPRÁVA 🔴 OD SMERÁCKEHO ZVEDA: opäť slope, lebo …
https://www.facebook.com/groups/200418140661660/posts/1572821033421357/
Ako fajn, dobre sa to pocuva, mozem aj nemusi to byt pravda, teda netvrdim, ze si to matelko vymysla, ale mohli mu takehoto donasaca aj podstrcit...dost bolo konspiracii
Ale, ked uz konspirujeme tu je moj pribeh stary niekolko dni. Informacie z neho su pravdive...z mojej strany,...ci je pravda to, co sa v nom hovori necham na vas.
Par dni dozadu, niekde v CR som sa ocitol u zakaznika, kde pri popijani caju mi majitel posepol takuto pikusku, Vedla v miestnosti sedel starsi pan a pil tiez caj, pretoze cakal na jeho manzelku, ktora bola...niekde vedla.
A zrazu mi majitel stisenym hlasom oznamuje, ze pan vedla je uznavany psychiater, jeho staly zakaznik(teda jeho manzelka)...a ze k nemu(k psychiatrovi) chodil prave Matovic, ktory sa vsak uz momentalne lieci kvoli anonymite v AT a ze je to cisty blazon. Zasmiali sme sa tomu a to je koniec pribehu.
Moj zakaznik si pribeh nevymyslel, na to ho dobre poznam, ci dotycny pan je naozaj psychiater a ci je jeho pribeh praviivy za to ruku do ohna nedam samozrejme.
Tolko o blaznoch vo vrcholovej politike.
Ale že Fico chlastá prvú ligu,sa vie tiež-a je to na ňom aj vidno
Je strhaný,psychicky zničený a má toho dosť-aktuálne info:
https://dennikn.sk/4461894/fico-po-tyzdnoch-popierania-priznal-krizu-hlasu-a-sns-dal-cas-do-pondelka/
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Podobné nálepky by sa zišli.
https://dennikn.sk/4462459/dankov-list-ficovi-po-atentate-zijete-v-politickej-izolacii-to-ako-riesite-krizu-je-hrube-porusenie-koalicnej-zmluvy/