Par dni dozadu, niekde v CR som sa ocitol u zakaznika, kde pri popijani caju mi majitel posepol takuto pikusku, Vedla v miestnosti sedel starsi pan a pil tiez caj, pretoze cakal na jeho manzelku, ktora bola...niekde vedla.
A zrazu mi majitel stisenym hlasom oznamuje, ze pan vedla je uznavany psychiater, jeho staly zakaznik(teda jeho manzelka)...a ze k nemu(k psychiatrovi) chodil prave Matovic, ktory sa vsak uz momentalne lieci kvoli anonymite v AT a ze je to cisty blazon. Zasmiali sme sa tomu a to je koniec pribehu.
Niežeby som neveril, že Matovič má diagnózu, ale zamýšľam sa kto by bol väčší blázon, či Matovič, alebo lekár, ktorý prezradí lekárske tajomstvo. A ešte jedna vec, ako by si ten lekár pomohol, keby pacientovi s psychickými problémami vykecal, že lieči Matoviča. To by asi nebol veľmi dobrý psychiater, keby svojim pacientom takto poza chrbát nakladal.
K Dankovmu listu, ďalšia estráda zákulisného politického boja. Totiž Ficovi aj Dankovi je jasné, že vo vodách opozičného voliča si už nezalovia, tak musia nahodiť do vôd dezolé. A tam bude ešte sakra bitka, lebo už teraz varia 3x prevarené témy a núkajú svojim konzumentom 5x vylúhovaný čaj. Koalícia vydrží do konca volebného obdobia, akurát to bude miestami vyzerať ako ústav duševných chorôb, kde si budú ráno vzájomne pochlebovať a večer sa obviňovať kto si akú funkciu podmieňuje.