chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
s tymto sa stretol už niekto ? slziace plášťe (bezdušové) - plášte Maxxis Recon Race
... ja sa domievam, že je tam mikro dierka/defekt a proste tam pretlačí trochu mlieka - lenže objavuje sa to len keď bajk stojí... po 4 dňoch pridem domov a nájdem toto, stalo sa mi to už xy krat ?
ja som mal už par plášťov ako bezduše (za necele 2 roky) ale toto mi spravili (zatial) len tieto RR od Maxxisu 😄 ale tlak to drží pomerne dobre takže pohoda, žiadny problem
mokvajuce plaste som uz mal, dokonca aj take co som chvilu jazdil s tmelom bez blbych prejavov, potom umyte odlozil a na dalsiu sezonu znovu nahodene pustali sopliky ...
za mna je to normalne a pokial ti dramaticky nespustaju tlak zo dna na den, tak neriesit. Ked proste jazdis v terene postupne ten plast nacnes na viacerych miestach. Ja mam takto asi snad vsetky plaste od Maxxisu, ale je pravda ze cim lahsi plast tym viac slzia. A skor zadne
Mne strašne blbo držal tlak Conti Crossking, tak som ho pred zimným nahodením umyl a natrel tmelom zvnútra bočnice, nechal uschnúť a odvtedy držia parádne, lepšie ako MK 3 vpredu. Asi to budem robiť vždy aj na nových Schwalbe a Conti...
s tymto sa stretol už niekto ? slziace plášťe (bezdušové) - plášte Maxxis Recon Race
... ja sa domievam, že je tam mikro dierka/defekt a proste tam pretlačí trochu mlieka - lenže objavuje sa to len keď bajk stojí... po 4 dňoch pridem domov a nájdem toto, stalo sa mi to už xy krat ?
caute, doteraz som jazdil klasicke duse. presiel som na bezdusaky a chcel by som sa opytat na vas nazor. na celodenne vyjazdy nosite so sebou pre istotu dusu? (ak ano, tak TPU alebo butyl? niekde na nete som cital, ze TPU nie su vhodne do bezdusakov). Alebo to podla vas nema vyznam nosit vobec? dakujem
Čau, záleží aj na tom, aký typ terénu jazdíš a ako odolné máš plášte. Ja som za 2 roky, čo jazdím bezdušáky na MTB, mal so sebou len na jednom výjazde dušu. Zatiaľ som nemal taký defekt, že by to knoty nedali. Ale nikdy nevieš ?.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mam od nich knotovaciu sadu. Vidlicka je ta ista. Ano, normalne to funguje, mam vyskusane. Knoty su dostatocne dlhe.
mne to takto slzilo s Finish Line Tubeless Tire Sealant, bolo to take lepkave. teraz mam mucoff a nic neslzi.