Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftcikorg napísal:
Backflush robím raz do týždňa, ale bez chémie.

Bez chemie je to k nicomu.

arrow_leftmnavak napísal:
takuto spinu (respektive jej vycistenie) musis citit aj na chuti:) v tomto sa nasory nelisia, kava je mastna a backflush s chemiou je jedina cesta. na usadeniny velmi pomaha jemne sitko na vrch puku, ale nezabrani potrebe BF

Puck screen pomaha VÝRAZNE, BF potom stačí len občas.
Zobraziť komentár 03.03.2025 - 15:24:58
02
Ak by puck screen pomáhal len k lepšej čistote hlavy tak už len preto sa oplatí používať. Keď som ho nepoužíval tak som každý týždeň dával dole sprchu a čistil ju. Pár týždňov používam puck screen a aprchu som skontroloval len raz a nebolo čo čistiť.
Zobraziť komentár 03.03.2025 - 15:58:39
01
Jasne chlapi, ja som vďačný za každé usmernenie. Ano , aj chuť kavy bola....
Zobraziť komentár 03.03.2025 - 16:45:25
00
usadeniny neriesis.. len mastnotu. u mna ma ps aj jednu nevyhodu - castejsie musim mazat packu hlavy E61. ale stoji to za to :)
Zobraziť komentár 03.03.2025 - 21:59:46
00
Ja som zacal puck screen presne kvoli tomu pouzivat avsak pocase som si vsimol, ze mi na e61 drhne packa. Vycistil som, premazal som (xavax oks 1110), po case znova. Potom som raz puck screen omylom vyhodil aj s pukmi v knock boxe a po case problem s drhnutim ustal 😀 s backflushmi ani s chemiou som to urcite neprehanal.
Zobraziť komentár 03.03.2025 - 22:01:38
00
arrow_leftmnavak napísal:
usadeniny neriesis.. len mastnotu. u mna ma ps aj jednu nevyhodu - castejsie musim mazat packu hlavy E61. ale stoji to za to :)
čím to je, že pri používaní PS treba častejšie mazať páčku?
Zobraziť komentár 03.03.2025 - 22:36:40
00
Ja nic nemazem a pouzivam PS. Nic mi nedrhne.
Zobraziť komentár 03.03.2025 - 22:43:01
02
ja si to vysvetlujem tak ze PS brani spatnemu nasatiu z vrchu puku (co sa ciastocne vzdy deje ked date packu zo zapnutej do vypnutej polohy) a tym padom nemaze packu (voda s kavovymi olejmi), ale len vyplavuje mazivo..
Zobraziť komentár 04.03.2025 - 06:45:16
00
tiez som toho nazoru. po neumyselnom vyhodeni PS sa to u mna vratilo do normalu bez dodatocneho mazania.
Zobraziť komentár 04.03.2025 - 08:21:00
00
A neni to len o chemii a puck screen (mne sa osvedcili ako super alternativa filtre na aeropres, vyhodis aj s pukom a neriesis) ale obrazom toho ako casto je potrebne cistit je aj kava aku kto pouziva//tmava olejnata -> velmi casto, svetle prazenia -> menej | Ja mam cistu sprchu aj mesiac napr a je tam len par zrniecok co oplachnem chemiu spravim raz za pol roka koli mechanizmu hlavy ale sprchu vzdy radsej fyzicky vyberem nech vidim co tam je a furt tam nic neni skoro

takze kava samotna robi vela
Zobraziť komentár 04.03.2025 - 11:05:31
02
dalsi samson slavieni co vystudovali vysoku skolu zivota a neplatia pre nich zakony? :rofl:

https://www.aktuality.sk/clanok/02IKYdB/spevak-robo-papp-s-manzelkou-rozbehli-kontroverzny-biznis-bez-platenia-dani-a-podla-vlastnych-pravidiel/

z blogu o kave:
No a teraz to najlepšie. Na web buchli oznam, že sa riadia klubovým režimom Jarilo a patria do akéhosi slobodného súkromného hospodárskeho priestoru. Členom klubu sa vraj človek stáva automatický tým, že zotrváva na ich webovej stránke, činnosť klubu podlieha klubovým pravidlám a pri obchodovaní nie je možné vystaviť daňový doklad ani účtovný doklad.
Zobraziť komentár 04.03.2025 - 13:15:43
04
...ak do tej kávy primiešavajú biohalucinogény, nedbám

chodieval som sem-tam do jeho kaviarničky na Einsteinovej, už vtedy som mu utrúsil, že si vybral zlé miesto, bol odkázaný len na korporát v budove, a tak aj skončil...
Zobraziť komentár 04.03.2025 - 14:37:40
00
to bolo kde na einsteinovej?
Zobraziť komentár 04.03.2025 - 14:49:50
00
v budove RAVAK, kde sidli Muziker Golf
Zobraziť komentár 04.03.2025 - 15:16:28
01
ale vsetko treba brat z rezervou,
to mozu byt do istej miery take dristy ze sa snazi poobvinovat kade tade dakoho a skolabovat to mohlo aj koli ich neschopnosti , sak to ze sa tvaril ze vie spievat a nejaku dobu mu to ludia zrali tak neznamena ze musi byt talent na podnikanie a aj ten koncept ze kava bez pesticidov z kolumbie...., sak kolko kaviarni aj v SR aj CR a okolo nas a po europe funguju dalej, prekonali tazke obdobie, rovnako tazke ako mali oni lebo vsetci sme mali v tomto obdobi +/- tazke podmienky. vela hercov, spevakov a podobnych maju naivnu predstavu ze ked ich hviezda zacne pohasinat tak to preklopia do gastra a tam budu hviezdit dalej, ale kolki dokazali ze na to maju a ze tomu rozumeju a ide im to dlhodobo/udrzatelne? a to sa da vidiet v celosvetovom meradle vsade, formula, futbal, cyklo....spev atd.
jak to ze napr coffia, kralicek, brewbar....a kopec dalsich nepotrebuju pustat taketo argumenty a tvrdo makaju a robia alebo sa snazia robit dobru kavu dalej.
ja by som mu zakyval pappaaaa :)
Zobraziť komentár 04.03.2025 - 17:24:16
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up